Selam canım. Ayrı kese gözüktüHadi hayırlısı bakalım güzel haberler alırsın inşallah
5 arti 4 tuKaçıncı haftadaydınız kese gördüğünüzde
Oooyyy bir ikiz annesi daha dünden beri ikiz topiklerinden çıkamıyorumSelam canım. Ayrı kese gözüktü2 kese))
Sağol canım benim. AminOooyyy bir ikiz annesi daha dünden beri ikiz topiklerinden çıkamıyorumRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
maşallah hayırlı olsun canım. karından mı muayene oldunKızlar 6 arti 1 bugün ve kalp atışını duydum Allah hepinize nasip etsin çok muhteşem biseydi 4 mm bebek
Evet canim keseyi zaten görmüştük ama bebek ve kalp atışı diye sorarken ben açtı sesi dinletti anidenmaşallah hayırlı olsun canım. karından mı muayene oldun
Ayni gün transfer olduk canim senle. duyarsın büyük ihtimal ben bugün duydum darısı sana ınsallhkızlar doktrum 26 sına randevu vermişti kalp atışı için cok gec geldi bana. salı günü için devlete randevu aldım şuan 6+3 hesaplarıma gore. salı günü 6+6 olacak kalp atışı duyulur mu sizce
Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla insallahMaşallah kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim ara ara oluyoKızlar 7. Haftasında olup da hala lekelenmesi devam eden var mı benim ki durmuştu corasprine başlayınca yeniden geldi sizce napmalıyım
Duyuluyor 6. Haftada canımkızlar doktrum 26 sına randevu vermişti kalp atışı için cok gec geldi bana. salı günü için devlete randevu aldım şuan 6+3 hesaplarıma gore. salı günü 6+6 olacak kalp atışı duyulur mu sizce
Beni salı günü çağırdı canım kalp atışı içinkızlar doktrum 26 sına randevu vermişti kalp atışı için cok gec geldi bana. salı günü için devlete randevu aldım şuan 6+3 hesaplarıma gore. salı günü 6+6 olacak kalp atışı duyulur mu sizce
6+4te duyulmuştu benimkızlar doktrum 26 sına randevu vermişti kalp atışı için cok gec geldi bana. salı günü için devlete randevu aldım şuan 6+3 hesaplarıma gore. salı günü 6+6 olacak kalp atışı duyulur mu sizce
6+4te duyulmuştu benim
Beni salı günü çağırdı canım kalp atışı için
Duyuluyor 6. Haftada canım
saolun kızlar dua edin ben de duyayım inşallah.Ayni gün transfer olduk canim senle. duyarsın büyük ihtimal ben bugün duydum darısı sana ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?