- 14 Ekim 2018
- 1.631
- 1.852
- 26
- Konu Sahibi sinemsen1992
teşekkür ederim canım benim cok saolCanımıniçi çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım benim cok saolCanımıniçi çok geçmiş olsun şimdi okudum yazdıklarını
teşekkürlergeçmiş olsun <3
Yok yok canm yazdıklarn için çok teşekkür ederim bende inceleyeceğim bi saolasnbenimde sadece bir arkadaşımla eşim biliyor sürecimizi .işte o arkadasımdan aldım . o anwayın seminerlerine vs gidiyor bilgileri oradan alıyor. aslında böyle şeylerede hiç inanmam bana göre pazarlama ürünü geliyor :) ama baktığında hepsi öyle hangi doktora gidersen o doktor kendi anlaştığı firmanın foliğini öneriyo. benim gittiğim bütün doktorların hespi farklı folik verdi hele tüp bebeğinki 15 günlük içeçek 1.500 e aldım .e hal böyle olunca neden birde bunu denemeyeyim. ve satıcı tarafında değilde kullanıcı tarafından cok öneren var diğer bütün ilaçları hakkında o yuzden herşeyi deniyoruz umut ediyoruz şifayı heryerde arayacaksın. birini vesile kılmıştır. bende artık alıyım dedim. yarın elime ulaşacak inşallah başlayacagım. bitanesi nutriway doublex bitanesi nutriway probiyotik mikroorganizma bitane balsamik sirke bu 3 ü aslında tüp bebek için değil tüm yaşam şekli için kullanılan bağırsklardan tüm vitamin depolarına kadar düzenleyici takviye . detaylı öğrenmek istersen arkadasımın numarasını verebilirim. almak zorunda değilsin zaten bende satıcı değilim zaten :) kendimi böyle pazarlamaya calısır gibi hissettim :) ama gercekten bende bugune kadar ve suan hala bile nerde kimde ne duyduysam uygulamaya calıstım halada calısıyorum
hey allahım kız bende aldım onların hepsini :) o jeldende bişey anlamadım hala bir kaç tane var :)Yok yok canm yazdıklarn için çok teşekkür ederim bende inceleyeceğim bi saolasn
Bende öyle kız
Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var instagramda
Ondan mesela bir çok ürün aldım
Omega3
Magnezyum
Hatta ovls. Testleri birde jel:))
Jel sperm i daha hızlı ileri götürsün diye:)) imişhey allahım kız bende aldım onların hepsini :) o jeldende bişey anlamadım hala bir kaç tane var :)
alırken bende öyle tamam dedim bu sefer oldu bu iş :) bi öncekinde 3 ayrı zamanda ovulasyon testi aldım jeli sonradan aldım bi ara satısı yoktu jelin ozaman cok uzulmuştum satışa girer girmez nasıl sevindim dediğin gibi çatır çatır haber paylaşıyordu. ovulasyon testindede ovulasyon gününü yakalıyordum aslında birde masajları var yogo yumurtlama vs onları hep atlıyordum unutuyordum :) anlamadım bu işten bişey mesela bazı hormonu yüksek cıkan bile bu şekilde masajla vs hamile dıye paylaşıyordu prolaktini mesele 70 ama hamile dıye .Jel sperm i daha hızlı ileri götürsün diye:)) imiş
E kız ne cokta hamile kalan var ama yaaa görüyormusun
İnan bende cok ümitlenmiştim yanii
Ama biliyormusun ben yazanlara inanıyorum kuzum ya bence doğru aslı olan kişlileralırken bende öyle tamam dedim bu sefer oldu bu iş :) bi öncekinde 3 ayrı zamanda ovulasyon testi aldım jeli sonradan aldım bi ara satısı yoktu jelin ozaman cok uzulmuştum satışa girer girmez nasıl sevindim dediğin gibi çatır çatır haber paylaşıyordu. ovulasyon testindede ovulasyon gününü yakalıyordum aslında birde masajları var yogo yumurtlama vs onları hep atlıyordum unutuyordum :) anlamadım bu işten bişey mesela bazı hormonu yüksek cıkan bile bu şekilde masajla vs hamile dıye paylaşıyordu prolaktini mesele 70 ama hamile dıye .
