- 2 Temmuz 2023
- 1.201
- 557
- 26
- Konu Sahibi sinemsen1992
Umarım hepimizin sonucu güzel gelir umarım şubat hepimize bebeklerimizi getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk transferim tazeydi ama hiç hatırlamıyorum opu dan kaç gün sonra oldum diye ama cok yorucu degilse çalışabilirsin bence.Evden de calisiyorum ama belli gunler haftada 2 kez..o gune denk gelmiyor maalesef.. yorucu degil.. oturarak bilgisayar basindayim surekli... oncede drum hareket et kan akisi olsun filan derdi..
Gerci daha gunu de belli degil. 3.gun olursa hangi gun transfer oluyor.. ya da 5.gunde olursa ne gun olur. 1 subat opu oldum
ben de takip ediyotum gercekten acık net ve bilgil soru cevapları da bilgi vericiProf Osman develioğlu var bursada. O doktorun instagram hesabını takip ediyorum gerçekten çok güzel bilgilendiriyor. Tavsiye ederim kızlar
ayyy hafi hayırlısı olsun ilk annemiz sen olursun inşallahKızlar ben az önce transfer olduuumm
ben dondurulmuş olacağım 31 ocakta adet oldum rahim durumu iyiyse 19 unda transfer olacağım 19. gün yaniDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
canım her şey aynı bizim. ben de histereskopu oldum cyclo kullandım regl oldum estrofeme başladım 12 sinde randevum varBende de pcos var estofem verdi 13 gün sonra kontrol edecek inş işe yarar ya öncesinde histereskopi oldum 1 ay cyclo progynova kullandım kontrolde rahim kalınlığı güzel dedi
Hayırlısıyla tutsun inşallah tüp bebek fiyat bilgisi alabilir miyim. İlaçlar dahil..25 yas, 2. deneme, 1 adet 5. gün embriyosu, tahmını transfer tarifi şubatın 3. haftası hayırlı gelsin inşallah
canım benim ki dondurulmuş oldugu için opu eylül de yapılmıştı tam net fiyat veremem yaniHayırlısıyla tutsun inşallah tüp bebek fiyat bilgisi alabilir miyim. İlaçlar dahil..
cipro antibiyotık işleme bağlı enfeksiyon kapma olmasın diye verilmiştir31 Ocak yumurta toplama işlemi oldu ve 5 günluk femara ve cipro haplarindan verdi Dr ? Bu ne için bilen var mı nasıl bı süreç beni bekliyor
Yaaa aminnn canımm inşallah hepimiz tek tek gebelik haberleri verelim sağlıcakla kucaklarımıza alalımayyy hafi hayırlısı olsun ilk annemiz sen olursun inşallah
Ankara bahçeci tüp Bebek merkeziHangi hastane de yaptırdınız..
Ben 21de oldum canım ve geç mi yaptı doktor anlamadım. Sen kaçta olacaksın canımDondurulmuş transfer olan arkadaşlar
Reglin kaçıncı günü transfer oldunuz
gaziantep nova fertil ruşen atmaca daHangi hastane de yaptırdınız..
inşallahYaaa aminnn canımm inşallah hepimiz tek tek gebelik haberleri verelim sağlıcakla kucaklarımıza alalım
Ooo iyi bir ölçüde çatlamış kendiliğinden mi çatladı yoksa iğne vurdunuz mu? Benim 22 23mmde anca çatlıyor kendiliğindenYok ben her gün gittim. Ultrasonla baktı. Yumurta 15.9 olunca kan istedi. Kandan baktı lh seviyesine 50 gördü. Sonraki gün kanda lh 23 çıktı.
ben de bugun muayene oldum 12
benim ilk transferim tazeydi ama hiç hatırlamıyorum opu dan kaç gün sonra oldum diye ama cok yorucu degilse çalışabilirsin bence.
4.12 ilk muayenha 3200 tlHayırlısıyla tutsun inşallah tüp bebek fiyat bilgisi alabilir miyim. İlaçlar dahil..
Senin kullandığın ilaçları hiç bilmiyorum canım, opu mu olcak yoksa dondurulmuş embriyo transferi mi?Bende de pcos var estofem verdi 13 gün sonra kontrol edecek inş işe yarar ya öncesinde histereskopi oldum 1 ay cyclo progynova kullandım kontrolde rahim kalınlığı güzel dedi