Bende 6. haftadayım ama bende yok canım dr unla görüştün mü hiç? Kese vs gördün mü?Merhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6. haftadayım ama bende yok canım dr unla görüştün mü hiç? Kese vs gördün mü?Merhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olan var mı
Geçen hemşiremle görüştüm bel ağrımın olduğunu söyledim. İlaçları kullandığın sürece adet olmazsın telaş yapma demiştiBugun transferin 10.gunu yarin hastanede kan vercektim.simdi lavabodan ciktim biraz peceteye hafif bi kan var adetin ilk anı gibi. Bu ilaclari kesmeden adet başlarmi
Ben 20 şubatta transfer oldum ama test tarihine kadar yapmaya cesaretim yok20 şubatta transfer olup gebelik testi yapan var mı kızlar
Ben 5li gebelik testi aldım. Pazartesiden itibaren yapmaya başlayacağım. Çünkü hastanede öğrenirsem direk negatifi ağlamaktan helak olurum. Test yapıp Önden kendimi herşeye hazırlar giderim. Öyle düşünüyorum. Rabbim verirse 1 hayır vermezse 1000 hayır ararım ama inşallah biz anne olacağızBen 20 şubatta transfer oldum ama test tarihine kadar yapmaya cesaretim yok
O zamn bu nekiGeçen hemşiremle görüştüm bel ağrımın olduğunu söyledim. İlaçları kullandığın sürece adet olmazsın telaş yapma demişti
Ben kan verip sahile falan gitmeyi düşünüyorum sonucu orda beklerim hastanede beklersem herşeyi içime atarımBen 5li gebelik testi aldım. Pazartesiden itibaren yapmaya başlayacağım. Çünkü hastanede öğrenirsem direk negatifi ağlamaktan helak olurum. Test yapıp Önden kendimi herşeye hazırlar giderim. Öyle düşünüyorum. Rabbim verirse 1 hayır vermezse 1000 hayır ararım ama inşallah biz anne olacağız
Bana transfer sonrası yapılacaklar listesi verildi ordaki forumda kahverengi lekelenmeler olabilir fitil kalıntısı onlar telaş yapmayınız yazıyoO zamn bu neki
Amin aminnn Güzel haberleri birbirimize vermeyi nasip etsin rabbimBen kan verip sahile falan gitmeyi düşünüyorum sonucu orda beklerim hastanede beklersem herşeyi içime atarım
İnşallah isteyen herkesin kucağı dolsun
Keşke bekleyebilsek pazartesi erken gebelik testi Salı kaset test çarşambaya da kan testi için randevu aldım.Sürekli kimyasal gebelik yaşadım hep ama bakalım bu kez öyle hissediyorum dua edin lütfenBence daha çok erken. Biraz daha beklersen iyi olur. Hayırlı olsun inşallah
Hemen ertesi gün alabilirsin dedi doktorumKızlar transfer sonrası ne zaman duş aldınız?
Artışların güzel bence daha ne istiyorsun244, 426, 649 çıktı 2 şer gün arayla. Galiba bebeğim yok di mi?
Benim 7. Gün sabah çıktı kaset testteKaset test 6.gün sizce çıkar mı
Bende 6. Haftadayım keseyide gördük ama hiç lekelenme kanama falan görmedim sadece sabahları hafif kasık ağrısı oluyorMerhaba! Ben 6. Haftadayım ve hergün lekelenmelerim oluyor geçen günde kanamam oldu. Böyle olan var mı
Sizin beta artışı nasıl olmuştu?Artışların güzel bence daha ne istiyorsun
Benim 7. Gün sabah çıktı kaset testte
Bende 6. Haftadayım keseyide gördük ama hiç lekelenme kanama falan görmedim sadece sabahları hafif kasık ağrısı oluyor
Maşallah herkeste yerleşme kanaması olmazmış zaten , sağlıkla tamamla bu sürecini bizlere de dua et olur muArtışların güzel bence daha ne istiyorsun
Benim 7. Gün sabah çıktı kaset testte
Bende 6. Haftadayım keseyide gördük ama hiç lekelenme kanama falan görmedim sadece sabahları hafif kasık ağrısı oluyor
Değerlerin iyi canım sağlıklıdır bence :) benim de tam 2 katı ilerledi hep ve dün kalp atışını duydum her şey normal sağlıklı haftasıyla uyumlu dedi böyle güzel değerlerde sağlıksız ilerlemesi çok zor
Aaa aynı gün hadi inşallah ben de yarın yapacağım ilk idrarla haberleşelimBenim de aynı bugün 4. Günüm test yapmak istedim dolaptan çıkardım telefonum çaldı o sırada zaten çok tuvaletim gelmişti gittim yaptım unuttum yarına kaldı artık sabah erken ilk idrarla yapıcam