• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy inanmıyormmm oyy coook sevindim bitanem benim sürekli haberdar et lütfen merakta bırakma inşallah değerlerin güzel çıkar sağlıklıca kucağına alırsın kuzum😇💜💜
Valla bende sevindim ama daha hala inanamiyorum gibi bakalım. Her şeyin hayırlısı olsun. Bugüne de şükürler olsun. Rabbim başta senin olmak üzere isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️❤️

Canım benimki tutmuş, sonucum pozitif :) 2 gün sonra tekrar gitcem kan vermeye bakalim
Hayırlı olsun.cok sevindim😊 benim de pazartesi test günü. 7. Günüm bu gün. Evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Ateş basması geceleri çok var, bide arada kasıkta batma. Ama başka bir şey yok. Goguslerimde hassasiyet hiç yok.Kafaya çok takıyorum. Senin belirtiler neydi.

Hayırlı olsun.cok sevindim😊 benim de pazartesi test günü. 7. Günüm bu gün. Evde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Ateş basması geceleri çok var, bide arada kasıkta batma. Ama başka bir şey yok. Goguslerimde hassasiyet hiç yok.Kafaya çok takıyorum. Senin belirtiler neydi.
Teşekkürler 😍 Hadi inşallah canım sende pozitifi görürsün. Bence kendini dinleme belirtiyi görmekte iyi değil. Bende kasik ağrısı oluyodu ara ara hafif, göğüs hassasiyetim vardı. Transferin 5,6inci günü bel ağrısı falan inanılmazdı sonra geçti.

Kızlar bende 13ünde transfer oldum. İlk günden beri adet olacakmışım gibi ağrım var birde göğüs hassasiyeti. Ne zaman geçer acaba bunu yaşayan varmı

Merhabalar ben de bugün transfer oldum 3.gün dondurulmuş embriyo. Çok stres yaptım acaba bişey olmuş mudur kasıklarım ağrıdı biraz

Hiç bir belirti olmadı . Regl olacakmış gibi ağrılarım vardı . Yarın kan testi günü ama bugün baktığımda negatif di

Back