- 11 Ocak 2012
- 113
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çağrıldım geçen hafta ama yaptırmadım henüz haftaya yaptiricam inşallahKızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için çağırılan var mı ya da yaptıran
SelamKızlar sağlık ocağından tetanoz aşısı için çağırılan var mı ya da yaptıran
Yaa ne gibi meselaSelam
Ben daha once yaptırmıstım 5 sene kadar oluyo sanırım
Yaptırmayı dusunmuyorum iyi seyler okumadım aşı icin
Tatlı badem yağı kullanıyorum bir aydır ama doktoruma soylicem en iyi çatlak kremi hangisi ise versin onuda kullanırımKızlar göbek catlaginiz için ne kullanıyorsunuz
Bizimle de paylaşır mısın canım. Ben de şuan Hindistan cevizi yağı sürüyorumTatlı badem yağı kullanıyorum bir aydır ama doktoruma soylicem en iyi çatlak kremi hangisi ise versin onuda kullanırım
Ben 19. Haftaya a girdim canım. 3 kilo var . Çok mu aldim ya senin nasılHamişler kaçıncı haftada kaç kilo aldınız durumlar nasıl
Ben 19. Haftaya a girdim canım. 3 kilo var . Çok mu aldim ya senin nasıl
Aktarlarda satılıyor 200 TL almiştim ben şuan çok iyi henüz bir çatlağım oluşmadi ve cokda güzel emiliyor tüm vücuduma sürüyorum bunuda doktorum önermişti tatlı badem yağı derseniz bütün aktarcilar bilir çatlak için kullanıldığınıBizimle de paylaşır mısın canım. Ben de şuan Hindistan cevizi yağı sürüyorum
Bir de dün bio oil aldim. Lierac krem varmis ama almadim aşırı pahalı geldi değer mi bilmiyorum.
Yani aşıdan sonra bebekte saglık sorunları oldugu yazanlar olmus denk mi geldi bilmiyorum ama birden fazla kişide duydumYaa ne gibi mesela
Canım ben sormustum doktora. 19 . Haftada hissetmeyebilirsin dedi. 22 ye kadar yolu varmış. O zaman net hissedilirmisBende 19. Haftadayım 3 kg almışım harsketlerı zaman zaman hissediyorum bazende hissetmiyorm kötü şeyler düşünmek ıstemıyorum
Ben şu an 16. Haftamdayım 2-3 kilo aldım sanırım, bacasenlerimde aşırı çatlaklar oluşmaya başladıHamişler kaçıncı haftada kaç kilo aldınız durumlar nasıl
BasenlerimdeBen şu an 16. Haftamdayım 2-3 kilo aldım sanırım, bacasenlerimde aşırı çatlaklar oluşmaya başladı
Benim bulantim gecti ama midem çok yanıyor malesef. Yanması olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz gaviscon dışındaKızlarr selam, gebeliğiniz nasıl geçiyor bulantınız mide yanmanız vs var mıı?? Cinsiyetleriniz belli oldumu ?
Doktorum famodin diye bi ilaç önerdi, asla mide yanmam olmuyor benimde çok oluyordu 1 haftadır ilaca başladığım gibi kesildi ve çok rahatım, doktorunuza danışıp kullanabilirsinizBenim bulantim gecti ama midem çok yanıyor malesef. Yanması olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz gaviscon dışında