Transfer sonrası belirti

Canımm hakkında hayırlı olan ınsaallah dogal yolla tez zamanda hamiş kalmandır rabbım bu surecı en az üzüntüyle razılık gostererek ımtıhanının gecmesini nasıp etsın ınsaallah 🤲🏻🤲🏻
Bu 2. 3 denicem oda çift embiriyo konulacak dinlenme süresi ne kadar veriyorlar

Bu 2. 3 denicem oda çift embiriyo konulacak dinlenme süresi ne kadar veriyorlar
Canım ben kanamamla hemen basladım rahım bakıolar musaıtse hıc durmadn hemen aa ben son sanmıstım senı ay hadi inşaallah dıgerlerıne umut olsun nasıp olsun 🤲🏻

İlacı bugün bırqkıcam 2 güne olurum adet
Ben besıncı gun falan olmustum galıba ama herkeste degısır tabı canım ınsallah bır daha basladıgında haber verır mjsın muhtemelen bi aya kalmadan o da netleşir
Bu arada yaş kaç tup bebek yaptırma sebebı bı rhatasızlıga mı baglı yoksa sebepsız mı kac yıldır bu işin içindesiniz bilmiyorum da genetık test faşan yaptırdınız mı 2. Negatıflerde genelde genetık ıstıo dr lar

Ben besıncı gun falan olmustum galıba ama herkeste degısır tabı canım ınsallah bır daha basladıgında haber verır mjsın muhtemelen bi aya kalmadan o da netleşir
Bu arada yaş kaç tup bebek yaptırma sebebı bı rhatasızlıga mı baglı yoksa sebepsız mı kac yıldır bu işin içindesiniz bilmiyorum da genetık test faşan yaptırdınız mı 2. Negatıflerde genelde genetık ıstıo dr lar
Canım 27 yaş hiç bir neden yok bu ikinci bu zamana kadar hiç olmadı ne tüp ne normal gebelik oluşmadı pazartesi hastaneye arıcam konuşucam gerekirse genetiğe baksınlar ne yapacaklarsa yapsınlar

Canım 27 yaş hiç bir neden yok bu ikinci bu zamana kadar hiç olmadı ne tüp ne normal gebelik oluşmadı pazartesi hastaneye arıcam konuşucam gerekirse genetiğe baksınlar ne yapacaklarsa yapsınlar
Genetik gerek yok dense bile olası ıhtımale karsı sen iste canım benım bı ark m da esıyle ıkısınde de pıhtılasma cıktı mesela kan sulandırıcı kullandıgı zamanlarda hemen hamıle kaldı aslında oncesınde genetık hıstereskopı eahım fılmı bakılsa iyi olurdu bilinmeyınce boşa masraf gozuyle bakılıyor ama kımı ınsan rahım gılmı sonrası tupleri o an acılıyor dogaldan kalıyor bole de tanıdıgım var ben mesela yıllarca ugrastıktan sonra baska bır dr rahmın kucuk dedı hıstereskopı oldum sonra tup bebek yaptı dıger turlu yapsam da tutmaz demıstı ve benım bır sene atmıstı tup bebek transferım mesela ama ılk yıllarımda tanı amaclı gıttıgım bır yer genetık yapmıstı ordan bı sorun yok yazımızı almıstık bu tup bebek dr u ıstedıgınde onu gosterdık yaptırmasaydık onden genetıkte ısteyecektı

Genetik gerek yok dense bile olası ıhtımale karsı sen iste canım benım bı ark m da esıyle ıkısınde de pıhtılasma cıktı mesela kan sulandırıcı kullandıgı zamanlarda hemen hamıle kaldı aslında oncesınde genetık hıstereskopı eahım fılmı bakılsa iyi olurdu bilinmeyınce boşa masraf gozuyle bakılıyor ama kımı ınsan rahım gılmı sonrası tupleri o an acılıyor dogaldan kalıyor bole de tanıdıgım var ben mesela yıllarca ugrastıktan sonra baska bır dr rahmın kucuk dedı hıstereskopı oldum sonra tup bebek yaptı dıger turlu yapsam da tutmaz demıstı ve benım bır sene atmıstı tup bebek transferım mesela ama ılk yıllarımda tanı amaclı gıttıgım bır yer genetık yapmıstı ordan bı sorun yok yazımızı almıstık bu tup bebek dr u ıstedıgınde onu gosterdık yaptırmasaydık onden genetıkte ısteyecektıHistereskopi oldum ben polis aldırdım

İnşaallah canım inşaallah bir sonraki denemen de nasip olur yüreğinden öpüyorum başka bir umudun var şükür güzel haberlerini bekliyor olacağım nasipse 🥰

İnşaallah canım inşaallah bir sonraki denemen de nasip olur yüreğinden öpüyorum başka bir umudun var şükür güzel haberlerini bekliyor olacağım nasipse 🥰

Merhabalar ben de bugun transferim oldu dondurulmus embriyo 2.5 sene once sukurler olsun ılk denemeden bır oglum var ve gecmıste yasadıklarımı pek hatırlayamıyorum 🤦‍♀️3 saatlık yol git gel yaptık transfer için ve arabada otururken alt karında arada mınık mınık kasılmalarım oldu ama yurursem bıseyım yok bunu ılk gun yaşayan oldu mu
Canım benim ilk bi sekilde 2.3.4
günlerde Adet sancısı gibi oldu ama sonra taaa 10.gune kadar hiç belirti olmamıştı. Ama 10.gunden sonra sanki bebis ben burdayım der gibi gidip gelen adet sancısı gibi belirtilerim oldu :) ve o sancılar hala devam ediyor transfer sonrası 16.gundeyim
....:)

Merhabalar ben de bugun transferim oldu dondurulmus embriyo 2.5 sene once sukurler olsun ılk denemeden bır oglum var ve gecmıste yasadıklarımı pek hatırlayamıyorum 🤦‍♀️3 saatlık yol git gel yaptık transfer için ve arabada otururken alt karında arada mınık mınık kasılmalarım oldu ama yurursem bıseyım yok bunu ılk gun yaşayan oldu mu
Ben de aynı şeyi yaşadın yolda çok sallandım korkuyorum şimdi sonucunuz belli oldu mu

Ben de aynı şeyi yaşadın yolda çok sallandım korkuyorum şimdi sonucunuz belli oldu mu
Sonucum negatıf canım ama yoldan degıl yanı cunku ılk tup bebegım pozıtıf ve aynı yolu gelmıstım ama hıc rahatsız edıcı kasılmalarım olmamıstı ınsaallah sızınki pozıtıf olur 🤲🏻

Sonucum negatıf canım ama yoldan degıl yanı cunku ılk tup bebegım pozıtıf ve aynı yolu gelmıstım ama hıc rahatsız edıcı kasılmalarım olmamıstı ınsaallah sızınki pozıtıf olur 🤲🏻
Kaçıncı gün embriyosuydu? Veren Allah alan Allah gerçekten bebek sahibi olacağımıza sadece Allah karar veriyor. Elden bir şey gelmiyor sıkmayın canınızı diyeceğim ama neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum

Kaçıncı gün embriyosuydu? Veren Allah alan Allah gerçekten bebek sahibi olacağımıza sadece Allah karar veriyor. Elden bir şey gelmiyor sıkmayın canınızı diyeceğim ama neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum
Allah razı olsun şükür allaha ben etkılenmedim sizin sonuc ne oldu acaba 5. Gun embriyosuydu

X