- 12 Aralık 2023
- 135
- 56
- 18
Çok teşekkür ederim güzel cevabın içinCanim bende ocak ayinda oldum anestezi aldim. Sonra ertesi gün kuzenime kahve icmeye gittim hic sıkıntı ağrı yaşamadım. Korkma rahime çizik atmak istedi doktorum bir sonraki ay transfer oldum ve pozitif aldım. İnşallah gönlüne göre olur herşey
Beni reglimin 5. günü çağırdı doktorum. Anestezi alacağınız için bir gün önceden gece 12’den sonra hiçbir şey yeyip içmeyin ameliyata kadar. Benim işlemim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yapılacak işleme göre değişiyor süresi. İşlem öncesi yatış işlemlerim yapıldı odama geçip bekledim ameliyata kadar. Sonrasında işlem için gelip aldılar. Ameliyathanede yapılıyor bu işlem ve hiçbir şey duymuyorsunuz. Sonrasında tekrar odaya getirildim ve en az 4 saat dinlenmem söylendi. Bende 1 hafta kadar daha lekelenme tarzında kanama devam etti. Miktar artmadıkça korkmaya gerek yok dedi doktorum. 10 gün cinsel ilişki yasağı koydu. Bir sonraki leglimin 5. günü tekrar çağırdı. Gerekli testleri yaptıktan sonra dondurulmuş embriyo transferi için işlemler başlayacak bu sefer.Merhaba öncelikle geçmiş olsun histeroskopi hakkında bilgi verirmisin gebelik olmazsa regli sonrası histeroskopi yapacağım dedi. Korktum biraz ameliyat gibimi sizin nasıl oldu anestezi altında mı, uzun mu sürüyor işlem ,sonrasında aynı gün mü eve gittiniz.
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunAnestezi altında yapıldı bana da. Hiç bir şey hissetmiyorsun. Çokta kısa bir işlem sonrasında da bir ağrın olmuyor
Çok geçmiş olsun sizin ki uzun sürmüş diğer arkadaşlara göre, yapılan işleme göre değişiyor galiba, benim 2 aşılamam negatif olunca , dr histeroskopi yapalım dedi rahim iç duvarda polip var dedi ondan belkide bebek tutunmuyor dedi belki bundan dolayı benimde uzun sürermi acabaBeni reglimin 5. günü çağırdı doktorum. Anestezi alacağınız için bir gün önceden gece 12’den sonra hiçbir şey yeyip içmeyin ameliyata kadar. Benim işlemim yaklaşık 1.5 saat sürdü. Yapılacak işleme göre değişiyor süresi. İşlem öncesi yatış işlemlerim yapıldı odama geçip bekledim ameliyata kadar. Sonrasında işlem için gelip aldılar. Ameliyathanede yapılıyor bu işlem ve hiçbir şey duymuyorsunuz. Sonrasında tekrar odaya getirildim ve en az 4 saat dinlenmem söylendi. Bende 1 hafta kadar daha lekelenme tarzında kanama devam etti. Miktar artmadıkça korkmaya gerek yok dedi doktorum. 10 gün cinsel ilişki yasağı koydu. Bir sonraki leglimin 5. günü tekrar çağırdı. Gerekli testleri yaptıktan sonra dondurulmuş embriyo transferi için işlemler başlayacak bu sefer.
Allah hepimize kolaylıkla sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah
Bende tekrarlayan tüp bebek başarısızlığından dolayı yapıldıHisteroskobi olan arkadaşlar doktorlar buna neye göre karar veriyolar. Rahim filminde çıkan bişey göre mi karar verildi
Rica ederim canim ne demekÇok teşekkür ederim güzel cevabın içinanestezi beni korkuttu açıkçası . İşlem sonrası hemen kendine geldin mi kaç saat sonra çıkış yaptın kusura bakma sorularla boğduysam seni panik yaptım biraz bu arada seninde hayırlı olsun güzel Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım. Bende tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olduğu için doktorum yapmak istedi. İşlem sırasında rahimdeki yamukluk ve bir bölgedeki çöküklük düzeltilmiş doktorun söylediğine göreÇok geçmiş olsun sizin ki uzun sürmüş diğer arkadaşlara göre, yapılan işleme göre değişiyor galiba, benim 2 aşılamam negatif olunca , dr histeroskopi yapalım dedi rahim iç duvarda polip var dedi ondan belkide bebek tutunmuyor dedi belki bundan dolayı benimde uzun sürermi acaba
Sağol cnm inş sağlıkla ilerler doğan tarihlerini konuşuruz bundanCok güzel çıkmış sonucunuz maşallah
Agzin bal yesinSağol cnm inş sağlıkla ilerler doğan tarihlerini konuşuruz bundan
cok güzel gelmiş degerin canım. 2 gün arayla öı yaptın1. Kan 285
2.Kan 680 çıktı kızlar
Kaçıncı günler1. Kan 285
2.Kan 680 çıktı kızlar
Bende de rahim çökmesi vardı doktor sağolsun bunu düzeltmeden transfer yapmam dedi düzeltme yaptıktan 2 ay sonra transfer oldumTeşekkür ederim canım. Bende tekrarlayan tüp bebek başarısızlığı olduğu için doktorum yapmak istedi. İşlem sırasında rahimdeki yamukluk ve bir bölgedeki çöküklük düzeltilmiş doktorun söylediğine göre
İnşallah seninki de en kolayından olup biter. Ameliyat sonrasında rahim kendini toplasın diye 1-2 ay sonra transfer yapılıyor.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallahkızlar 7. gün kan sonucum
kalitesi sadece iyi dediler skor olarak bilmiyorum. 2. denemem, 1. denemem kimyasal olmuştu. 5. gün embriyosuMerhaba sağlıkla kucağınıza alın darısı bize inşallahkaçıncı gün embriyosu, kaçıncı denemeniz, kalitesi nasıldı bilgi verir misiniz
Ay benim de 2. Denemem 5. Gün embriyosu 2 tane 4aa transfer edildi. İnşallah benim de tutar dün transfer oldumkalitesi sadece iyi dediler skor olarak bilmiyorum. 2. denemem, 1. denemem kimyasal olmuştu. 5. gün embriyosu
Canım sana da bana da şifa olmuştur inşallahBende de rahim çökmesi vardı doktor sağolsun bunu düzeltmeden transfer yapmam dedi düzeltme yaptıktan 2 ay sonra transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?