- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.841
Yani yumurta olmasa da regl olabiliyoruz. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim.Bu ay doktor kontrolunde yumurtlama takibi yaptım ve yumurtlama olmadı. Bende yumurtlama olmadıysa ne zaman adet olurum diye sordum rahim kalınlığı falan güzel tam olman gereken günde olursun dedi
Evet bizzat doktor söyledi. Neden üzüldün canım yumurtlama olmadıysa hemen regl olup yeni aya başlasan daha iyi değil miYani yumurta olmasa da regl olabiliyoruz. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim.
bestmb olabiliyormuşuz.
Bu hafif üzdü beni ama olsun. Ne yapalım
aaaa yeni bir bilgi daha şaşırdım.Yani yumurta olmasa da regl olabiliyoruz. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim.
bestmb olabiliyormuşuz.
Bu hafif üzdü beni ama olsun. Ne yapalım
Yumurtlama yok ama test attınız?Bu ay doktor kontrolunde yumurtlama takibi yaptım ve yumurtlama olmadı. Bende yumurtlama olmadıysa ne zaman adet olurum diye sordum rahim kalınlığı falan güzel tam olman gereken günde olursun dedi
az kalmış senin canım bence yarın ilk idrarla yap varsa çıkacaktırSelam kızlar
BAT 2 şubat
iki gündür falan regl ağrısı çekiyorum
özellikle dün her wc ye gittiğimde kesin oldum diye gittim ama bişey yok
iki kez de minik akıntım oldu
sağ kasığımda ağrı var
ilk gebelikte de aynı bu şekilde belirtilerim vardı
2 gün öncesinden öğrenmiştim dişçiye gideceğim için
şimdi de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Eğlencesine yaptım hafif çizgi görür gibi olunca da buraya attım umarım kendimi açıklaya bilmişimdirYumurtlama yok ama test attınız?
Yarin ilk idrarla yap gitsinSelam kızlar
BAT 2 şubat
iki gündür falan regl ağrısı çekiyorum
özellikle dün her wc ye gittiğimde kesin oldum diye gittim ama bişey yok
iki kez de minik akıntım oldu
sağ kasığımda ağrı var
ilk gebelikte de aynı bu şekilde belirtilerim vardı
2 gün öncesinden öğrenmiştim dişçiye gideceğim için
şimdi de test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
eşim de diyor yaparsan bana söylemeaz kalmış senin canım bence yarın ilk idrarla yap varsa çıkacaktır
aslında çok yapasım var daYarin ilk idrarla yap gitsin
Bende bı anda şaşırdım bunaYumurtlama yok ama test attınız?
Ben doktora adetin 14.günü gittim şimdilik yumurtlama yok ama geç yumurtlama olabilir dedi bende olduda hiç yumurtlama olmadı nezaman adet olurum diye sordum o da tam zamanında olursun dedi. Testide öylesine yaptım çizgi görür gibi oldum buraya attımBende bı anda şaşırdım buna
hadi verdik gazı aslında belirtinde varmış nasıl duruyorsun anlamadımaslında çok yapasım var da
sizden gaz alayım diye yazdım
Tamamdır ben de bi an şaşırdım da :) hayırlısı olsun inşallah geç yumurtlama olurBen doktora adetin 14.günü gittim şimdilik yumurtlama yok ama geç yumurtlama olabilir dedi bende olduda hiç yumurtlama olmadı nezaman adet olurum diye sordum o da tam zamanında olursun dedi. Testide öylesine yaptım çizgi görür gibi oldum buraya attımberrawst
Atsana canım bakalımkızlar erken geblik testni yapıp yarım saat sonra pozitif gören oldu mu çatlamanın 11 günü silik pembe renginde çıktı suyun altına da tuttum hiç silinmedi ve bozulmada olmadı
İnşallahTamamdır ben de bi an şaşırdım da :) hayırlısı olsun inşallah geç yumurtlama olur
Atsana canım bakalım
Ayy bence var bebiş