- 16 Eylül 2014
- 463
- 768
- 35
İnşaallah guzel haberlerin belirtisidir canımm dört gözle bekliyorum haberiniİnşallah canım bugün kasıklarımda sağlı solu ağrı var ya adet olacak gibi güzel haber veriyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah guzel haberlerin belirtisidir canımm dört gözle bekliyorum haberiniİnşallah canım bugün kasıklarımda sağlı solu ağrı var ya adet olacak gibi güzel haber veriyordur
Negatifİnşaallah guzel haberlerin belirtisidir canımm dört gözle bekliyorum haberini
Canımm hakkında hayırlı olan ınsaallah dogal yolla tez zamanda hamiş kalmandır rabbım bu surecı en az üzüntüyle razılık gostererek ımtıhanının gecmesini nasıp etsın ınsaallahNegatif
Bu 2. 3 denicem oda çift embiriyo konulacak dinlenme süresi ne kadar veriyorlarCanımm hakkında hayırlı olan ınsaallah dogal yolla tez zamanda hamiş kalmandır rabbım bu surecı en az üzüntüyle razılık gostererek ımtıhanının gecmesini nasıp etsın ınsaallah
Canım ben kanamamla hemen basladım rahım bakıolar musaıtse hıc durmadn hemen aa ben son sanmıstım senı ay hadi inşaallah dıgerlerıne umut olsun nasıp olsunBu 2. 3 denicem oda çift embiriyo konulacak dinlenme süresi ne kadar veriyorlar
İlacı bugün bırqkıcam 2 güne olurum adetCanım ben kanamamla hemen basladım rahım bakıolar musaıtse hıc durmadn hemen aa ben son sanmıstım senı ay hadi inşaallah dıgerlerıne umut olsun nasıp olsun
Ben besıncı gun falan olmustum galıba ama herkeste degısır tabı canım ınsallah bır daha basladıgında haber verır mjsın muhtemelen bi aya kalmadan o da netleşirİlacı bugün bırqkıcam 2 güne olurum adet
Canım 27 yaş hiç bir neden yok bu ikinci bu zamana kadar hiç olmadı ne tüp ne normal gebelik oluşmadı pazartesi hastaneye arıcam konuşucam gerekirse genetiğe baksınlar ne yapacaklarsa yapsınlarBen besıncı gun falan olmustum galıba ama herkeste degısır tabı canım ınsallah bır daha basladıgında haber verır mjsın muhtemelen bi aya kalmadan o da netleşir
Bu arada yaş kaç tup bebek yaptırma sebebı bı rhatasızlıga mı baglı yoksa sebepsız mı kac yıldır bu işin içindesiniz bilmiyorum da genetık test faşan yaptırdınız mı 2. Negatıflerde genelde genetık ıstıo dr lar
Genetik gerek yok dense bile olası ıhtımale karsı sen iste canım benım bı ark m da esıyle ıkısınde de pıhtılasma cıktı mesela kan sulandırıcı kullandıgı zamanlarda hemen hamıle kaldı aslında oncesınde genetık hıstereskopı eahım fılmı bakılsa iyi olurdu bilinmeyınce boşa masraf gozuyle bakılıyor ama kımı ınsan rahım gılmı sonrası tupleri o an acılıyor dogaldan kalıyor bole de tanıdıgım var ben mesela yıllarca ugrastıktan sonra baska bır dr rahmın kucuk dedı hıstereskopı oldum sonra tup bebek yaptı dıger turlu yapsam da tutmaz demıstı ve benım bır sene atmıstı tup bebek transferım mesela ama ılk yıllarımda tanı amaclı gıttıgım bır yer genetık yapmıstı ordan bı sorun yok yazımızı almıstık bu tup bebek dr u ıstedıgınde onu gosterdık yaptırmasaydık onden genetıkte ısteyecektıCanım 27 yaş hiç bir neden yok bu ikinci bu zamana kadar hiç olmadı ne tüp ne normal gebelik oluşmadı pazartesi hastaneye arıcam konuşucam gerekirse genetiğe baksınlar ne yapacaklarsa yapsınlar
