• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off migren zor ya bendede var ama uykusuz kalıyorum o yüzden oluyor 😂 göğüs hassesiyeti bence progestan hapindan oluyo ne zaman kullansam oldu çünkü. Ya insan durup durup kendini dinliyor belirti var mı yok mu bundan mi oluyo ondan mı oluyo diye diye bitircez kendimizi
Benim dokunmadım sürece hiçbir hassasiyet yok öyle gözlerimde belirgin bir acı yok hafif dolgunluk var hepsi bu onun dışında hiçbir belirtim kalmadı terleme sıcak basması dışında bir de iki gündür geçmeyen bir baş ağrım var bugün kendime geldim iki gün resmen migren ağrısı çektim hiçbir şekilde geçmedi

Off migren zor ya bendede var ama uykusuz kalıyorum o yüzden oluyor 😂 göğüs hassesiyeti bence progestan hapindan oluyo ne zaman kullansam oldu çünkü. Ya insan durup durup kendini dinliyor belirti var mı yok mu bundan mi oluyo ondan mı oluyo diye diye bitircez kendimizi
Evet ay bi an diyorum al testi yap kurtul yoksa boşa umutlanma ama bi yandanda bu ihtimalle yaşamak da çok güzel

Evet ay bi an diyorum al testi yap kurtul yoksa boşa umutlanma ama bi yandanda bu ihtimalle yaşamak da çok güzel
Aynen ya ben yapmam heralde beklerim çünkü moralim bozulur negatif falan çıkarsa. En iyisi kanda gorcem 1 defa bitecek,böyle aynı şeyi 2-3 kere görürsem moral kalmaz.

Aynen ya ben yapmam heralde beklerim çünkü moralim bozulur negatif falan çıkarsa. En iyisi kanda gorcem 1 defa bitecek,böyle aynı şeyi 2-3 kere görürsem moral kalmaz.
Evet evet çok haklısın ben de cesaret edemiyorum zaten vallahi pazartesine şurada bir şey kalmadı ama hem heyecanlıyım hem korkuyorum Allah yardımcımız olsun canım benim inşallah ikimiz birbirimize güzel haberler veririz😇🫶🙌

1.si taze transfer olduğu için zaten ağrım vardı belirti hiç anlayamamıştım, 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı. Bu sefer adet olacakmış gibi ağrı, kasık ağrısı, bacağım ağrıyor ve psikolojik olmadığına inanıyorum umarım pozitif olur, Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Sizde durumlar nedir :)

1.si taze transfer olduğu için zaten ağrım vardı belirti hiç anlayamamıştım, 2 ay sonra dondurulmuş yapıldı. Bu sefer adet olacakmış gibi ağrı, kasık ağrısı, bacağım ağrıyor ve psikolojik olmadığına inanıyorum umarım pozitif olur, Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Sizde durumlar nedir :)
Yok ya psikolojik değil bence de. Transferin 5.-6. günü bel ağrısı falan oldu bizde şimdi yokta ama adet olcakmisim gibi kasıklarım ağrıyor bazen. Göğüs hassasiyetim de var ama bence o ilaçtan oluyo

Yok ya psikolojik değil bence de. Transferin 5.-6. günü bel ağrısı falan oldu bizde şimdi yokta ama adet olcakmisim gibi kasıklarım ağrıyor bazen. Göğüs hassasiyetim de var ama bence o ilaçtan oluyo
Ben sadece progesteron fitil kullanıyorum başka bir ilacım yok bu sefer. Sen ne kullanıyorsun

Benim de bu seferki taze bir önceki dondurulmuş tu olmadı malesef bu taze transfer ben de bunu da belirti gördüm

Ben sadece progesteron fitil kullanıyorum başka bir ilacım yok bu sefer. Sen ne kullanıyorsun
Ben sabah akşam estrofem alıyorum Corr aspirin alıyorum akşam da iki tane iğne yapıyoruz altıdan sonra biri kan sulandırıcı diğerinin içeriğini bilmiyorum bir de iki tane vitamini vardı ama daha önceden başlatmıştı doktorunuz ayrıca günde bir tane prograf alıyorum tabi sabah öğle akşam fitil

merhaba kizlar 8 subat 2 kez transfer oldum. Ilk denemem 3. Gun embriyosuydu ve negatif sonuclandı. 8 şubatta 6. Gün embyosu transfer oldum ve 3 günüm şuan ve sadece gaz problemim var sürekli gaz yapma isteği oluyor ve bu beni çok korkutuyor. Acaba embriyo tutulumumu engeller mi? Onun dışında hiç birşey hissetmiyorum?! Bel ağrım var onu da yatış pozisyonuma bağlıyorum bi sağ bi sol birde ilaçlardan bazen ateş yükseliyor camı acıp üstümü açıp yatıyorum ondan sanırım. Hiç bir hissiyatım yok ve bu beni çok endişelendiriyor 😞 korkuyorum ya bu seferde olmazsa 😞 benim gibi olan süreci nasıl geçmiş olanlar anlatırsa Bir nebze içimi rahatşata bilirsem çok sevinirim. Rabbim kucağımızı boş koymasın ?

Back