- 14 Ekim 2018
- 1.687
- 1.900
- 133
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, yumurtam toplandı 3 embriyom donduruldu. Bi aksilik çıkmazsa 4 martta transfer olacak (yaş 26)Yaş, kaç embriyo, kaçıncı gün
Evet ya üç gün izin almıştım keşke iki gün alsaymışım yeter bu kadar dedimCalismak iyi..ben de isyerinden bildiriyorum
Yaa peki pozitif mi seninBenim de öyleydi canım sıfır belirti
Hakkınızda hayırlısı inşallah bi sonrakine pozitif haber almak nasip etsin AllahımMrb arkadaşlar benım de bugün kanda test günümdü verdım ve sonucum negatif : 2 çıktı 10 günümdü bır umut belkı olur dedım ama hayırlısı daha vaktı varmıs..
Merhaba mart ayı transferleri için ayrı bir grup var ekliyorum linkini aşağıyaMerhabalar, yumurtam toplandı 3 embriyom donduruldu. Bi aksilik çıkmazsa 4 martta transfer olacak (yaş 26)
Ne zaman transfern anlamadım canımBende ekleneyim buna :) 2 embriyor 4 sene dondurulmusdiyin 5 günler sanırım :)
Şu an için çizgiyi gördüm ama kan vermedimEvet ya üç gün izin almıştım keşke iki gün alsaymışım yeter bu kadar dedim
Yaa peki pozitif mi senin
Benim karnımda iğne yerleri acıyor kasık ağrım var mı yok mu anlayamadım ama yok bende sankiben dün transfee oldım ama kasık agrım var dün hafifti bugun daha fazla. kist agrısı yasayan bilir onun gibi ve ishal de olmuşum. kabızlıktan korkup dün kuru kayısıya başladım bu kadar etki etmiş olamaz
en azından değeri bilmesen de orda olduğundan eminiiz çok şükür kan verene kadar ayrı telaş, sonrasında kese görünecek mi diye telaşlanacağız sonra kalp atışı hiç bitmeyecek bir döngünün içine girdik sağlıkla ilerlemek nasip olsun hepimizeŞu an için çizgiyi gördüm ama kan vermedim
Beni de listeye ekler misiniz 16 Şubat'ta transfer oldumKızlar sonucu belli olan varmı
Bugün transfer olanlara da hayırlı olsun inşallah
o da agrıyor ikisini ayırt edebiliyorum. nasıl zaman gececek ya ben dayanamam. test tarihim 2 mart dedi doktor çatlarım o zamana kadar. sen ayaklandın mı yatıyor musun geneldeBenim karnımda iğne yerleri acıyor kasık ağrım var mı yok mu anlayamadım ama yok bende sanki
Ekliyim canım kaç yaşındasın kaçıncı gün embriyosuBeni de listeye ekler misiniz 16 Şubat'ta transfer oldum
Yaş 29 5. Gün embriyosu tek embriyoEkliyim canım kaç yaşındasın kaçıncı gün embriyosu
Ben dogunca ogrenecegimKızlar sonucu belli olan varmı
Bugün transfer olanlara da hayırlı olsun inşallah
Aynıyız ben transferimin 7. Günündeyim şu an ama ilk günler aynı senin gibiydimben dün transfee oldım ama kasık agrım var dün hafifti bugun daha fazla. kist agrısı yasayan bilir onun gibi ve ishal de olmuşum. kabızlıktan korkup dün kuru kayısıya başladım bu kadar etki etmiş olamaz
Oda güzelBen dogunca ogrenecegim