- Konu Sahibi 2 kedi Annesi biri
-
nerdesin ???Canım hiç sıkma canını gaz bendede vardı çoğunuzda olmuş oluyor ..baskı yapmasın bırak gitsinbendede ayaklarda ateş basması gece terleme felan oluyordu bu gün 11. Günüm ilk defa neredeyse hiç bişey hissetmediğim bir gün ve yarın test günüm Allah büyük bakalım o ne derse o olucak ..
Bol bol dua et ben belirti atayarak çok haya yaptım herkesin vücudu aynı değil kendini acaba ğşe üzdüğünde kalıyorsun keyfine bak bu sürecin tadını çıkar
Hahaha yeminle hepimiz onu bekliyoruz. Bende diyorum çoktan girerdi yazardı diye. Sanırım olumsuz heralde. Yoksa hemen buraya gelip yazmak olurdu bencenerdesin ???
Ya bana da öyle geliyor çok üzülüyorum ya inşallah öyle değildir sevinçten girmeye fırsatı olmamıştır inşallahHahaha yeminle hepimiz onu bekliyoruz. Bende diyorum çoktan girerdi yazardı diye. Sanırım olumsuz heralde. Yoksa hemen buraya gelip yazmak olurdu bence
İnşallah canım yaa. Hadi şimdi çıksın gelsin hamileyimm yazsin diye bekliyorum bakalımYa bana da öyle geliyor çok üzülüyorum ya inşallah öyle değildir sevinçten girmeye fırsatı olmamıştır inşallah
Maalesef kuzum maalesef nasip olmadı sonucum negatif çıktı bu kadar belirt iye negatif bayağı hayal kırıklığına uğrattı gün boyu çok mutsuzdum beni beklediğini de biliyordum ama çok içimden gelmedi açıkçası inşallah sizlerden güzel haberler alırız hakkımda hayırlısı olsunİnşallah canım yaa. Hadi şimdi çıksın gelsin hamileyimm yazsin diye bekliyorum bakalım
Canım benim DESTEĞİN için çok teşekkür ederim maalesef sonucum negatif beklediğinizi biliyordum ama gün boyu çok kötüydüm çok mutsuzdum kendime zor geldim inşallah sizden güzel haberler gelir hakkında hayırlısı olsun ne diyim ama çok belirti aramayın çünkü birebir belirtilerle hamile kalan kızlar var burada benimki neYa bana da öyle geliyor çok üzülüyorum ya inşallah öyle değildir sevinçten girmeye fırsatı olmamıştır inşallah
Maalesef negatifSizin sonuç ne oldu. Umarım şu anda sevincten buraya yazmak aklına gelmiyordur
Negatif kuzum Malesef ben de toparlandım cevap yazabildim inşallah senin sonucun güzel olur ben de burada haberini bekliyor olacağım haberdar et mutlakaNe yaptın canım versin mi kan hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz
Ancak toparladım canım benim toparladım da sayılmaz aslında ama değişik bir ruh halindeyim çünkü gerçekten çok fazla umutlanmıştım ilkinde tutmazdı ama ikincisinde niye tutmasın ki dedim bir sebep yoktu çünkü öyle düşünüyordum hakkımızda hayırlısı buymuş seni tanımak da güzeldi inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dua etYa bende merak ettim girip girip bakıyorum hep burda olurdun nerdesin şimdiiii
Malesef kendimi toparlamadığım için canım inşallah sizden güzel haberler alırız beni merak ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ederimSizin sonuç ne oldu. Umarım şu anda sevincten buraya yazmak aklına gelmiyordur
Kuzum benim her zaman hayırlısı diye dua ettik biliyorsun demekki zamanı şimdi değildi lütfen böyle düşün, Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin inşallah. Lütfen toparla kendiniAncak toparladım canım benim toparladım da sayılmaz aslında ama değişik bir ruh halindeyim çünkü gerçekten çok fazla umutlanmıştım ilkinde tutmazdı ama ikincisinde niye tutmasın ki dedim bir sebep yoktu çünkü öyle düşünüyordum hakkımızda hayırlısı buymuş seni tanımak da güzeldi inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dua et
