- 14 Ekim 2018
- 1.710
- 1.925
- 133
- 26
ayyy canım Allah seni de sevindirsin inşallah her şey gonlunce olsunbakalım yarın da yapayım artık her gün yaparımAl hatta testini koyulttim net belli yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canım Allah seni de sevindirsin inşallah her şey gonlunce olsunbakalım yarın da yapayım artık her gün yaparımAl hatta testini koyulttim net belli yaaa
hayırlısı olsun canım. olsun da isterse tek olsun razıyımTek embriyonun da 2 ye bölünme şansı var belli olmaz bence
Aminnn ya çok sevindimm benimde yarın 7 oliyor kan vercem bakalım verebilirsem :)ayyy canım Allah seni de sevindirsin inşallah her şey gonlunce olsunbakalım yarın da yapayım artık her gün yaparım
Var var olmasa neden silik çıksın yarın gene tekrarlahayırlısı olsun canım. olsun da isterse tek olsun razıyım
sen 4 den sonra yaptın mı koyulaştı mıAminnn ya çok sevindimm benimde yarın 7 oliyor kan vercem bakalım verebilirsem :)
Benimde sağ kasığımda arada agrı gırıyo sol göğsümde arada sızı oluyo ilaçlardan diyolar başka bişey yok bendeÜmidim o yönden ama kasık ağrılarım var özellikle sağ tarafım bu gün durmadan ağrıyo senin bi belirtin varmı
Benn bende yaptim dün 8 günümdü negatif çıktı
Senle günlerimiz ayni. Sonucu paylas ben de gaza gelir yaparım belki . Güzel sonuçlar alırsın ınsallhbugun 4cok erken bugun için ama keyfi yapmak istedim cunku elimde test varken asla duramazdım
evet canım gelene kadar varsa cıkar zaten inşallahBana da 4 Mart dedi bende test siparişi vereyim
Kanda güzel çıkar inşAllahBenim bugun 8. Günümdü benimde negatif çıktı
ay cok mutlu oldum ama yine de korkuyorum kesin gozuyle bakmıyorum. hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz anne oluruzVar var olmasa neden silik çıksın yarın gene tekrarla
İnsallahhhh benim 1 kızım var 4 yaşında oda tüp bebek bu embriyolarım 4 senelik donuktu rabbim tatdirsin çok güzel bir duyguay cok mutlu oldum ama yine de korkuyorum kesin gozuyle bakmıyorum. hayırlısı ne ise o olsun inşallah hepimiz anne oluruz
ne güzelinşallah darısı bize ve tüm isteyenlere olur.İnsallahhhh benim 1 kızım var 4 yaşında oda tüp bebek bu embriyolarım 4 senelik donuktu rabbim tatdirsin çok güzel bir duygu
Millet istaha gelecek ha ben geldim ama yapmayim transferimiz ayniyok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın
Ay banada bu yüzden tek kondu ailede genetik ikiz ablalarım kuzenlerim eşimin kuzenleri hep ikizTek embriyonun da 2 ye bölünme şansı var belli olmaz bence
yok yok siz bana uymayın. ben cok sabırsızım dayanabiliyorsanız dayanınbugun için gercekten cok erkenMillet istaha gelecek ha ben geldim ama yapmayim transferimiz ayni
Ay evet doğrudur bu sefer 2 koysalar 4 olabilirdi ama tek transferde bazen risk olabiliyor genelde amaç iki transferde biri tutsun bence ama inşallah sizinkide 2 ye bölünür yaAy banada bu yüzden tek kondu ailede genetik ikiz ablalarım kuzenlerim eşimin kuzenleri hep ikiz
Yaaa ben de gördümmmmm var çizgiiiii of nasıl cesaretle yaptın yaa tebrikler inşallah miniklerimiz içimizdedir gün geçtikçe koyulaşır testin. Ben de erken gebelik testim kargoda yarın alıcam ama bugün eczaneye gitmiştim bir tane bilmediğim marka aldım ama yine se yapmaya çok korkuyorumyok yok siz bana uymayın. ben cok sabırsızım dayanabiliyorsanız dayanınbugun için gercekten cok erken
Gordum ben cok cabalamadan yuppi cok sevindim.. ne marka idi bu.yok yok tek embriyo benimm dur atayım telefonu uzaklasıtırıp gözlerinizi kısıp bakın