Evet tatilde daha rahat geçmesi için. İlk adette gel bi bakalım dedi doktorum hocam. Uygunsa başlarız dedi. Ben riske atmayalım okul dönemi de rapor alırız dedim. Sen merak etme o iş bende dedi. Olumsuz bir taraf görürse transfer sürecine başlamaz diye düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum aslında ama içeride durum ne bilemiyorum. Az önce adet oldum. Salı günü gideceğim inşallah bakalım. Dediğim gibi her gün yürüyüş yapıyorum ve kan akışını sağlayıp mutluluk hormonu salgıladığından bence çok olumlu bir şekilde etkiliyor beniHocam merhabalar öncelikle geçmiş olsun ben de öğretmenim yaz dönemine denk gelmesi için mi erkene çekecek transferi doktorunuz?
Yaaaa şükürler olsunnnn m AllahımmmmmmHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yanımda oldunuz desteğinizi hiç çekmediniz iyi dilek ve dualarınızı kalpten hissettim. İyi ki varsınız. Çok mutluyum. Rabbim sizlerin de gönüllerinden geçen ne varsa en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Bi eş kısmı destek olması lazımken niye böyle davranır anlamış değilimPerşembe günü transferim var, karnımdan yediğim iğneler beni alt üst etti, eşimle aram bozuk, halimden anlamıyor. Korkularımı görmüyor. Her zaman pozitif, neşeli ve güler yüzlü olmamı istiyor. Beceremiyorum, sabah akşam ağlıyorum. Kavga etmemiz de tuz biber oldu. Bana o bebeği transfere gitmeyeceksin dedi sinirle. Unutamıyorum sözünü, çok yalnızım ve yalnız hissediyorum. Yoruldum. Keşke bunlar başıma gelmeseydi. Kendimi eksik hissediyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin.
Ben 4. Günü başladım çoook silikti 5. Gün biraz daha belli 6. Gün tam belli olduKizlar Test yaparken Transfer günunü saymiyorsunuz Demi. Mesela 15.7 Transfer oldum. Yani en erken kaset testde 6 gün Pazar günu görükür hamilelik? Icinde hic iyi bir His yok. Kendimi Ben ona Gore her optimale hazirlamak istiyorum. Degerleri düsen arkadaslar icin cok uzgunüm
Çok şükür bin şükürYaaaa şükürler olsunnnn m AllahımmmmmmElhamdülillah
Allah razı olsun canımsın sen, amin inşallah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseBen hep inandım hep dualarımdaydın rabbim bekleyen herkese de nasip etsin
Canım doktorun yapacağı birşey yok. Kimyasal olduSafransari nasılsınız merak ettm sizi doktora gittiniz mi
Kanaman çoğaldı mı canımCanım doktorun yapacağı birşey yok. Kimyasal oldu
Canım doktorun yapacağı birşey yok. Kimyasal oldu
Ama bunun sebebi araştırılmalı sebep nedir. İkisi de kimyasal oldu bunun çözümü bulunursa daha sağlam adım atılır bir dahakineCanım doktorun yapacağı birşey yok. Kimyasal oldu
Evet tatilde daha rahat geçmesi için. İlk adette gel bi bakalım dedi doktorum hocam. Uygunsa başlarız dedi. Ben riske atmayalım okul dönemi de rapor alırız dedim. Sen merak etme o iş bende dedi. Olumsuz bir taraf görürse transfer sürecine başlamaz diye düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum aslında ama içeride durum ne bilemiyorum. Az önce adet oldum. Salı günü gideceğim inşallah bakalım. Dediğim gibi her gün yürüyüş yapıyorum ve kan akışını sağlayıp mutluluk hormonu salgıladığından bence çok olumlu bir şekilde etkiliyor beni anladım
Ben de sürece yeni başladım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemi olacak. Doktor uygun olursa taze transfer yaparız dedik. Ben de bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum inşallah güzel haberler alırızEvet tatilde daha rahat geçmesi için. İlk adette gel bi bakalım dedi doktorum hocam. Uygunsa başlarız dedi. Ben riske atmayalım okul dönemi de rapor alırız dedim. Sen merak etme o iş bende dedi. Olumsuz bir taraf görürse transfer sürecine başlamaz diye düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum aslında ama içeride durum ne bilemiyorum. Az önce adet oldum. Salı günü gideceğim inşallah bakalım. Dediğim gibi her gün yürüyüş yapıyorum ve kan akışını sağlayıp mutluluk hormonu salgıladığından bence çok olumlu bir şekilde etkiliyor beni
Bir de hangi klinikte yaptırıyorsunuz ve yumurta toplama işleminde anestezi işlemi zor muyduEvet tatilde daha rahat geçmesi için. İlk adette gel bi bakalım dedi doktorum hocam. Uygunsa başlarız dedi. Ben riske atmayalım okul dönemi de rapor alırız dedim. Sen merak etme o iş bende dedi. Olumsuz bir taraf görürse transfer sürecine başlamaz diye düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum aslında ama içeride durum ne bilemiyorum. Az önce adet oldum. Salı günü gideceğim inşallah bakalım. Dediğim gibi her gün yürüyüş yapıyorum ve kan akışını sağlayıp mutluluk hormonu salgıladığından bence çok olumlu bir şekilde etkiliyor beni
Kaç yumurtanız görünüyor kontrollerde? Yumurtalık ve rahmin durumuna göre taze transfer de yapabiliyor doktorlar. Ben Ankara'da yaşıyorum. Novaart'a gidiyorum. Anestezi konusuna gelince hissetmediğin birşey nasıl zor olabilir kiBen de sürece yeni başladım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemi olacak. Doktor uygun olursa taze transfer yaparız dedik. Ben de bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum inşallah güzel haberler alırız
Aslında o bilinmezlik beni ürkütüyor daha önce hiç böyle bir sedasyon alma durumu yaşamadım hatta rahim filmini bile sırf bu korkum yüzünden anestezi almadan çektirmiştimKaç yumurtanız görünüyor kontrollerde? Yumurtalık ve rahmin durumuna göre taze transfer de yapabiliyor doktorlar. Ben Ankara'da yaşıyorum. Novaart'a gidiyorum. Anestezi konusuna gelince hissetmediğin birşey nasıl zor olabilir kiHiç tedirgin olma o yüzden. Sadece uyandığımda biraz duygusal olup ağlamıştım. Bir de midem çok bulanıyordu. 5 dk sonra kustum rahatladım
Ben de rahim filmini normal çektirmiştim. Korkulacak bir şey yok merak etme. Ankara'da mısın sen de? Biz Bahçeci (Yusuf Aytaç Tohma) ile de görüştük ama burası daha çok içimize sindi.Aslında o bilinmezlik beni ürkütüyor daha önce hiç böyle bir sedasyon alma durumu yaşamadım hatta rahim filmini bile sırf bu korkum yüzünden anestezi almadan çektirmiştimBen de bahçeciye gidiyorum Yumurta sayımı söylemedi doktor sadece iğnelere başlattı yarın da kontrolüm var