- 8 Eylül 2023
- 470
- 689
İnşallah canım inşallah Ay cinsiyeti ne acaba çok kız gibi doğuyor içime nedense seninkiSen hiç merak etme kuzum duam seninle ve bekleyen tüm annelerle Allahım beklediğinize kavuştursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah Ay cinsiyeti ne acaba çok kız gibi doğuyor içime nedense seninkiSen hiç merak etme kuzum duam seninle ve bekleyen tüm annelerle Allahım beklediğinize kavuştursun inşallah
Ya ben de öyle kız hissediyorum ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de önemli değilİnşallah canım inşallah Ay cinsiyeti ne acaba çok kız gibi doğuyor içime nedense seninki
Senin kaçıncı günündü canım
Öyle tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bebiş olsun da kızda olsa erkek de olsa candırYa ben de öyle kız hissediyorum ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin de önemli değil
11inde transfer oldum 3.gün embriyosuydu, 6.gün oluyor sanırım bugünSenin kaçıncı günündü canım
Hadi güzel haberler ile dön bize dualarım seninle ❤Evet canım
Ya inşallah çok teşekkür ederim tasummmmm çok bekletti sıpa ama inşallah sonu güzelceler aminfnd_50 gözün aydın canım neredeyse 5 katlamış seni bekletti bu kuzu ama bir geldi pir geldi
Safransari dan da bugün güzel haberler aldık mı bizden mutlusu yok
Evet 6. Gün kuzum. Benim o ağrılarım tam 9. Günün gecesi başladı aklım çıkmıştı adet olacağım diye. O zamana kadar tık yoktu11inde transfer oldum 3.gün embriyosuydu, 6.gün oluyor sanırım bugün
Aynen kuzum ama gönlümden geçen kız oğlum var çok şükür rabbime. Bir de kız olursa Allah’ıma zor gelen bir şey yok O benden isteyin ben vereyim diyor ben sadece istemekle görevliyim am iş dediğim gibi olmazsa da başımın üstünde yeri varÖyle tabi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bebiş olsun da kızda olsa erkek de olsa candır
Benim de çok ağrım var kasiklarim ağrıyor gaz problemim de var sanki adet olacak gibi bugün idrar testi yaptım 6. Gün negatif çıktı ama inşallah pozitif olur erken olduğu için çok güvenmiyorum zaten testlere öylesine yapmıştım
Nerde verdin canımEvet canım verdim. 2.5 saat sonra çıkarmış.
Merhaba canım.haber var mı...ben bekliyorum arayan olmadı...muhtemel ogleden sonrayaBende aynı dua edip duruyorum neolur güzelce gelişin kaliteli olun diyebende perşembe opu oldum herseyimiz hemen hemen aynı..yarın yine yüreğimiz ağzımızda olacak her tlf çaldığında bu mübarek günde inşllh yarın ikimizde güzel haberler alalım
Valla cnm bende tlf başındayım aramadılar dahaMerhaba canım.haber var mı...ben bekliyorum arayan olmadı...muhtemel ogleden sonraya
Ben daha yeni başladım. Sonum ne olur bilmiyorum ama Biraz maddiyati ve maneviyati duzelttikten sonra yeniden deneyin bence kapatmayınBenşm negatif arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin ben bu defteri kapatıyorum olmadı
bende bırakmıştım stresten başladım tekrar içmiyorum canım dün çok istedi canım iki çektim bıraktım zorda olsa bırakmam lazımmCanım işte sigarayı kesinlikle içmemelisin. Ben de süreçten önce 1-2 tane içiyordum onu da kestim. Hiç riske atmamak gerek