Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Şubat tüp bebek transferi yaptıracaklar yaptıranlar buraya
Valla bende sevindim ama daha hala inanamiyorum gibi bakalım. Her şeyin hayırlısı olsun. Bugüne de şükürler olsun. Rabbim başta senin olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla bende sevindim ama daha hala inanamiyorum gibi bakalım. Her şeyin hayırlısı olsun. Bugüne de şükürler olsun. Rabbim başta senin olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun.cok sevindim benim de pazartesi test günü. 7. Günüm bu gün. Evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Ateş basması geceleri çok var, bide arada kasıkta batma. Ama başka bir şey yok. Goguslerimde hassasiyet hiç yok.Kafaya çok takıyorum. Senin belirtiler neydi.
Hayırlı olsun.cok sevindim benim de pazartesi test günü. 7. Günüm bu gün. Evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Ateş basması geceleri çok var, bide arada kasıkta batma. Ama başka bir şey yok. Goguslerimde hassasiyet hiç yok.Kafaya çok takıyorum. Senin belirtiler neydi.
Teşekkürler Hadi inşallah canım sende pozitifi görürsün. Bence kendini dinleme belirtiyi görmekte iyi değil. Bende kasik ağrısı oluyodu ara ara hafif, göğüs hassasiyetim vardı. Transferin 5,6inci günü bel ağrısı falan inanılmazdı sonra geçti.