- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Ya şunu biliyorum bizim kullandığımız ilaçlar ara ara böyle ağrılar yapıyor ama yemek yesem bile nefes alamıyorum günler geçmiyor. Senin test günün ne zaman canım?Benim de aşırı batma ve ağrı oluyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şunu biliyorum bizim kullandığımız ilaçlar ara ara böyle ağrılar yapıyor ama yemek yesem bile nefes alamıyorum günler geçmiyor. Senin test günün ne zaman canım?Benim de aşırı batma ve ağrı oluyor canım
Çok doğru canım yinede biz güzel düşünelim inşallah güzel olurAyyy inşallah inanın başkasını teselli etmek daha kolay zaten yoksa beni de ara ara kötü düşünceler sarıyor
Merhaba sonucunuz çıktı mı?Henüz gitmedim kan vermeye şimdi gidicem canım
Kuşum hadi bize güzel haberler ile gel bana da umut olsun şimdi gördüm canım kusura bakma❤Benim de aşırı batma ve ağrı oluyor canım
Öyle mi genelde 10 ya da 12 duyuyorum da. Benim 5.gün embriyosuBana 15 gin sonra test güni verdiler. 3.gün embriyosu mu? Benim de transferin 3.günindeyim
test günüme 6 gün var daha ama karnımda hafif bir ağrı var. normalde yarin adet günüm. insallah düşündüğüm şey olmaz.test gününü bekleyen arkadaşlar nasılsınız belirtiniz var mı nasıl gidiyor günler konuşalım birazcık
Ben bugün test verdim 11. Günüm bugün bakalım sonuç çıkmadı henüzYa şunu biliyorum bizim kullandığımız ilaçlar ara ara böyle ağrılar yapıyor ama yemek yesem bile nefes alamıyorum günler geçmiyor. Senin test günün ne zaman canım?
Hadi bakalım cnm benim salı günü testim gizel haberler ile haber ver bana dualarimdasin
İnşallah güzel haberler alırsınız
Merhaba sonucunuz çıktı mı?
İnşallah kızlar henüz sonuç çıkmadı bakalım bekliyorumKuşum hadi bize güzel haberler ile gel bana da umut olsun şimdi gördüm canım kusura bakma❤
olmaz canımmm merak etme o ağrı normalmiş herkeste oluyor içini ferah tuttest günüme 6 gün var daha ama karnımda hafif bir ağrı var. normalde yarin adet günüm. insallah düşündüğüm şey olmaz.
benim de aynı 6. günüm. normalde yarin adet günüm bir de. sanki olacakmışım gibi ağrıyordu 2 saattir. ayaklarımın altına minder koydum 2 tane yarim saattir yatiyorum geçti simdi. insallah negatif çıkmaz ben de çok üzülüyorumKızlar bu arada transfer gününü saymazsak bugün 6.günüm ve kasıklarım ağırıyor adet olacak hissi var karnın davul gibi şiş negatif olacak diye üzülüyorum
test günümüz aynı benimde 13. gün oluyor canım 3. gün embriyosu mu senin deMerhaba herkese. Transferimin bugün 4.günü test günüm 31 Temmuz hiç 14 gün sonra test istenen birini görmedim ama şikayetçi de değilim sonuçta test gününe kadar umut var demek yorumların hepsini okuyorum pozitiflerle umutlanıp negatiflerle modum düşüyor ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun
Ay inşallah canımm insallah ❤ hepimizin hakkında hayirlisi neyse o olsun. Allahım emeklerimizi boşa cikarmaz insallah hepimiz pozitifleri görelimolmaz canımmm merak etme o ağrı normalmiş herkeste oluyor içini ferah tut
amin canımm rabbim isteyen emek veren kimsenin kucağını boş bırakmasın benim ve burdaki tüm arkadaşlarımın tüm dilekleri gerçekleşsin inşallahAy inşallah canımm insallah ❤ hepimizin hakkında hayirlisi neyse o olsun. Allahım emeklerimizi boşa cikarmaz insallah hepimiz pozitifleri görelim
Kuzum nasılsın?İnşallah kuzum emek verip uğraşan herkesin pozitif olur dileriminşallah bende senin pozitif haberini görürüm ❤
Hormon durumumuz ilaçlardan dolayı alt üst tabi güzel düşünmek gerek ama arada dürtüyor negatif hissi
Benim o hissiyat 9. Gün gece olmuştu adet olacağım sandım ama olmadım kuzum çok Şükrü. Kötüye yorma tamam mı bebişten olabilirKızlar bu arada transfer gününü saymazsak bugün 6.günüm ve kasıklarım ağırıyor adet olacak hissi var karnın davul gibi şiş negatif olacak diye üzülüyorum
Çiçeğim korkma iyi düşünelim iyi olsun.Tutunma belirtisi de olabilir.Sakın moralini bozma ve erken test yapma sonuç güzel olacak inşallahKızlar bu arada transfer gününü saymazsak bugün 6.günüm ve kasıklarım ağırıyor adet olacak hissi var karnın davul gibi şiş negatif olacak diye üzülüyorum
Kuzum nasılsın?
Çiçeğim korkma iyi düşünelim iyi olsun.Tutunma belirtisi de olabilir.Sakın moralini bozma ve erken test yapma sonuç güzel olacak inşallah
Kızlar bugün duygusalım nedense tutmadı diye düşünüyorum erken test yapmamaya söz verdim zaten 3.gün embriyosu geç belli olur ama sıkıldım beklemekten. İnşallah dediğiniz gibi olur tutunma belirtisidirBenim o hissiyat 9. Gün gece olmuştu adet olacağım sandım ama olmadım kuzum çok Şükrü. Kötüye yorma tamam mı bebişten olabilir
AminnnnnnnnnnTransferden sonra zaman nasıl geçecek diye düşünür, sonucu öğrenmeye yakın da umutlu bekleyiş hiç bitmesin gibi düşünürsün. Henüz bir belirsizlikteyken gebelik ihtimali bile insanı nasıl mutlu ederken bir de gerçek olsa neler hissedersin kim bilir 1 kimyasalda kısa da olsa bu mutluluğu tatmıştım, inşallah bu sefer bunca emek bunca gözyaşı boşa gitmesin son 2
5.gün benim inşallah güzel haberleri alırız heyecanla ve bol bol dua ederek bekliyorumtest günümüz aynı benimde 13. gün oluyor canım 3. gün embriyosu mu senin de