tabi tabi bende fake olduğunu düşünmüyorum burası gibi aynı oradaki konuşmalar takip vs yorumlarda herkes birbiriyle konusuyor soruyor gercek kişiler yani faydasıda var dıye bende ümitlendim zaten :) işte oyuzden nerde neyi duyarsak deniyoruz .allah yardımcımız olsun. hangi şehirdesin senAma biliyormusun ben yazanlara inanıyorum kuzum ya bence doğru aslı olan kişliler
Ama ne bilim nedem bize nasip olmuyor öyle kolayca
Yine Rabbim in vardır bi bildiği deyip tevekkül ediyoruz napalım
merhaba. ben de cyclo kullanıyorum aşırı mide bulantım var ilaca baglıyorum bu durumu. siz de herhangi bir yan etki yasadınız mıMerhaba benimde belki şubatta olur transferim buralarda takılayım bende Şuan netlik yok rahime prp yapılcak. Bu ay cyclo kullanıyorum cuma kontrolüm var duruma göre hareket edicez sanırım. Hepimiz için kolay hayırlı bol poZitifli bir sürec diliyorum
Yok bende öyle bir yan etkisi yok ama bence yapabilir cünkü estrofem kullandığım dönem estrofem yapmuştı bana. İkiside aynı hormonlarmışmerhaba. ben de cyclo kullanıyorum aşırı mide bulantım var ilaca baglıyorum bu durumu. siz de herhangi bir yan etki yasadınız mı
O kadar cok gebeyi görünce nasl ümitlenmez kii insan ne bileyim br yavrucum herşey nasıp kısmet Allahn taktiri iştetabi tabi bende fake olduğunu düşünmüyorum burası gibi aynı oradaki konuşmalar takip vs yorumlarda herkes birbiriyle konusuyor soruyor gercek kişiler yani faydasıda var dıye bende ümitlendim zaten :) işte oyuzden nerde neyi duyarsak deniyoruz .allah yardımcımız olsun. hangi şehirdesin sen
anladım olabilir kullanana kadar boyle şikayetim yoktu. ben de ozon tedavisi görüyorum prp, ozon çok etkiliymiş gibi gelmiyor ama doktor önerince mecburYok bende öyle bir yan etkisi yok ama bence yapabilir cünkü estrofem kullandığım dönem estrofem yapmuştı bana. İkiside aynı hormonlarmış
evet sen sor canım bi dahaki gidişinde. bana da iyi kalite dedi sadece aa, ab gibi söylemediler.Kızlar bana dondurulan embriyoların kalitesini söylemediler 5. Gün 1 tane 6. Gün 2 tane var kaliteyi benim mi sormam gerekiyodu acaba yaa .
Bide bu süreçte hangi ilaçları kullanıyosunuz ben coraspin ve doğum kontrol hapı kullanıyorum
Nasıl bir uyguşama canım bana daha yapılmadı transferden önce yapılcak sanırım. Birde sana neyden dolayı yapılıyoranladım olabilir kullanana kadar boyle şikayetim yoktu. ben de ozon tedavisi görüyorum prp, ozon çok etkiliymiş gibi gelmiyor ama doktor önerince mecbur
bir kez telefonda embriyola sordum iyi dedi sonra dokoruma telefonda sordum oda iyi dedi en son dayanamadım başka bir gün hemsireye telefonda sordum oda randevunuza gelince doktor dosyanızdan bakar vs dedi . banada demediler 3 kez sordum coğu kişi yazıyor kalitesini gösteren harf lerini bende benimji neden söylemiyor dıye aklıma takılmıştıKızlar bana dondurulan embriyoların kalitesini söylemediler 5. Gün 1 tane 6. Gün 2 tane var kaliteyi benim mi sormam gerekiyodu acaba yaa .
Bide bu süreçte hangi ilaçları kullanıyosunuz ben coraspin ve doğum kontrol hapı kullanıyorum
bende 2. adetimi bekliyorum ısrarla sordum kullanmam gereken birşey varmı dıye yok dedi doktorda hemsşirede . kafam karışıyor sürekli anlamadımevet sen sor canım bi dahaki gidişinde. bana da iyi kalite dedi sadece aa, ab gibi söylemediler.
cyclo, folidays kullanıyorum canım ben
aynen öyle bende istanbuldayım :)O kadar cok gebeyi görünce nasl ümitlenmez kii insan ne bileyim br yavrucum herşey nasıp kısmet Allahn taktiri işte
Bursa da yaşıyorım ben Peki ya sen☺