- 22 Mart 2024
- 71
- 134
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitili 2 ye çıkardı dün başka biCanım doktor ilacı fazlalastirdi mi ?
Benim progestan iğneyi 2 ye cikardi, fitili 5 e.
Maşallah canım cok güzel artmısİnşallah canım çok ama çok teşekkür ederim yıllardır uğraşıyoruz sonucu alınca da inanamıyoruz
ıstırat halinde ol canım benim sağlıkka yerleşsin minnoş ayetel kürsi oku karnını tutarak hu de karnına doğruFitili 2 ye çıkardı dün başka bi
İğne yaptırdı ama diğer iğnem hala 1 canım
Ahhh kuşum benim ❤ şu süreçte bende öyleyim göz yaşım kirpik ucunda eee bizi de bir tek biz anlarız kısacası umut etmek inanmak bizi mutlu edecek karnını sev annesi dualar et de sıkı tutsun annesini❤ şu sıpalar gelene kadar kök söktürdü bizlere yahu daha hücreden ibaret olan veletlere bak senAyy çok duygulandım mesajına canım benim kan sulandırıcıyı bıraktırdı , iğne de progestan kullanıyorum şimdilik canım bir de fitil
Maşallah maşallah maşallah shahshhsha çok teşekkür ederim canım benimMaşallah canım cok güzel artmıs
Ahhh canım benim allah razı olsun okuyorum bişeyler şimdilik durdu elhamdülillahıstırat halinde ol canım benim sağlıkka yerleşsin minnoş ayetel kürsi oku karnını tutarak hu de karnına doğru
Canım benim çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya hepimizin ki sımsıkı tutunsun inşallah benim 6 yıl önceki tüp bebek denemesinden o kadar çok arkadaşım oldu ki burada hala görüşürüz dediğin gibi bizi başkası anlayamazAhhh kuşum benim ❤ şu süreçte bende öyleyim göz yaşım kirpik ucunda eee bizi de bir tek biz anlarız kısacası umut etmek inanmak bizi mutlu edecek karnını sev annesi dualar et de sıkı tutsun annesini❤ şu sıpalar gelene kadar kök söktürdü bizlere yahu daha hücreden ibaret olan veletlere bak sen
Canım bol bol dua oku dua dinle merhem suresi Yusuf suresi, ayetel kürsi, nas, felak o kadar iyi geliyorlar ki göreceksin. Dinle bol bol elin karnında dinle.Canım benim çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya hepimizin ki sımsıkı tutunsun inşallah benim 6 yıl önceki tüp bebek denemesinden o kadar çok arkadaşım oldu ki burada hala görüşürüz dediğin gibi bizi başkası anlayamaz
Benim bugün yine oldu canım lekelenme. 2 iğne yaotirmama ragmenFitili 2 ye çıkardı dün başka bi
İğne yaptırdı ama diğer iğnem hala 1 canım
Cnm masallah sonucun çok iyiinşallh saglıcakla kucagına alırsın. Darısı bebekheyecani melisaa93 sevayd aynurland daha aklıma gelmeyen arkadaslarımın başınaİnşallah canım çok ama çok teşekkür ederim yıllardır uğraşıyoruz sonucu alınca da inanamıyoruz
Bizi bir tek biz anlarız da ondan farklı bir bağ oluşuyor buradaki arkadaşlarla aramızda, bir nevi yoldaşlık yapıyoruz birbirimize bu zorlu süreçte iyi gelmeye çalışıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz teselli ediyoruz dua ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz..Canım benim çok teşekkür ederim iyiki varsınız ya hepimizin ki sımsıkı tutunsun inşallah benim 6 yıl önceki tüp bebek denemesinden o kadar çok arkadaşım oldu ki burada hala görüşürüz dediğin gibi bizi başkası anlayamaz
Elhamdülillah dua ediyorum sanaAhhh canım benim allah razı olsun okuyorum bişeyler şimdilik durdu elhamdülillah
Ne kadar oluyor canım affına sığınarak soruyorum benim çamaşıra az geliyor silince peçeteye geliyorBenim bugün yine oldu canım lekelenme. 2 iğne yaotirmama ragmen
Hep birlikte mutluluklara boğulalım inşallah herkes sağ Salim alsın bebişlerini kucağına inşallahBizi bir tek biz anlarız da ondan farklı bir bağ oluşuyor buradaki arkadaşlarla aramızda, bir nevi yoldaşlık yapıyoruz birbirimize bu zorlu süreçte iyi gelmeye çalışıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz teselli ediyoruz dua ediyoruz ağlıyoruz gülüyoruz..
Allah razı olsun iyiki varsınız rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bende buradaki herkese dua ediyorumElhamdülillah dua ediyorum sana
Amin canım benim aminnAllah razı olsun iyiki varsınız rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bende buradaki herkese dua ediyorum
içtim bugün küçük bardakk sigara kullanan var mı onu nasıl yapıyorsunuz1 tane içebilirsin bence. Ben de her gün içmiyorum dün içtim sadece. Sonucu öğrenene kadar bir tane daha içerim belki. Ben de türk kahvesini çok seven biriyim, doktorum çok rahat olduğu için kısıtlamaya yapmıyor, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran diyor ama ben gene de dikkat ediyorum tabii
içini ferah tut canımm yerleşiyor yerine kuzucukBenim bugün yine oldu canım lekelenme. 2 iğne yaotirmama ragmen
Çok az canim. Benimde. Sürekli de değil. Peceteyr geliyor sürekli.Ne kadar oluyor canım affına sığınarak soruyorum benim çamaşıra az geliyor silince peçeteye geliyor