2024 Şubat Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hanımlar acil bilginzie ihtiyacım var 21. Gün progestron 40 üzeri çıktı ama HCG negatif. Yumurtlamadan sonra 8. Günüm sizce yükselir mi doktorum gebelik ihtimali yüksek dedi.

merhabalar, bugün kliniğe gittim ve haftaya carsamba günü transfer olacağım☘️🍀🙏🏻
gebelik aşısı için 5 gün boyunca iğne vurcam
extradan günde 6 fitil progesteron ve progrestan iğnesi 2adt vurmam gerekıyor..
transfer öncesi bukadar progesteron kullanan var mı ?
Bende sabah 1 akşam 1 progestan fitil kullandım, transfer öncesi de progesterona baktılar 10’un altında olsaydı iğne takviyesi yapacaklardı ama bana gerek kalmadı. Şimdi aynı doz devam sabah 1 akşam 1 şeklinde..

Kızlar bende şubatta transfer olucam inşallah. Şuan ilaç kullanımındayım. Hiçbiyerde cetrotide bulamıyorum elinde bir kutu olan varmı sakarya kocaeli çevresinde. Ücretle almak istiyorum

Herkese selam kızlar 🌸🥰
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz🙏🏼🎊
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah

Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli

Anne AdayıYaşEmbriyo/ GünTransfer TarihiSonuç

Margee

Şubat 3.hf

S sinemsen1992

311 adet 5.günŞubat 3.hf

tomrisn

251 adet 5.günŞubat 3.hf

minikbirevhanimi

tatli37

371 adet 5.günŞubat 2.hf

Mother Night

esmavi

1 adet 5.günŞubat 3.hf

akzbyz

nuratly

2 adetŞubat 3.hf

kalburayuz

32Şubat 3.hf

kahveseverkedi91

32Şubat 3.hf

Smsf

33

Iki melek sahibi

37Şubat 1.hf

allesya41

265.gün 1 adetŞubat 2.hf

R rosee67

401 adet

emreko

33

Htc1059

405.günŞubat 1.hf

suleerb

Şubat 1.hf

turkuaz 9

2 adetŞubat 1.hf

fyza3342

Zurich

3 şubat
Benimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diye 😔😔

Benimde 3. Gün 1 tane transferim olacak şubatın son haftasında ama korkuyorum tutunamaz diye 😔😔
Canim hic oyle dusunme.. hangi kalitede oldugu onemli tabi ama..kesin gozuyle bakilan bile tutmayabiliyor. 3. Gun 5.gun bunlara takilma. Dua edelim kismetimiz bizi bulsun

X