Benim doktorum 2. Gün gel demişti canım doktoruna bi danış istersenKızlar bugün doğum kontrol hapının son günü. Kist için kullanıyordum.
Bir kaç güne reglim gelir sanırım.
Sizce doktora 2. Gün mü gideyim 3. Gün mü.
7 saat uzaklıkta doktora gideceğim, ilk gidisimi git gel yapacağım, sonrakinde kalırım artik. Bu süreci daha kısa tutmak için 3. Gün mü gitmek iyi olur sanki
Tatlım adetinin başladığı saatle alakalı aslında bu durum. Mesela benim 22 ocak saat pazartesi 17 gibi başlamıştı adetim 23 ocak salı 17.00 yi 1 .gün kabul ettiler ve çarşamba günü 17.00 den önce ilaçlara başladım birkaö doktora da sordum hatta sağlama yapmak için çarşamba gel demişlerdiKızlar bugün doğum kontrol hapının son günü. Kist için kullanıyordum.
Bir kaç güne reglim gelir sanırım.
Sizce doktora 2. Gün mü gideyim 3. Gün mü.
7 saat uzaklıkta doktora gideceğim, ilk gidisimi git gel yapacağım, sonrakinde kalırım artik. Bu süreci daha kısa tutmak için 3. Gün mü gitmek iyi olur sanki
Aminn inşallah kan verme günüm salı dedi doktor ama ben salı iş başı yapacağım pazartesi vereceğimBen direk kan vermeyi düşünüyorum, bildiğim kadarıyla kanda daha erken belli oluyormuş, inşaAllah beraber pozitif görürüz
Ben saydım ama sayılmıyor galibaTrasnfer günü sayılmıyor canım. Bir iki gün daha bekle istersen
Bana da salı günü verdi aslında pazartesi verecektim ama karın ağırlarımdan dolayı erken gitsem içim rahatlar diye yarın gideceğim, düşünüp durmaktan yoruldumAminn inşallah kan verme günüm salı dedi doktor ama ben salı iş başı yapacağım pazartesi vereceğim
Bugün karın ağrım oluştu kafamda sürekli olmadı mı acaba diye düşünmekten yoruldum, bi kan versem biraz rahatlarım diye düşündümTrasnfer günü sayılmıyor canım. Bir iki gün daha bekle istersen
Belki güzel haberlerin habercisidir adet ağrısı gibi miBugün karın ağrım oluştu kafamda sürekli olmadı mı acaba diye düşünmekten yoruldum, bi kan versem biraz rahatlarım diye düşündüm
Evet canım hayırlısıyla oldum sen peki oldun mu nasıl geçti
Amin insallahBuna da şükür en azından transfer yapılmış. Bunlara takılıp bu güzel günleri boşuna geçirmeyelim. Benim de benzer durumum var. 6 embriyodan sadece 2 tanesi 5. güne geldi. Doktor tek transfer yaptı diğerini de dondurdu bu yüzden. Her şeyin hayırlısı diyelim
Benim arada karnıma giren bir ağrı dışında belirtim yok henüz. Bu bebekten mi kaynaklanıyor yoksa gaz sancısı mı bilmiyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Doktorlar 2 ya da 3. gün gel diyorlar. Ama mümkünse 2. gün tedaviye başlamayı tercih ediyorlar. Sen kendi durumuna göre hareket et bence
Benim doktorum 2. Gün gel demişti canım doktoruna bi danış istersen
Tamam kızlar 2. Gün orda olmaya çalışayım.Tatlım adetinin başladığı saatle alakalı aslında bu durum. Mesela benim 22 ocak saat pazartesi 17 gibi başlamıştı adetim 23 ocak salı 17.00 yi 1 .gün kabul ettiler ve çarşamba günü 17.00 den önce ilaçlara başladım birkaö doktora da sordum hatta sağlama yapmak için çarşamba gel demişlerdi
Oldum bende güzel geçti o an çok duygusaldıEvet canım hayırlısıyla oldum sen peki oldun mu nasıl geçti
Özel hastane mi buBirde kızlar ben medical parkta tedavi görüyorum burda hastanede aynı salon büyüklüğünde bi odaya 3 tane yatak koymuşlar yumurta toplama için herkesi aynı odaya almışlardı erkeklerin girmesi yasaktı herkes önlüğünün arkasını tutta tuta kalçası görünmesin diye geziyodu 4-5 kız vardık yani geleni de yatağa koyduklarına anestezi etkisinde olduğundan kız bacağı açık yatıyordu başka bir odadan üstümü değişip önlüğümü giymiştim bende bi büyük odaya girdim ki kızın altını komple gördüm ve çok rahatsız oldum hasta mahremiyeti denen bişey yoktu hastanede sizin nasıl oldu odanız var mıydı size ait ben transferden sonra araştırcam mümkünse eğer hastaneye karşı suç duyurusunda buluncam çünkü benim orda çok ağrım oldu çıktıktan sonra kendimde değildim yarı baygın ve hemşire orda bana bi iğne yaptı herkesin ortasında beni döndürüp kalçamdan iğne yaptı yani hiç hoş değildi
Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Ekledim canım
Benide etiketleyebilir misiniz
24 yaş 21 şubat transfer 1 embriyo 5. Gün
Merhaba listeye eklenebilir miyim ?Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 2 adet 5.gün 9 Şubat Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta N nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat @Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat G gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat @nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat S semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat @Lilaa91 32 2 adet 5. Gün Şubat 3. Hafta @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Derdimvarr 32 1 adet 5.gün Şubat 4.hafta @wasakkkk 30 1 adet 5.gün 11 Şubat @kareportakal 31 1 adet 5. Gün 31 Ocak @mutlubahar 23 2 adet 3.gün 4 Şubat @Sumosssssssss 1 adet 5.gün 12 Şubat
Gunaydin. Bebisin sımsıkı tutunsunGünaydın arkadaşlar
Bugün 9 da benı transfer ıcın çağırdılar.. Benım ıcın dualarınızda yer verırmısınız hayırlı sıyla güzel gecsın sımsıkı tutunsun bebeğim..
Bu yolda ilerleyen tüm arkadasımlarım hayırlı sonuçlar almayı nasıp eylesın Allah'ım.. Nasibimde varsa saglıkla gelsın inş
Bende kontrol için gidiyorum inşallah çok güzel transferinizGünaydın arkadaşlar
Bugün 9 da benı transfer ıcın çağırdılar.. Benım ıcın dualarınızda yer verırmısınız hayırlı sıyla güzel gecsın sımsıkı tutunsun bebeğim..
Bu yolda ilerleyen tüm arkadasımlarım hayırlı sonuçlar almayı nasıp eylesın Allah'ım.. Nasibimde varsa saglıkla gelsın inş
HahahTEst yapicak arkadaslar vardi.. sormaya korkuyorum.. guzel haberler verin
Korkmayalım ya negatifsede üzülmem ben kendimi öyle alıştırdım zatenTEst yapicak arkadaslar vardi.. sormaya korkuyorum.. guzel haberler verin