Esra Bulgan kılıçdağ doktorumun adıAaa doktorunuz kim acaba :) bana kocamaaan yasaklar listesi verdiler özellikle kahve yasak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esra Bulgan kılıçdağ doktorumun adıAaa doktorunuz kim acaba :) bana kocamaaan yasaklar listesi verdiler özellikle kahve yasak
Canım benim 8, 9 ve 10. Günler olmuştu. Şimdi 16 17. Günler yine oldu. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlet doktoruna gittim progesteron verelim dedi. Kendi doktoruma sordum hayır kullanma dedi. Off (doğal siklus olduğu için hiç ilaç kullanmıyorum şu an)Benim 1 haftadır var yatıyorum hala geçen bişi yok
Yok hiç olmamıştı leke kanama vs. İlaçları bırakınca 1 2 güne adet başladıSizin 50 den 43e düşmesinden önce kanamanız olmuş muydu?
Bi şey olmaz canım benim endişelenmeKızlar bugün transferin 4.günü ayağım ile halıyı düzelteyim dedim kasık bacak birleşiminden çat ses geldi ya nerden düzelttim diyorum ;(
Canım biz senle aynı gün transfer olduk ve ben internette bi site var ordan hesapladım. Bugün 5+1 diyorbugün 17 . günüm benım hesabıma göre 5+0
valla ben sormak ıcın gıttım. alalım dıye . o hala cıkmamıs. (ki bence cıkmayacak kayıp o kan)
ıyı dedım alın. bakalım ne zaman cıkar bılmıyorum. haber verırım
senın 10 bın ustu cıkmıstı kacıncı gundu o.
adete gore hesaplamıstım ben . 19. gun transfer oldum. bıkac gun oynuyor farklı yontemlerle deneyınce :)Canım biz senle aynı gün transfer olduk ve ben internette bi site var ordan hesapladım. Bugün 5+1 diyor
Eğer 5.gün embriyosuysa transfer gününden 19 gün eksiltecekmişiz. Adet günümüz o günmüş gibi hesaplayacakmışız. Canım bana 28 şubat demişti ama ben dün devlet doktoruna gittim kese göründü 3,7 mm çıktı. Kendi hocamı da aradım iş nedeniyle şubatta gelemeyeceğim diye. O da o zaman 4 martta gel dedi. Dün de kahve lekelerim başladı yine. Ne olacak bilmiyorum. Devletteki doktor progesteron vereyim dedi. Kendi doktorum gerek yok progesterona dedi. Kafam çok karışık napsam doktora önceden mi gitsem, başka doktora mı gitsem bilemiyorum.adete gore hesaplamıstım ben . 19. gun transfer oldum. bıkac gun oynuyor farklı yontemlerle deneyınce :)
senı ne zaman cagırdı dr 8 martta ben gıdecegım.
Canım embriyoyu transfer etmeden önce vajinanı temizlemek için bi solüsyon gibi bi şey sıkıyorlar. İç çamaşırına gelen ıslaklık o olabilirİyi günler kızlar. 16 şubatta transfer oldum 2 emrito transferi biri A kalitesinde diğeri ise B+ kalitesindeydi. 4. Gün emriyoları. 28 şubatta kan testi vermeye gideceğim. Transferimin 7. Günü 3. Gün göğüslerde batma vardı 2-3 satliğne hissettim sonra geçti ve sürekli bel ve karın ağrısı var. Kadık ağrıaı olmadı hiç transfern 7. Günü normal mi böyle şeyler. Ben reglime 1 hafta kala regl belirtilerini yaşıyorum korkuyorum bir yandan bu ağrılarım tım regl ağrısı aı mı diye. Ve ben transfer edilir wdilmez doktor hiç yatırmadı hemen ayağa kaldırıp eve gönderdi kalkar kalmaz ıslaklık hissettim korkuyorum acaba emriyolar hiç yerine ulaşmadan geri mi çıktı diye bu kpnularda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?
9.gün pozitif gördüm. 13.gün beta 1800lere yükselince bi daha kan vermene gerek yok dedi ve 2 hafta sonraya çağırdı beni.kızlar selam,
keseye bakmak için doktorunuz pozitif sonucu aldıgınız günden kac hafta sonraya cagırdı?
8 martta ben gideceğim. 7+1 ya da 7+0 oluyorum.kızlar selam,
keseye bakmak için doktorunuz pozitif sonucu aldıgınız günden kac hafta sonraya cagırdı?
seninde yüksek baya 15. gün aksam 2800 kusur cıkınca ben bı korktum ıkız mı dıye.9.gün pozitif gördüm. 13.gün beta 1800lere yükselince bi daha kan vermene gerek yok dedi ve 2 hafta sonraya çağırdı beni.
işte benım transfer 19. gun oldugu ıcın oncesı zaten adet tarıhım fark etmıyor.Eğer 5.gün embriyosuysa transfer gününden 19 gün eksiltecekmişiz. Adet günümüz o günmüş gibi hesaplayacakmışız. Canım bana 28 şubat demişti ama ben dün devlet doktoruna gittim kese göründü 3,7 mm çıktı. Kendi hocamı da aradım iş nedeniyle şubatta gelemeyeceğim diye. O da o zaman 4 martta gel dedi. Dün de kahve lekelerim başladı yine. Ne olacak bilmiyorum. Devletteki doktor progesteron vereyim dedi. Kendi doktorum gerek yok progesterona dedi. Kafam çok karışık napsam doktora önceden mi gitsem, başka doktora mı gitsem bilemiyorum.
kaçıncı gün. 3. mu 5. gün embriyosu mu.Sonucum çıktı 6 hamile miyim
9.gün bugun5.gün embriyosu