Olsun gülüm inanıyorum ki rabbim en dogru ve hayırlı vakitte nasıp edecektir. Üzme kendini morelini bozma inşallah en iyi vakitte gelecektirCanım benim DESTEĞİN için çok teşekkür ederim maalesef sonucum negatif beklediğinizi biliyordum ama gün boyu çok kötüydüm çok mutsuzdum kendime zor geldim inşallah sizden güzel haberler gelir hakkında hayırlısı olsun ne diyim ama çok belirti aramayın çünkü birebir belirtilerle hamile kalan kızlar var burada benimki ne
Ya kıyamam üzülme hayırlısı böyleymis demek ki. Olmuyorsa vardır bir hikmet. Ben dedim ama belirtiye inanmayın diye çünkü yaşadım tattim 2 kere olumsuz sonuç aldım. Bende şimdi test vermeye gidiyorum bakalım her türlü cevaba hazırım. Tabiki gönül ister ki pozitif olsun ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım Allah'im taktiri dicem :)Maalesef kuzum maalesef nasip olmadı sonucum negatif çıktı bu kadar belirt iye negatif bayağı hayal kırıklığına uğrattı gün boyu çok mutsuzdum beni beklediğini de biliyordum ama çok içimden gelmedi açıkçası inşallah sizlerden güzel haberler alırız hakkımda hayırlısı olsun
Oy kuzum benim hadi inşallah bak ben senden hayırlı haber bekliyorum Allah’ın izniyle hiç canını sıkma tamam mı evet ben çok üzüldüm ama sağlıklı sıhhatli nasip edecekse etsin zaten senin bu üçüncü dönemin iki tanesi neden olmadıYa kıyamam üzülme hayırlısı böyleymis demek ki. Olmuyorsa vardır bir hikmet. Ben dedim ama belirtiye inanmayın diye çünkü yaşadım tattim 2 kere olumsuz sonuç aldım. Bende şimdi test vermeye gidiyorum bakalım her türlü cevaba hazırım. Tabiki gönül ister ki pozitif olsun ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım Allah'im taktiri dicem :)
Bak heyecanlandım gerçekten haber bekliyorum Allah’ın izniyleYa kıyamam üzülme hayırlısı böyleymis demek ki. Olmuyorsa vardır bir hikmet. Ben dedim ama belirtiye inanmayın diye çünkü yaşadım tattim 2 kere olumsuz sonuç aldım. Bende şimdi test vermeye gidiyorum bakalım her türlü cevaba hazırım. Tabiki gönül ister ki pozitif olsun ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok elimden geleni yaptım Allah'im taktiri dicem :)
Yok benim ilk tüp bebek. 2 aşılama oldum onları kastettim :)Oy kuzum benim hadi inşallah bak ben senden hayırlı haber bekliyorum Allah’ın izniyle hiç canını sıkma tamam mı evet ben çok üzüldüm ama sağlıklı sıhhatli nasip edecekse etsin zaten senin bu üçüncü dönemin iki tanesi neden olmadı
Hahaha inşallah hayirli haberlerle gelirim yaa :) biraz umutluyum ama her türlü şeye hazırlıklıyim. Hayırlısıyla nasip olur inşallahBak heyecanlandım gerçekten haber bekliyorum Allah’ın izniyle
Ha anladım benimde 2 aşılama 2 tüpYok benim ilk tüp bebek. 2 aşılama oldum onları kastettim :)
Olmayınca olmuyor işte napcan, benimle birlikte 3 arkadaş aşılama olmuştuk mesela onların tuttu benimki tutmamisti. Bir tane arkadaş hamile kaldı dış gebelikmis kızın tüpünün birini almışlar. Hayırlısı olsun ya her şeyin bilemezsinHa anladım benimde 2 aşılama 2 tüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?