Genetik gerek yok dense bile olası ıhtımale karsı sen iste canım benım bı ark m da esıyle ıkısınde de pıhtılasma cıktı mesela kan sulandırıcı kullandıgı zamanlarda hemen hamıle kaldı aslında oncesınde genetık hıstereskopı eahım fılmı bakılsa iyi olurdu bilinmeyınce boşa masraf gozuyle bakılıyor ama kımı ınsan rahım gılmı sonrası tupleri o an acılıyor dogaldan kalıyor bole de tanıdıgım var ben mesela yıllarca ugrastıktan sonra baska bır dr rahmın kucuk dedı hıstereskopı oldum sonra tup bebek yaptı dıger turlu yapsam da tutmaz demıstı ve benım bır sene atmıstı tup bebek transferım mesela ama ılk yıllarımda tanı amaclı gıttıgım bır yer genetık yapmıstı ordan bı sorun yok yazımızı almıstık bu tup bebek dr u ıstedıgınde onu gosterdık yaptırmasaydık onden genetıkte ısteyecektıHistereskopi oldum ben polis aldırdım
İnşallah canım bu son hakım zateİnşaallah canım inşaallah bir sonraki denemen de nasip olur yüreğinden öpüyorum başka bir umudun var şükür güzel haberlerini bekliyor olacağım nasipse
Canım benim ilk bi sekilde 2.3.4Merhabalar ben de bugun transferim oldu dondurulmus embriyo 2.5 sene once sukurler olsun ılk denemeden bır oglum var ve gecmıste yasadıklarımı pek hatırlayamıyorum 3 saatlık yol git gel yaptık transfer için ve arabada otururken alt karında arada mınık mınık kasılmalarım oldu ama yurursem bıseyım yok bunu ılk gun yaşayan oldu mu
Ben de aynı şeyi yaşadın yolda çok sallandım korkuyorum şimdi sonucunuz belli oldu muMerhabalar ben de bugun transferim oldu dondurulmus embriyo 2.5 sene once sukurler olsun ılk denemeden bır oglum var ve gecmıste yasadıklarımı pek hatırlayamıyorum 3 saatlık yol git gel yaptık transfer için ve arabada otururken alt karında arada mınık mınık kasılmalarım oldu ama yurursem bıseyım yok bunu ılk gun yaşayan oldu mu
Sonucum negatıf canım ama yoldan degıl yanı cunku ılk tup bebegım pozıtıf ve aynı yolu gelmıstım ama hıc rahatsız edıcı kasılmalarım olmamıstı ınsaallah sızınki pozıtıf olurBen de aynı şeyi yaşadın yolda çok sallandım korkuyorum şimdi sonucunuz belli oldu mu
Kaçıncı gün embriyosuydu? Veren Allah alan Allah gerçekten bebek sahibi olacağımıza sadece Allah karar veriyor. Elden bir şey gelmiyor sıkmayın canınızı diyeceğim ama neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorumSonucum negatıf canım ama yoldan degıl yanı cunku ılk tup bebegım pozıtıf ve aynı yolu gelmıstım ama hıc rahatsız edıcı kasılmalarım olmamıstı ınsaallah sızınki pozıtıf olur
Allah razı olsun şükür allaha ben etkılenmedim sizin sonuc ne oldu acaba 5. Gun embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu? Veren Allah alan Allah gerçekten bebek sahibi olacağımıza sadece Allah karar veriyor. Elden bir şey gelmiyor sıkmayın canınızı diyeceğim ama neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum
Benim 3. Gün embriyosu 8 hücreliydi maalesef negatif.. Ne yapalım canı veren Allah alan Allah tevekkül etmiştim en başından hayrımıza buymuşAllah razı olsun şükür allaha ben etkılenmedim sizin sonuc ne oldu acaba 5. Gun embriyosuydu