- 3 Eylül 2022
- 2.701
- 2.477
- 32
Tabi ki öyle canım sadece işte kromozomlara falan baktırdıkArkadaşım benim doktor genetik araştırmada bütün hastalıkları teşhis edemiyoruz demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki öyle canım sadece işte kromozomlara falan baktırdıkArkadaşım benim doktor genetik araştırmada bütün hastalıkları teşhis edemiyoruz demişti
Bak benim ilk denemem hiç gebelik geçmişim düşük yok 5 aydır denedik olmayınca tüp bebeğe başvuruk zaman kaybetmemek için tek sorum amh 0.57 adetler düzenli hormon testlerimde iyi ama benidem öyle olsa hemen transfer olsa çok heves etmiştim o bekleme süresini içimde hissederek yaşamayı bakalım pazartesi inşallah güzel haber verirlerBenim doktorum yaşım 40 olmasına rağmen 2. denemede olmazsa genetiğe göndeririz baştan masraf yapmana gerek yok dedi. Hepsinin düşüncesi farklı demek ki. Bende zaman zaman endişelenmiyor değilim ama doktorum olumsuz düşüncelerime izin vermiyor
Aynen canım Allah bu yolda akıl sağlım
aminAynen canım Allah bu yolda akıl sağlımızı korusun
34 yaşımdayım. 5. Gün 2 embriyo. Daha önce de tüp bebekle ikizlerim oldu çok şükür. 2,5 yaşındalar elhamdülillah, şimdi yeniden 2 embriyo transferi olduk. Hayırlısı olur inşallahEklerim canım hayırlısı olsun kaç yaşındasın kaçıncı gün tek embriyo mu
Canım ben test yaptım hamileyim inşallah seninde öyle cikarÇok aşırı bir belirti bekleme canım bende de olmadı o kadar. O ilaçları kullanmıyorum canım
Anaam maşallah hadi bakalım hayırlısı34 yaşımdayım. 5. Gün 2 embriyo. Daha önce de tüp bebekle ikizlerim oldu çok şükür. 2,5 yaşındalar elhamdülillah, şimdi yeniden 2 embriyo transferi olduk. Hayırlısı olur inşallah
Anaam maşallah hadi bakalım hayırlısı
Gölge görünüyor evet kaçıncı günün bugün.Eki Görüntüle 3385624 Sence var mı bugün açık renk pembe leke geldi bi iki damla evde de bu vardı hassas bi test yaptım hemen çıktı
Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindim benimde pozitif çıktıCanım ben test yaptım hamileyim inşallah seninde öyle cikar
Adete dört gün kaldıGölge görünüyor evet kaçıncı günün bugün.
Yerleşme kanaması demek ki
Bana da dua eder misiniz ikinizinde hayırlı olsun bende test yaptım gölge gibi çıktı erken gebelik alıp yapcamYaaa hayırlı olsun canım çok sevindim benimde pozitif çıktı
Transfer olmadın o zaman sen inşallah vardır canım hayırlısı olsunAdete dört gün kaldı
Yo hayır sadece çatlatma iğnesi vurdum yumurtlama da oldu dört gün kaldı leke gelince yapayım dedim de silik çıktıTransfer olmadın o zaman sen inşallah vardır canım hayırlısı olsun
Transferin kaçıncı günü ?Yo hayır sadece çatlatma iğnesi vurdum yumurtlama da oldu dört gün kaldı leke gelince yapayım dedim de silik çıktı
Transfer olmadım sadece çatlatma iğnesi vurdum adete dört gün kaldı iki üç damla pembe akıntı geldi bende hemen test yapayım dedim böyle çıktıTransferin kaçıncı günü ?
İnşallah teşekkür ederim cumaya kadar test yapmicam ben cuma günü kontrolüm var zaten o gün test yapılacak ama belki bir kaç idrar testi daha yaparım koyulastikca bende bilicemki değer artmışÖncelikle kocaman maşallah darısı başıma kız. Test gününde yapsaymışsın canım 100 küsürlerde çıkacakmış maşallah. Doktorun şimdi kan takibi ister şunu belki biliyorsundur ama ben hatorlatayım diğer kanlarını tam 48 saatte bir ve ilk kan verdiğin labda ver canım. Saat oynaması ve lab değişikliği yapmamalısın.
Hayırlı olsun inşallah gölgelik var bendede ilk testim daha silik çıkmıştı bir iki üç derken son yaptığımda daha belirgindi inşallah bebişin seninledir tebrik ederimEki Görüntüle 3385624 Sence var mı bugün açık renk pembe leke geldi bi iki damla evde de bu vardı hassas bi test yaptım hemen çıktı