- 13 Eylül 2019
- 569
- 552
- 103
- 33
100mg miBnde sabah 2 aksam 2 kullaniyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100mg miBnde sabah 2 aksam 2 kullaniyrm
200 mg100mg mi
anladım canım her doktor farklı tedavi uyguluyor. neticemiz güzel olur umarım200 mg
İnşallah canm umutla bekliyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldrsnanladım canım her doktor farklı tedavi uyguluyor. neticemiz güzel olur umarım
Hayırlı olsun inşallah canım :) benim ilk kızım 3gun embriyorsu taze transferdi bende 1 saat dinlenip İstanbul'dan bı yakadan bı yakaya geçtim trafik malım 1 saat sürdü çok şükür şimdi 4 yaşında gönlünü ferah tut :)Ben de bugün 3. Gün embriyosu taze transfer oldum sadece biraz aklıma takıldı il dışından olduğumuz için uçakla geri döndük transfer sonrası bir saat dinlendik sonra hafif yürüyecek şekilde havaalanına gittik bir problem teşkil eder mi aslında sanmıyorum ben genel dikkat edilmeli çok hassas olunmaması gerekir yine de bilemedim şimdi
Aralık transfer başlığındaki bi arkadaşın anısını aktarıyorum( aralıkta ilk transferimi olmuştum )Ben de bugün 3. Gün embriyosu taze transfer oldum sadece biraz aklıma takıldı il dışından olduğumuz için uçakla geri döndük transfer sonrası bir saat dinlendik sonra hafif yürüyecek şekilde havaalanına gittik bir problem teşkil eder mi aslında sanmıyorum ben genel dikkat edilmeli çok hassas olunmaması gerekir yine de bilemedim şimdi
Kaçıncı günBak benimki bile bu şekildeydi dün yani düşün varla yok arası gibi
Bugün zorla alabalık yemeye çalıştım yarısını yedim yine zorlaya zorlaya hamsiden başka balık sevmiyorum benKızlar bisey sorcam hangi balık türlerini yiyebiliriz. Acaba hepsi yenmiyor ya sizin tercih ettiginiz var mı pek sevmiyorum somondan başka ama yemeye çalışacağım
Kesinlikle katılıyorum size benim kasık ağrım transferden önce de vardı sanki adet olacakmış gibi ama transfer olduktan sonra da oldu yine ara ara şu an gece 12’yi geçtiği için bugün 2. Günüm sayılıyorHiç belirtisi olmayıp hamile olanlar da olabiliyor herkesin bünyesine göre değişiyor hiç moralinizi bozmayın ben günlerce lekelenme bekledim boşuna stres olmuşum
Bizim doktor transferden sonra yurt dışınada gidebilirsin dediBen de bugün 3. Gün embriyosu taze transfer oldum sadece biraz aklıma takıldı il dışından olduğumuz için uçakla geri döndük transfer sonrası bir saat dinlendik sonra hafif yürüyecek şekilde havaalanına gittik bir problem teşkil eder mi aslında sanmıyorum ben genel dikkat edilmeli çok hassas olunmaması gerekir yine de bilemedim şimdi
Ayy süpermiş içimi rahatlattınjzBizim doktor transferden sonra yurt dışınada gidebilirsin dedi
Siz ne zaman yapcaksınız ? Ben bu süreçte o kadar çok negatif gördüm ki eşim artık gebelik testi almıyor aldırmıyor. Kanda bakacağız bekleyeceğiz diyor ama bide kadın gözünden bakmak lazım her şeye belirti arıyorum sebep buluyorum kendimcebana da 12 dedi. ama o kadar beklemem tabi ki işkence gibi
Canım benim arkadasım ilk 50 çıktı sonra 400e yükseldi. Seninki de öyle olur inşallah simdi gebe. Ama mesela benim de ilk transferimde 50 çıkmıştı ama sonra 43e düştü.5.gün çift embriyoydu bugün 9.gün 50 çıkmış çok mu kötü
Canım benim doğal siklus sıfır ilaç pozitif dün de keseyi gördüm inşallah sağlıkla ilerler hepimizinMerhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Sağlıkla kucağınıza alın Amin inşallahCanım benim doğal siklus sıfır ilaç pozitif dün de keseyi gördüm inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Günaydıın ben gizlice gidip kan vermek istiyorum dayanamıcak gibiyimm. 17sinde transfer oldum pazar günü evde test yapıcam. Normalde salı günü kan verme günüm onu bekleyecektik ama duramıyorumGünaydın kızlaarrr
15 16 17 şubatta transfer olanlar kan baktıran var mı ben cesaret edemicem galiba erken vermeye