Hahahaha hayırlı olsun canım benimki de kız olduğunu duyunca üzülmüştü :)Sonunda ögrendik
Kızım biraz üzüldü ama
Benim de 16+3 daha hiç hissetmedim. Ben de hissetmek istiyorum bi an önceMerhaba kızlar hareketlenmeleri devam eden yada başlayan oldumu 16+3 bende iki gündür bişey hissetmiyorum endişe duymalimiyim yoksa daha erkenmi
Çok güzel bir duyguydu kipirdatinca sürekli bakmak o anın tadını çıkartmak istiyor insan umarım biran önce hissederizBenim de 16+3 daha hiç hissetmedim. Ben de hissetmek istiyorum bi an önce
Ayyy evet bugün anneler günü teşekkür ederim tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olsun
Çok şükür sonundaSonunda ögrendik
Kızım biraz üzüldü ama
amin canım. sağlıkla doğsun.Çok şükür sonunda
Kızlar kız erkekler erkek olsun istiyor ama yapacak bile yok 1 kız 1 erkek süper olmuş
Allah Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyordumKızlar Bugün kontrole gittik 16+1 olduk cinsiyet %90 kız haftaya tam netleşir
Ayy hiç haberim yok benim yaakızlar selam bugun randevum vardı. plasenta asagıda dıye not aldı. az cok duymustum. sordum onemlı degıl cıkar dedı.
ınt tabı hemen kötuye yoruyor ama. 16+4 ultrasonda 17+2 bu zamanda kadar cıkması gerekmıyor muydu .
bılgınız var mı
Transfer falan bitti artık o hesap 5. Haftamda doktor unut transferi her hesap adete göre dediKızlar merhaba bir şey sormak istiyordum
16+1 transfer gününe göre mi yoksa ultrason gününe göre mi?
Peki sende bu durumla alakalı herhangi bi belırtı bişi warmı suan çok önemli mi bilemedim bendekızlar selam bugun randevum vardı. plasenta asagıda dıye not aldı. az cok duymustum. sordum onemlı degıl cıkar dedı.
ınt tabı hemen kötuye yoruyor ama. 16+4 ultrasonda 17+2 bu zamanda kadar cıkması gerekmıyor muydu .
bılgınız var mı
Benim arkadasım 22 haftalık ve aşağıdaymış. Çok ayakta kalma dinlen demiş. Yukarı çıkmazsa sezaryen olacak mecbur demisPeki sende bu durumla alakalı herhangi bi belırtı bişi warmı suan çok önemli mi bilemedim bende
Yok bi belirtim. Kanama vs de yasamadim hic.Peki sende bu durumla alakalı herhangi bi belırtı bişi warmı suan çok önemli mi bilemedim bende
Ben zaten sezeryan olacagim 2. Dogumum olacak nasipse.. internette tabi en kotu senaryolarda yer aliyor. Erken dogum vs vsBenim arkadasım 22 haftalık ve aşağıdaymış. Çok ayakta kalma dinlen demiş. Yukarı çıkmazsa sezaryen olacak mecbur demis
Benimde aynı plasenta aşağıda ama rahim buyudukce yukari cikar dedi cinsel iliski yürüyüş ağır iş yasak dedi. İğneleri falan herseyi kesti o sebeple ben korkulacak birsey olduğunu dusunmedim ama benim de hep aklimda plasentakızlar selam bugun randevum vardı. plasenta asagıda dıye not aldı. az cok duymustum. sordum onemlı degıl cıkar dedı.
bılgınız var mı