hissedince anlarsın canım :) bende bu gebelıkte henuz hıssetmedım. ama fark edılıyor. ılkınde korkmustum . göz seyırmesı gıbı oluyor ılk bastaBugün 13+4 deyim hiç hissetmiyorum yaa çok merak ediyorum nası bişey diye
Canım sen naptın yaptnz mı partı hiç yoksun buralardahissedince anlarsın canım :) bende bu gebelıkte henuz hıssetmedım. ama fark edılıyor. ılkınde korkmustum . göz seyırmesı gıbı oluyor ılk basta
evet canım baya bı bulantı ıle ılgılı skıntı yasadım :) cok sukur ıyı gıbıyım sımdı cok az kaldı.Canım sen naptın yaptnz mı partı hiç yoksun buralarda
Hayırlı olsun canım başka neler dedi doktor
Ne kadar oldu seninCanım her şey yolunda dedi sıkıntı yok çok şükür
Daha az önce bile bulantı malesef çok azaldı ama tamamen bitmedı onun dışında iyiyim ama doktora gotmedıgım zamanlarda tiribe giriyorum ıyımıdır bebiş diyeevet canım baya bı bulantı ıle ılgılı skıntı yasadım :) cok sukur ıyı gıbıyım sımdı cok az kaldı.
henuz partı yapmadık. 15+4 oldum. hala bılmıyorum. sanırım bu hafta sonu ogrenecegız. cokta merak etmıyor gıbıyımsabrıma saglık bılen bilir
Ne kadar oldu senin
dun ıyıyım dedım. bugun ben de ıse zor geldımDaha az önce bile bulantı malesef çok azaldı ama tamamen bitmedı onun dışında iyiyim ama doktora gotmedıgım zamanlarda tiribe giriyorum ıyımıdır bebiş diye
Gerçekten sabrına sağlık yaa ne sabırmış sendekievet canım baya bı bulantı ıle ılgılı skıntı yasadım :) cok sukur ıyı gıbıyım sımdı cok az kaldı.
henuz partı yapmadık. 15+4 oldum. hala bılmıyorum. sanırım bu hafta sonu ogrenecegız. cokta merak etmıyor gıbıyımsabrıma saglık bılen bilir
ya çok güzel çok beklemişsin amaGerçekten sabrına sağlık yaa ne sabırmış sendeki
Benim kontrol dündü yeğenim öğrendi cinsiyeti hemen akşama 1 balonla öğrendik duramam ben dedim
Buda bizimkiGerçekten sabrına sağlık yaa ne sabırmış sendeki
Benim kontrol dündü yeğenim öğrendi cinsiyeti hemen akşama 1 balonla öğrendik duramam ben dedim
Ben sadece ablalarım yeğenlerimle yaptım biz bize herkesi toplayacak yerim yokya çok güzel çok beklemişsin ama
sağlıkla doğsun . ben de katılım mevzusu var. gelmek isteyenler bi 30 kişi olur herhalde.
MaşşallahBuda bizimki
Amin canımsın Allah razı olsun bende 4 kişi 2 arkadaş 2 bizBen sadece ablalarım yeğenlerimle yaptım biz bize herkesi toplayacak yerim yok
MaşşallahAllah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Hepimiz emek verdik mutlu sonla da bitiririz inşallah
6 ampul progestan dex var bendeKızlar selam elinde prolutex 25 veya progestan dex kalan varmı?
Ayyy cnm çok gecmıs olsun ağrın mı wardı nasıl oldu idrar yolu enf en iyi gelen soğan kürü de gebelıkte olmaz sanırımKızlar 15+2 den selamlar. 4 gündür idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle hastanede yatıyorum. Yok mu buna iyi gelebilecek bir şey
Her yerim ağrıyordu kusmalarım arttı doktor kan idrar tahlili yapınca maalesef enfeksiyon olduğunu söylediAyyy cnm çok gecmıs olsun ağrın mı wardı nasıl oldu idrar yolu enf en iyi gelen soğan kürü de gebelıkte olmaz sanırım
Merhaba , iğneleri vermediyseniz bana gönderebilirmiisiniz ? Çok geçmiş olsun bu arada6 ampul progestan dex var bende
İğneler için iletişime geçtikMerhaba , iğneleri vermediyseniz bana gönderebilirmiisiniz ? Çok geçmiş olsun bu arada