- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Ay hadi inşallah sen ve Safransari den güzel haberler bekliyoruzBende hastanedeyim kan sonucu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah sen ve Safransari den güzel haberler bekliyoruzBende hastanedeyim kan sonucu bekliyorum
Sende güzel sonuçlar alırsın inşallahBende hastanedeyim kan sonucu bekliyorum
Kaç çıkmış canımBenimki iki katlamış neredeyse kızlar yine geç döllenme olabilir diyor
Canım sen hamilemisinCanım doktor ilacı fazlalastirdi mi ?
Benim progestan iğneyi 2 ye cikardi, fitili 5 e.
23 dü 40 olmuşKaç çıkmış canım
Benim transferden sonraki 4. Günüm ara ara kasık ağrım oluyor transferden beri böyle. Meme ağrısı şişliği de cabası sanırım hepsi ilaçlar ve iğnelerin etkisi.Transfer olan kızlar belirtileriniz varmı ne gibi belirtiler oluyo
Bugün kan verdi sonuç bekliyor kuzumCanım sen hamilemisin
İki gün önce 14 gibi bir şeydi değil mi ona göre baz alman lazım 2 kattan fazla artış oluyor 40 iyi canım inşallah katlanarak sağlıklı şekilde devam eder canım23 dü 40 olmuş
İnşaallah pozitif olur kimi belirti oluyo kimi olmuyo diyorBenim transferden sonraki 4. Günüm ara ara kasık ağrım oluyor transferden beri böyle. Meme ağrısı şişliği de cabası sanırım hepsi ilaçlar ve iğnelerin etkisi.
Canım, benim 9. Güne kadar asla belirtim bir şeyim olmadı. Hiçbir şey yaşamadım. Hatta burda da yazdım her gün. 9. Gün akşam hatta gece diyim adet sancılarım başladı belime belime vuruyordu ağrı. Karnım kasıklarım ağrıyordu falan. Dedim ki olmadı herhalde adet olacağım sanırım dedim sabah oldu(10. Gün) yine de gittim kan verdim ve pozitif çıktı çok şükür yani demem o ki bence adet gününe kadar bilinmez adet günü adet belirtilerini yaşarsın ama olmazsınTransfer olan kızlar belirtileriniz varmı ne gibi belirtiler oluyo
Yine kan vereceksın o zamana da bakar kıyas edilir bır sıkıntı olmaz bence ınsallah katlana katlana artar23 dü 40 olmuş
3 gün önceydi canım oİki gün önce 14 gibi bir şeydi değil mi ona göre baz alman lazım 2 kattan fazla artış oluyor 40 iyi canım inşallah katlanarak sağlıklı şekilde devam eder canım
Çok sevindim.saglikla sıhhatle kucağınıza alınBenimki iki katlamış neredeyse kızlar yine geç döllenme olabilir diyor
Peki kaçıncı gün embiryosu kaç tane konuldu tebrik ederim transfer aşamasındayım şimdiden merak ediyorum süreciCanım, benim 9. Güne kadar asla belirtim bir şeyim olmadı. Hiçbir şey yaşamadım. Hatta burda da yazdım her gün. 9. Gün akşam hatta gece diyim adet sancılarım başladı belime belime vuruyordu ağrı. Karnım kasıklarım ağrıyordu falan. Dedim ki olmadı herhalde adet olacağım sanırım dedim sabah oldu(10. Gün) yine de gittim kan verdim ve pozitif çıktı çok şükür yani demem o ki bence adet gününe kadar bilinmez adet günü adet belirtilerini yaşarsın ama olmazsın
İnşallah canım. Bir ömür geldi bana da bu kadar saatSafransari sabahtan beri girip bakıyorum bende çıkmış mi sonucun diye saatlerdir bekliyorsun inşallah güzel haber alırsın canım senlenir bu grup