Size bu kadar çok iğne neden verildi? Trombofilide mutasyon falan mı çıktı? Transferden sonra hangilerine devam edeceksiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size bu kadar çok iğne neden verildi? Trombofilide mutasyon falan mı çıktı? Transferden sonra hangilerine devam edeceksiniz?
İstememişlerdi benden deHayır benden istemediler
Sağlıkla kucağına al inşallah aminLilakahve ilk pozitif haberi benden sanırım
2 subat transefirisin kan testiyle mi öğrendinLilakahve ilk pozitif haberi benden sanırım
Amin canımSağlıkla kucağına al inşallah amin
Sabah iki erken gebelik yaptım çift çizgiydi. Hemen sağlık ocağında kan verdim yeni çıktı canım2 subat transefirisin kan testiyle mi öğrendin
Çok sevindim cok cokAmin canım
Sabah iki erken gebelik yaptım çift çizgiydi. Hemen sağlık ocağında kan verdim yeni çıktı canım
Sağol canım darısı başınızaÇok sevindim cok cok
Çok sevincim adına canım. Erkenci davranmissin baya,dayanamadın demekAmin canım
Sabah iki erken gebelik yaptım çift çizgiydi. Hemen sağlık ocağında kan verdim yeni çıktı canım
Hahah doktorlar az bilgi veriyorlar gerçekten, çok korkuyorum bu ay da kalınlaşmazsa diye o yüzden soru yağmuruna tuttum siziBenim doktorum yumurta toplamadan önceki son kontrolde yumurta sayımı bile söylemedi sen rahim kalınlığımı soruyosun
Sağol canım ay evet dayanamadım 5. gün öğrenenleri görünce dedim yapim bi, çıkmazsa üzülmücem çünkü erken demiştim. Çıktı şaşırdımÇok sevincim adına canım. Erkenci davranmissin baya,dayanamadın demek
İyi yapmissin canım insallah çok güzel ilerler bugün ben de test alıp yapmak istedim eşim engel oldu, durmadı eczane önündeSağol canım ay evet dayanamadım 5. gün öğrenenleri görünce dedim yapim bi, çıkmazsa üzülmücem çünkü erken demiştim. Çıktı şaşırdım
Aminnnnn inşallah kuzum Benim evde vardı yoksa bende almazdım en iyisi beklemek aslında bana bakmayınİyi yapmissin canım insallah çok güzel ilerler bugün ben de test alıp yapmak istedim eşim engel oldu, durmadı eczane önünde
5. Gun icin gayet iyi canim..saglikla ilerlesin insallah... 5. Gun embriyo dimi.. kac tane transfer olmustun..Kızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
umarım teşekkür ederim cnm benmCanım üzülmekte çok haklısın ama içini ferah tut hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay sağlıkla transferin gerçekleşsin
Yok istediği sor o yüzden burdayız ama benim doktor ketüm laf çıkmıyo ki ağzından toplam 2-3 cümle kuruyo allah razı olsunHahah doktorlar az bilgi veriyorlar gerçekten, çok korkuyorum bu ay da kalınlaşmazsa diye o yüzden soru yağmuruna tuttum sizi
Bana çok detaylı bilgi verdiler opudan 2 gün önce 10 du kalınlığım bana sorabilirsiniz kafanıza takılanlara elimden geldiğince yardımcı olurumHahah doktorlar az bilgi veriyorlar gerçekten, çok korkuyorum bu ay da kalınlaşmazsa diye o yüzden soru yağmuruna tuttum sizi
Amin kuzum çok sağol darısı başınıza 5. gün embriyosu 1 adet kuzum şimdi belirtilerimi yazcam beklemede kalın5. Gun icin gayet iyi canim..saglikla ilerlesin insallah... 5. Gun embriyo dimi.. kac tane transfer olmustun..