Canim ben transferin 6.günü falan lekelenme yaşadım doktorum corasprini ve enox iğneyi bıraktırdı. Sonra geçti lekelenmem. 5.gün embriyosuyduKesin çıkar mı acaba bir yanım da erken vermek istemiyorlekelenme yaşamış mıydınız kaçıncı gün embriyosuydu
Benimde transfer günü dahil 6. Gündü sabah kasık ağrısı yaşadım baktığımda leke vardı sonra geçti başka olmadı şükür. Coraspin kullanıyorsan bırak dedi enox kullanıyorum onu bıraktırmadı devam et dediCanim ben transferin 6.günü falan lekelenme yaşadım doktorum corasprini ve enox iğneyi bıraktırdı. Sonra geçti lekelenmem. 5.gün embriyosuydu
İnşallah sağ salim elinize alırsınız bende o kadar korkuyorum ki tutarsa ama yine kaybedersem diye. 5 yıldır bekliyorum inşallah bukez olurBenimki doğal siklus oldu canım. Kalp atışını duyduk çok şükür inşallah sağlıkla devam eder.
Evet benim ertesi günde geldi ilaclari birakinca kesildi lekelenme kesildiyse tekrar kullanabilirsin dedi doktorum tekrar başladım. Şuan yok çok şükür.Benimde transfer günü dahil 6. Gündü sabah kasık ağrısı yaşadım baktığımda leke vardı sonra geçti başka olmadı şükür. Coraspin kullanıyorsan bırak dedi enox kullanıyorum onu bıraktırmadı devam et dedi
İnşallah canım seninki de kolaylıkla olur. Evet tutunca da sevinip rahatlayamıyorsun bi türlüİnşallah sağ salim elinize alırsınız bende o kadar korkuyorum ki tutarsa ama yine kaybedersem diye. 5 yıldır bekliyorum inşallah bukez olur
Tebrikler27 subat transfer olmustum. 2 tane 5 gunluk 5 aa. Bugun kan tahlilili sonucum 631. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah
Hayırlı olsun amiiinnn27 subat transfer olmustum. 2 tane 5 gunluk 5 aa. Bugun kan tahlilili sonucum 631. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim27 subat transfer olmustum. 2 tane 5 gunluk 5 aa. Bugun kan tahlilili sonucum 631. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah
Benim de aklıma Mayıs anneler günü geldi nasip olursa inşallah hepimize mayıs ayı ilk anneler günümüz olacakKızlar kadınlar günümüz kutlu olsun. Bir dahaki kadınlar günümüzde bebeklerimizle olalım
Benim de bir gün önce transfer oldu. Aynı süreçteyiz. Maşallah. İnşallah kalp atışını duyarız. Hayırlı olsun27 subat transfer olmustum. 2 tane 5 gunluk 5 aa. Bugun kan tahlilili sonucum 631. Darısı tüm isteyenlerin başına inşAllah
Tebrik ederim çift sanırım kaç haftalık acaba kalp atışını duydunuz mu erken miKizlar bakin bakim sizin goruntulere benziyor mu tek mi ciftmi
bugun duydum canım 7+0 ama tek bebegın. bır sey var ama tam emın olamadı. yolk sac olabılır gıbı de dedı. haftaya netlesecek... varsada herhalde sonradan mı olustu acaba bılemedımkiTebrik ederim çift sanırım kaç haftalık acaba kalp atışını duydunuz mu erken mi
Benimde aklima geldi hatta bu mayista bile anne sayılırız artik.Benim de aklıma Mayıs anneler günü geldi nasip olursa inşallah hepimize mayıs ayı ilk anneler günümüz olacak
Ayy mercimeğe bakin yaaaKizlar bakin bakim sizin goruntulere benziyor mu tek mi ciftmi
hayırlı olsun tekrarSırasıyla değerlerim böyle oldu
aaa evet. hayırlısıyla ilk anneler günümüz olacak, bunu şimdi düşündüm ben deBenim de aklıma Mayıs anneler günü geldi nasip olursa inşallah hepimize mayıs ayı ilk anneler günümüz olacak
guzel artmış. olabilir. Allah gönlüne göre versin. Amin :)hayırlı olsun tekrarbenim 11. gün değerim 846 çıkmıştı, 13. gün testi sonucum az önce geldi 2111 olmuş. ikiz olabilir mi sizce kızlar? bir daha kan testine gerek yok dedi doktor, 14 martta gel ultrasonla bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?