- 16 Ağustos 2022
- 329
- 312
- 26
dayanıcaz canım birbirimize destek olarakBen kullanıyordum canım transferden sonra içmiyorum bazen zorluyor ağlama noktasına kadar bile geldiğim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanıcaz canım birbirimize destek olarakBen kullanıyordum canım transferden sonra içmiyorum bazen zorluyor ağlama noktasına kadar bile geldiğim oldu
Benim de sabahları oluyor sadece sonra geçiyor. Hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız canımEvet 6. Gün kuzum. Benim o ağrılarım tam 9. Günün gecesi başladı aklım çıkmıştı adet olacağım diye. O zamana kadar tık yoktu
İnşallah canım benim pozitif pozitif haberler alırız inşallahBenim de sabahları oluyor sadece sonra geçiyor. Hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırız canım
Aynen erken canım moralini bozma sakın. Dua edip bekleyelim, ben de 10.gün idrar yaparım diye düşünüyorumBenim de çok ağrım var kasiklarim ağrıyor gaz problemim de var sanki adet olacak gibi bugün idrar testi yaptım 6. Gün negatif çıktı ama inşallah pozitif olur erken olduğu için çok güvenmiyorum zaten testlere öylesine yapmıştım
Şu süreçte en azından içme canım. Bol bol dua et, meditasyon da çok iyi geliyor zihni sakinleştirmeyebende bırakmıştım stresten başladım tekrar içmiyorum canım dün çok istedi canım iki çektim bıraktım zorda olsa bırakmam lazımm
Benim de ara ara ağrı oluyor canım onun dışında bi belirtim yok inşallah her şey yolundadır
9 çeyrekte canım. Arayacaklar beni. Ama ne zaman müsait olup ararlar hemen ararlar mi bilmiyorum. 2 de yattım 6 da kalktım sabah. Yüreğimi biri eline aldı sikiyor sanki. Çok heyecanlı ve korkuluyumSafransari kaçta verdin canım kanı ay ölecem heyecandan
Transfer olduğum hastanede verdimNerde verdin canım
Aradım ama dönüş yapılmadı oda ayrı gergınlıkCnm kafana takılıyorsa sor vardır sebebi belki.ben herşeyi arayıp soruyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki seni. O gece ben de hiç uyuyamamıstım. Ondan sonraki gece de. İnşallah güzel haberler alacağız duam seninle inan9 çeyrekte canım. Arayacaklar beni. Ama ne zaman müsait olup ararlar hemen ararlar mi bilmiyorum. 2 de yattım 6 da kalktım sabah. Yüreğimi biri eline aldı sikiyor sanki. Çok heyecanlı ve korkuluyum
Ben de aynı senin gibiyim çok stres olunca iki çekip söndürüyorum aklıma yaşadığımız o zorlu süreci getiriyorum bir de çift çizgiyi hayal ediyorum hemen atıyorumbende bırakmıştım stresten başladım tekrar içmiyorum canım dün çok istedi canım iki çektim bıraktım zorda olsa bırakmam lazımm
Evet canım benimdayanıcaz canım birbirimize destek olarak
Biz de heyecanla senin sonucunu bekliyoruz9 çeyrekte canım. Arayacaklar beni. Ama ne zaman müsait olup ararlar hemen ararlar mi bilmiyorum. 2 de yattım 6 da kalktım sabah. Yüreğimi biri eline aldı sikiyor sanki. Çok heyecanlı ve korkuluyum
Seni cok iyi anliyorum...benide bugün sonkez arayacaklar inan gerildim elimde tlf la geziyorum merakettim.neoldu geliştimi vs diye bekliyorum aramalarını..Buradaki heyecan dolu kakları okudukça gerçekten seviniyorummmm ayyyyy inşallah bu topik hepımıze uğurlu gelir
Aradım ama dönüş yapılmadı oda ayrı gergınlık
Cnm darısı seninde başına benide etiketleEvet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.
transferim yarın ölücem heyecandan bir hep denk gelir ya boğazlarım şiştiBen de aynı senin gibiyim çok stres olunca iki çekip söndürüyorum aklıma yaşadığımız o zorlu süreci getiriyorum bir de çift çizgiyi hayal ediyorum hemen atıyorum
Birbirizimi anlamamız nekadar güzel bişey aynı stres aynı yol aynı hikaye umarım sonuda pozitif olur beni yarın aricaklar son olarak tek içime dert olan dün aradıklarında bugun 3 cü gün perşembe günü son kez arayacağız dediler şimdi 3 gün embiriyosu ya ya yarına kadar gelişimi duruşa 5 şe gelmezse diye ama rabbim içimizi bu hasreti bu emekleri görüyor Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah buradaki bütün arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah güzel olurSeni cok iyi anliyorum...benide bugün sonkez arayacaklar inan gerildim elimde tlf la geziyorum merakettim.neoldu geliştimi vs diye bekliyorum aramalarını..