Ben kendimi anlatayim..4 kez transfer oldum. Ilki kimyasal. Teki tuttuİşte ikisi tutarsa nasıl yaparım riskli sağlıklı bir vücuda sahip miyim gibi gibi ama 2 düşük yaptım biri tutmazsa biri tutar belki diyorum yaş 32
MasallahKızlar ilk test sonucum çoktı sonuç: 160
İlk trasfer 5 şubat 5.gün çift embriyo
Selam kızlar benimde bugün 8. gün hiç test yapmadım ama bugün ilaç yazdırmaya hastaneye gittim kan verdim sonuç bekliyorum
Kocaman bir maşallaharkadaşım
Sayılarımız günden güne artsın inşallah
Çok sevindim hem senin için hem de bize umut olduğun için
Sağlıkla ilerlesin kuzum
Maşallah canım sağlıkla artsın inşallah
ya ne güzel umarım benimde pozitif olur
Maşallah maşallah sağlıkla artsın inşallah
Hepinize tşk ettim dualrım sizlerleMasallahsaglikla gormeyi nasip etsin Allahim
Ben 36 yaşındayım dondurulmuş 3 embriyom var. Dün doktor ve eşim çift olsun diye konuştu ama ben tek istiyorum . Doktor bu senin yasal hakkın yaşın 36 biri tutunmazsa biri tutunur finalde olabilecelk en olumsuz şey ikiz annesi olman oda senaryodaki olumsuz ama normal hayatta olumsuz olmayan şey dediKızlar selam bende çift embriyo transferinde çok aklım karışık fikir verebilir misiniz ?
çok zor zamanlar geçirmişsin. Çok geçmiş olsunBen kendimi anlatayim..4 kez transfer oldum. Ilki kimyasal. Teki tuttu
ikincide 1 tane . Tek kese tek bebek..(kaybettim)
Ucuncusunde 2 kese 2 bebek . 1 inin kalbi durdu..digerini de onunla birlikte kaybettim
dorduncusu su an 8.gunum.testim pozitif.
Insallah tek gebeliktir. 2 den ben de korkuyorum.
Ama tek koydursaydim.belki bu kadar yuksek oranda tutma olmayacakti.hep hamile kalabildim cunku..sonu kotu olsa da .
ilk gebeligin olacak ise 2 bence bakilabilir.
Ayy bana bile umut oldu şimdi bu, ben 7. Gün verdimya belkide artar yani çok beklentim yok amaYaa cok erken vermissin.. bak ben evde test yapmaya basladim..dun 7. Gun hcg artti net olarak. Bak ekte bir sey paylasiyorum..
MaşaAllah değerin çok güzel, tebrik ederim,Kızlar ilk test sonucum çoktı sonuç: 160
Canım benim çok sevındım benimle aynı gün transfer günün değer müthiş ama onemlı olan iki günnsonra 2 katı gibi olması onu takip et Bnde bu gece kan verıcem 11 de sonucu paylasıcam inş sizinleKızlar ilk test sonucum çoktı sonuç: 160
Evet canim. Ilk uc tedavimde senin yasindaydim yaklasik. Sonra dogal yolla hamile kaldim 1 kizim var 5 yasinda...çok zor zamanlar geçirmişsin. Çok geçmiş olsun
Tamam canımTam hatirlamiyorum ama onemi yok1 3 gun arasi tutunma oluyor ya...
Ise gelmistim yaaaa. haric 2. Gun..6 subat trnsfer 8 subatta yazmistim
Aa aynı gün transfer olmuşuz hayırlısı olsunn, bende perşemde yaptıracaktım ama cuma yaptırıcam 11. Gün olsun, mübarek gün olsun dedimKızlar ilk test sonucum çoktı sonuç: 160
Insallah...yazilan oAyy bana bile umut oldu şimdi bu, ben 7. Gün verdimya belkide artar yani çok beklentim yok ama
Kahveseverkedi91 bugün kan testi verdim yeni çıktı sonucum 9. gün 140 çıktı beni de ekler misinbaya yüksek çıkmış. Olabilir Gibi
Yaa çık geçmiş olsunnn, şimdi nasıl oldunuz, salgın varmış çok fazlaArkadaşlar ben dün gece Dayanması imkansız kasık ağrısı ile uyandım acillik oldumhemen kan idrar tahlil bakıldı aşırı derece istifra halsizlik oldu bulantı ve parol serumu taktılar .idrar yolu enfeksiyonu olmuş
Tek kullanımlık bi ilaç verdi . Doktoruma danıştım kullanabilirsin dedi inşallah gece kullanacam .Monural ilacın adı
BayA korktuk Rabbim herkese sağlık sıhhat versin inşallah
Ah hayırlısı olsunn, be güzell. Maşallah nekadar öok pozitif göreb varr, of bende şimdi kendimden aşırı umutlandımmmKahveseverkedi91 bugün kan testi verdim yeni çıktı sonucum 9. gün 140 çıktı beni de ekler misin
Ekliyim canım. Ne zaman Trasnfer oldun, kaçıncı gün embriyosu ve yaş kaçKahveseverkedi91 bugün kan testi verdim yeni çıktı sonucum 9. gün 140 çıktı beni de ekler misin
Evet maşallah grubumuz çok bereketli bu ayAh hayırlısı olsunn, be güzell. Maşallah nekadar öok pozitif göreb varr, of bende şimdi kendimden aşırı umutlandımmm
Anlamadım
Pruluton iğne lekelenme yapıyo sen dememiş miydinAnlamadım