aaa sonunda gercek ikiz kese gördük :)Eki Görüntüle 3399784
Ikizlerim teyzelerimidem cok bulaniyo dedim doktora oda ikiz olduğu için daha fazla bulantin olabilir dedi ilac verdi bitane bakalim iyi gelir inşallah berbat oldum valla
Evet vajinal muayene oldum daha net göründüğünü düşünüyorum o şekildeCanim birde muayeneyi vajinal mi oldun
Maşallah sana ve mercimek tanelerineEvet canim simdi geldim ikiz annesi olcam nasipse
Yok canim aynen devam sadece enox igneye bir gün ara ver bir gün yap dedi corapsrin icme dedi digerlerine aynen devamİlaçlar aynı devam mı canım azalma yok mu hiç
Bende vajinal muayene oldum. Ikiz çok istemistim ama gözüm korkmadi değilEvet vajinal muayene oldum daha net göründüğünü düşünüyorum o şekilde
Maşallah sana ve mercimek tanelerine
Darısıedosko ya
Keşke benimde 2 embriyom olsaydı yaa
Amin canim inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alalim inşallahaaa sonunda gercek ikiz kese gördük :)
masallah saglıkla dogsunlar.
O yüzden seninki daha net canim ama bizim verilen foto da uzak çekilmiş sanırımEvet vajinal muayene oldum daha net göründüğünü düşünüyorum o şekilde
Darısıedosko ya
sus kız . benım başıma 1 taneEvet vajinal muayene oldum daha net göründüğünü düşünüyorum o şekilde
Darısıedosko ya
Allah gönlüne göre versin inşallahsus kız . benım başıma 1 tane
bu arada benim tüp dru takıpe devam edıyormus ve 12.haftaya kadar vajına muayene edecek.
amin amin.. ateş beni çağırıyor :))Allah gönlüne göre versin inşallah
Benimki 7+4 de tekrar çağırdı sonra doğum doktoruna gidebilirsin dedi
11.gün 860 15. Gün 6200nasıldı degerlerın. ben bıraz gec ogrendım. kanım kayboldu
15. gun 2800 17. 5060 dı
bana da yuksek gelmıstı. ama artıs normal oldu.
hayırlısı bakalım ne ıle karsılasıcaz. senınkı baya yuksekmıs11.gün 860 15. Gün 6200
yazı olan yerler buralar sen anlae mısın canım ben hiç anlamadımmasallah..yazar hafta ve gun olarak koselerde bıyerde
Bende bulantı yok çok şükür de yedikten sonra rahatsız oluyorum ama daha erken benim içinamin amin.. ateş beni çağırıyor :))
bugun 7+4 um ben de
2 gündür baya kötüyüm bulantılarım arttı. 14.15. haftaya kadar azalarak devam etmıstı. valla resmen saat gun sayıyorum.
benım de gebelıktekı sıkıntım. agrım olmuyor bulantıdan cekıyorum.
Allahım elimizde minik siyah beyaz fotolarla geziyoz yaa çok şükür Allahım bize bu günleri gösterdiyazı olan yerler buralar sen anlae mısın canım ben hiç anlamadım
ay hiç deme arabada kalmıştı binaya girmeden eşime bebegim arabada kaldı diyorum geri gönderdimBende bulantı yok çok şükür de yedikten sonra rahatsız oluyorum ama daha erken benim için
Bu arada bana adete göre hesapla dedi tüp bebeğe göre 6+2 adete göre 5+5
Allahım elimizde minik siyah beyaz fotolarla geziyoz yaa çok şükür Allahım bize bu günleri gösterdi
Gez tabii hakettikay hiç deme arabada kalmıştı binaya girmeden eşime bebegim arabada kaldı diyorum geri gönderdim1 hafta evin içinde gebelik testi ile gezmiştim yan odaya gitsem de götürüyordum şimdi bununla gezecegim
benim adetle tüp bebek hesabım aynı oluyorBende bulantı yok çok şükür de yedikten sonra rahatsız oluyorum ama daha erken benim için
Bu arada bana adete göre hesapla dedi tüp bebeğe göre 6+2 adete göre 5+5
Allahım elimizde minik siyah beyaz fotolarla geziyoz yaa çok şükür Allahım bize bu günleri gösterdi
Arkadaşlarım hiç bilgisi olan yok mudur ;(Kızlar bana yardımcı olun lütfen. Kesem küçükmüş zaten kese küçük olduğu için yolk falan gözükmedi doktor onun için erken dedi. Benim beta da 50 ile başlamıştı sonra arttı en son kan verdiğimde 2 katından fazla arttı doktor kese için gel dedi. Gittiğimde de bu durumla karşılaştık 10 gün sonra tekrar gel dedi. Bekliyorum şimdi..kese gelişiyor mu? Bebek oluştu mu kalp atışı vs hepsi soru işareti. Şimdi bilgili olanlara sormak istiyorum. Kese kendini toparlayabilir mi? Yada olumsuz bişey olduğunda kese büyümezse vücut onu atmak ister ya ilaçlara rağmen bi kanama lekelenme yaşar mıydım? İlk kez hamile kaldım çok bi bilgim de yok lütfen bilen birileri yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?