Benim 4.günKaçıncı gün bugün? Benim 6.günüm ve negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4.günKaçıncı gün bugün? Benim 6.günüm ve negatif
Benim de aynısı oluyorBendede aynısı oluyor
Bu süreç çok zor ya Allah yardımcımız olsun. Bir gün piskolojikmen iyiyim, diğer gün kötü. Zaman geçmiyor sankiBenim de aynısı oluyor
6. Gun biraz erken umut kesmek icin..umarim yarin olumlu olurKaçıncı gün bugün? Benim 6.günüm ve negatif
NE zaman geldi.. kacinci gununben de peçeteye leke geldi. tam kahve de degil kırmızı da degil. korkmalı mı normal mi
Evet cnm kalbi duyuldu çok şükür ama niye kanama oldu bilmiyorumBende 6. haftadayım ama bende yok canım dr unla görüştün mü hiç? Kese vs gördün mü?
Bende hergün lekelenme oluyor bayaArtışların güzel bence daha ne istiyorsun
Benim 7. Gün sabah çıktı kaset testte
Bende 6. Haftadayım keseyide gördük ama hiç lekelenme kanama falan görmedim sadece sabahları hafif kasık ağrısı oluyor
Çok şükür iyiyim ben ya ucunda ölüm yok ya olmaz olmaz napalım dünyada daha büyük dertler var böyle düşününün çok sağlıklıyız savaş içinde değiliz ben biraz da olaya burdan bakıyorum nasip herşeyBu süreç çok zor ya Allah yardımcımız olsun. Bir gün piskolojikmen iyiyim, diğer gün kötü. Zaman geçmiyor sanki
Ah inşallah inşallah6. Gun biraz erken umut kesmek icin..umarim yarin olumlu olur
Betan son kacti ustunden ne kadar gecti. Ve karnindan mi.bakti..Kızlar kese bakmaya gittik. Çok zor gördü doktor keseyi. Ve sadece simsiyah bir yuvarlak. İçinde nokta dahi bir şey görünmüyor, bu normal mi
Transfer sonrası bana bir kağıt verdiler orda kahverengi veya pembe leke gorebilirsiniz yazıyor. Endişelenme canim inşallah kötü birsey değildir.ben de peçeteye leke geldi. tam kahve de degil kırmızı da degil. korkmalı mı normal mi
Tabikide öyle bişey görünmez susam gibi bişey Suan. Haftanızı söylemiştir doktorunuz internete o haftayı ve ultrason görüntüsü yazın zaten anlarsınız normal olduğunuKızlar kese bakmaya gittik. Çok zor gördü doktor keseyi. Ve sadece simsiyah bir yuvarlak. İçinde nokta dahi bir şey görünmüyor, bu normal mi
Yerleşme kanaması olabilirben de peçeteye leke geldi. tam kahve de degil kırmızı da degil. korkmalı mı normal mi
bugun 1-2 saat once. transfer hariç 6. günNE zaman geldi.. kacinci gunun
Bazı hamileliklerde olabiliyor canım kalbini ferah tut sen çok yoğun olmadığı sürece bir şey olmaz allahın izniyledoktorunla iletişimdesindir zaten..Evet cnm kalbi duyuldu çok şükür ama niye kanama oldu bilmiyorum
evet canım cok cok küçük cunku en azından dış gebelik degil oyle düşün sevinbebiş de yavas yavas büyürKızlar kese bakmaya gittik. Çok zor gördü doktor keseyi. Ve sadece simsiyah bir yuvarlak. İçinde nokta dahi bir şey görünmüyor, bu normal mi
Beta belirli bir değere çıkmayınca kese zor görülüyor diye biliyorum canım betan kaçtı en son?Kızlar kese bakmaya gittik. Çok zor gördü doktor keseyi. Ve sadece simsiyah bir yuvarlak. İçinde nokta dahi bir şey görünmüyor, bu normal mi
cok teşekkür ederim rahatladımTransfer sonrası bana bir kağıt verdiler orda kahverengi veya pembe leke gorebilirsiniz yazıyor. Endişelenme canim inşallah kötü birsey değildir.
inşallah oyledir. transfer yapıldıgı andan itibaren kasık agrım var hiç kesilmediYerleşme kanaması olabilir