- 3 Eylül 2022
- 2.762
- 2.628
- 63
- 32
Bugün transferin 21.günüydü canım teşekkür ederimCanım tebrikler kaçıncı gunun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün transferin 21.günüydü canım teşekkür ederimCanım tebrikler kaçıncı gunun
İnşallah canım hepimizin bebekleri sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesinDarısı bize inşallah en kisa sürede kalp atışlarını da duyarsın canim
5 Şubat transferTransfer 5 şubat beta 14 şubat kese 23 şubat kalp 4 mart
Canım benim 1800den 3 gün sonra karından göründü. Bana da devletteki doktor 400ten birden 1800e çıkınca bölünmüş olabilir içeride dedi. Ama öyle bi şey olmamış tek embriyo göründü.Kızlar karın ultrasonundan keseyi görebilmek için istenilen yaklaşık değer nedir?
Vajinal ultrasonda nedir? Değerlerim biraz yüksek çıkıyor günlerine göre kaygılandım sordum. Doktorum embriyonun bölünmüş olabileceğini söyledi. Tek embriyo transferi oldum 5. gün. Bu Perşembe kese görmeye çağırdı. Kese gören arkadaşlarım değerlerini yazabilir mi? Vajinal ve karından olacak şekilde
Çok üzüldüm ve çok şaşırdım geçmiş olsunBenim beta hcg değerim 750 den 620 ye düştü tutunanamadı beni negatif olarak güncelleyebilirsiniz
11. gün 873Canım benim 1800den 3 gün sonra karından göründü. Bana da devletteki doktor 400ten birden 1800e çıkınca bölünmüş olabilir içeride dedi. Ama öyle bi şey olmamış tek embriyo göründü.
Aslında cumartesi 18. Gün bizi de çagirabilirlerdi salı çok geçe bıraktılarKızlar karın ultrasonundan keseyi görebilmek için istenilen yaklaşık değer nedir?
Vajinal ultrasonda nedir? Değerlerim biraz yüksek çıkıyor günlerine göre kaygılandım sordum. Doktorum embriyonun bölünmüş olabileceğini söyledi. Tek embriyo transferi oldum 5. gün. Bu Perşembe kese görmeye çağırdı. Kese gören arkadaşlarım değerlerini yazabilir mi? Vajinal ve karından olacak şekilde
Öyleydim kan testini agrilardan korkuya verdim hatta dayanamiyorsan 10.gun kanda cikar kan testi ver hayirlisiyla tutunuyordur inşallah benim şuan degerlerim iyi gidiyor hala da arada agrim oluyorKızlar merhaba pozitif olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum inşallah sağ Salim kucaklarına almak nasip olsun bende 26 Şubat ta transfer oldum 8. Günüm şuan öyle bariz bi belirti hissiyat yok sizde. Nasıldı sadece son 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım belim ağırıyor bu kadar test günüm 9 Mart o zamana kadar bekleyeceğim inşallah hayırlısı olur
Seni 18. gününde mi çağırdılar canım kese görmeye?Aslında cumartesi 18. Gün bizi de çagirabilirlerdi salı çok geçe bıraktılar
sen ne yaptın mı verdın mı bırdahaÇok üzüldüm ve çok şaşırdım geçmiş olsun
Doktorunuz ne yorum yaptı acaba
50 den 100 den düşenini çok gördük burda ama bu kadar yüksek değerden ilk defa karşılaştım
Maşallah çok sevindim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız Bende güzel haber verebilirim inşallah süreç heyecanlı Allah’ım utandırmasın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunBen
Öyleydim kan testini agrilardan korkuya verdim hatta dayanamiyorsan 10.gun kanda cikar kan testi ver hayirlisiyla tutunuyordur inşallah benim şuan degerlerim iyi gidiyor hala da arada agrim oluyor
Canım merhaba aynı gün transfer olmuştuk sanırım seninle 3. Gün embriyoları için bi iki gün daha beklemek gerekiyor sanırım idrarda güvenilir değil ben şimdiye kadar hiç test yapmadım bekleyeceğim test günüme kadar Rabbim alnımıza yazdıysa bebeklerimiz bizimledir inşallah üzülme dert etme daha önümüzde çok gün varMerhabalar kızlaar hepinize hayırlı olsun cok sevindimm, ben 3. Gün çift embriyo transferi oldum bugün transfer hariç 8. Günüm, idrarda negatif çıktı baya üzüldüm. Erken midir acaba? 4 gün sonra test günüm kan vericem çıkma ihtimali var mıdır? Düne kadar baya regl olacak gibi ağrılarım vardı sıcaklık hissediyordum kasıklarımda bugün onlarda gitti korkuyorum biraz
Hayır sali günü 22.gun de cagirdilar ama dayanamayip cumartesi gidebilirim çünkü hesaplarıma göre değer cumartesi 6 7 bin civarı olacakSeni 18. gününde mi çağırdılar canım kese görmeye?
Evet canım aynı gün transferimiz, ben hem 6. Hem 8. Günde test yaptım ama doktoruma da sordum erken acele etme dedii artık test yapmıcam canım cumartesi kan vericem seninde o gün mü kan testin kuzumCanım merhaba aynı gün transfer olmuştuk sanırım seninle 3. Gün embriyoları için bi iki gün daha beklemek gerekiyor sanırım idrarda güvenilir değil ben şimdiye kadar hiç test yapmadım bekleyeceğim test günüme kadar Rabbim alnımıza yazdıysa bebeklerimiz bizimledir inşallah üzülme dert etme daha önümüzde çok gün var
Evet ya genelde erken çağırmışlar bizim transferden sonra 2.gün çağırmış oldular. Daha 1 hafta varAslında cumartesi 18. Gün bizi de çagirabilirlerdi salı çok geçe bıraktılar
Hadi inşallah ama ben cuma test verip cumartesi başka bir doktora çıkmayı dusunuyorum dayanamam salıya kadar gibi salı da gidip tüp bebek doktorumla muayene olup vedalaşırim çünkü aynı şehirde değiliz ona devam etmeyi düşünmüyorum