Biraz yavas ilerliyor ama dusus yok.insallah birden gelisir canimKızlar merhaba ben 14 şubatta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi
9. Gün - 6
12.gün- 30
14gün - 72
16.gün - 125
Adetim 8 gün geçti pazartesi tekrar test vericem sizce kimyasal falan mıdır bu durumla karşılaşıp sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu Cvp verin lütfen çıldırmak üzereyimsevinemiyorum bile
Cesaretimmm ve benYarın 10.gün olacak senin sanirim yaparsan cikar bence
BenCesaretimmm ve ben
Canim düşük çıkmış evet ama katlanmasi önemli inşallah sağlıkla ilerlerKızlar merhaba ben 14 şubatta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi
9. Gün - 6
12.gün- 30
14gün - 72
16.gün - 125
Adetim 8 gün geçti pazartesi tekrar test vericem sizce kimyasal falan mıdır bu durumla karşılaşıp sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu Cvp verin lütfen çıldırmak üzereyimsevinemiyorum bile
Ilk transferim negatif olunca doktorum histeroskopi yapip bakmak ve çizik atmak istedi. Birde ben çift transfer isteyince tutarsa rahim buna hazır mi çift gebeliği kaldirir mi bakmak istiyorum dediHisteroskobi olan arkadaşlar doktorlar buna neye göre karar veriyolar. Rahim filminde çıkan bişey göre mi karar verildi
Bende senin gibiyim.Kızlar merhaba ben 14 şubatta dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi
9. Gün - 6
12.gün- 30
14gün - 72
16.gün - 125
Bentomrisn den cesaret almıştım ayni gün transfer olmuştuk kendisi yapinca heycanlandim bende yaptim asla yapamazdim ama silik gördüm istersen sabahtan test yapabilirsin bence varsa çıkar yarın 10.günün olacak çünkü
Testi hazır edeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırımBentomrisn den cesaret almıştım ayni gün transfer olmuştuk kendisi yapinca heycanlandim bende yaptim asla yapamazdim ama silik gördüm istersen sabahtan test yapabilirsin bence varsa çıkar yarın 10.günün olacak çünkü
Yerleşme kanaması diyorlar. Benimde 9. Günüm ara geliyor.Kızlar lekelenme neden oluyor acaba
İnşallah öyledir. İnşallah hayırlı bir şeydirYerleşme kanaması diyorlar. Benimde 9. Günüm ara geliyor.
Kaçıncı gündesiniz? İnşallah hiç olmaz. İnsan görünce kötü oluyor.Bende hiç lekelenme kanama olmadı daha
İnşallah canım. Bende beklemedeyimİnşallah öyledir. İnşallah hayırlı bir şeydir
Maşallah olsun. Çok güzel bence1. Kan 285
2.Kan 680 çıktı kızlar
İnşallahTesti hazır edeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırım
Cok güzel çıkmış sonucunuz maşallah1. Kan 285
2.Kan 680 çıktı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?