- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.945
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.881
Yerim seniYokya stresli değilim sadece test yapıp çizgi aramayı seviyorum atraksiyon oluyorbelirgin çizgiler görmeden inanmam zaten maksat vakit geçsin regl olsamda üzülmem ki
Strese iyi dayanıyorsunuz maşallah. Ben çoktan kan testi verip aklımdaki düşüncelerden kurtulmuştum..Var ama ne yazik ki yarım saat sonra çıktı o yüzden aklım çok karışık
Ay valla aslında çok sabırsızım ama yarım saat sonra çıktığı için inanmadım bide hastane bize de uzak o yüzden yerimde oturuveriyom perşöbe başka test yaparım zaten olsa belli olur hemenStrese iyi dayanıyorsunuz maşallah. Ben çoktan kan testi verip aklımdaki düşüncelerden kurtulmuştum..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. İlk pozitifi sizden duyarız belki de
İlk sayfaya gidip baktım. Bat 7 şubatmış. 10 gün var daha neredeyse.. o yüzden inşallah güzel şeyler oluyordurKızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
canım ilişkiden sonra mı oldu leke yoksa normal bi şekildemi geldiKızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
Aslında 6 Şubat'ta düzeltmeye erindimİlk sayfaya gidip baktım. Bat 7 şubatmış. 10 gün var daha neredeyse.. o yüzden inşallah güzel şeyler oluyordur
Normal bir şekilde geliyo kuzum iç çamaşırıma de gelmiyor lavaboda fark ediyorumcanım ilişkiden sonra mı oldu leke yoksa normal bi şekildemi geldi
canım ne renk? regline kaç gün var?Kızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
canım o zaman yerleşme kanaması diye düşünüyorum zaten bata da az kaldı umarım öyledirNormal bir şekilde geliyo kuzum iç çamaşırıma de gelmiyor lavaboda fark ediyorum
8 gün var canım kimi zaman çok açık pembe oluyo kimi zaman da kahverengicanım ne renk? regline kaç gün var?
Umarım öyledir bebeğim öyle düşünmeye de korkuyorum aslındacanım o zaman yerleşme kanaması diye düşünüyorum zaten bata da az kaldı umarım öyledir
evet canım hatırlıyorum o yüzden sordum ilişkiden mi diye başka bi belirtin varmı agrın falan ay bende hiç belirti yok yine olmadı moduna girdimUmarım öyledir bebeğim öyle düşünmeye de korkuyorum aslındayumurtlama zamanı da size söylemiştim hatirliosan o zamandan beri bı gün var iki gün yok öyle diyim
yerleşme kanaması diye hissediyorum,8 gün var canım kimi zaman çok açık pembe oluyo kimi zaman da kahverengi
Yok aşkım bende de başka belirti yok kievet canım hatırlıyorum o yüzden sordum ilişkiden mi diye başka bi belirtin varmı agrın falan ay bende hiç belirti yok yine olmadı moduna girdim
Gaza geldim şimdi ay hadi İnşallah yayerleşme kanaması diye hissediyorum,
internette böyle yazıyor;
Yerleşme veya implantasyon kanaması; doğal adet döngüsüne göre beklenen kanama tarihinden genellikle 2 – 5 gün önce yaşanan, iç çamaşırda leke olarak görülebilen, pembe veya kahverengi renklerindeki akıntı şeklinde kanamaya denir.
hadi bakalım canım bu ateşimde pek yükselmedi ya kış ayındayız diyemi bilemedimYok aşkım bende de başka belirti yok ki
Gaza geldim şimdi ay hadi İnşallah yaateşim de 36.5 çıktı bu ayın en yukseği ama bir yandan umutlanmak da istemiyorum
İnşallah ondandır aşkım hayırlısı olsunnhadi bakalım canım bu ateşimde pek yükselmedi ya kış ayındayız diyemi bilemedim
Guzelım bı doktora gıtsen cok ıyı olur.rahımde yara olabılır yada hamıle olabılırsınKızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
Benımde atesım sapıttıhadi bakalım canım bu ateşimde pek yükselmedi ya kış ayındayız diyemi bilemedim