- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.861
ilk bakışta gölge çizgiyi gördüm canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk bakışta gölge çizgiyi gördüm canım
Var ama işte hemen çıkmadı bu çizgi yarım saat sımra çıktı keşke hemen çıksaydıilk bakışta gölge çizgiyi gördüm canım
Ayy bu çizgi hemdn çıkmadı ki yarım saat sonra çıktıAyy bence var bebiş yine de emin olmak istiyorsan 2 gün sabret sonra yeniden test yap belirginleşir test
evet doğru internette de 15 dakikadan sonra çıktıysa testi tekrarlayın yazıyorVar ama işte hemen çıkmadı bu çizgi yarım saat sımra çıktı keşke hemen çıksaydı
O yüzden hiç sevinmedim ama bazıları bu durumda olup hamilelik görmüç bilemedeim bi tane daha var kaç hün sonra onu yaparımevet doğru internette de 15 dakikadan sonra çıktıysa testi tekrarlayın yazıyor
Bence yap merakın gıtsın kuzum erken ogrenmıs olursunaslında çok yapasım var da
sizden gaz alayım diye yazdım
O yüzden hiç sevinmedim ama bazıları bu durumda olup hamilelik görmüç bilemedeim bi tane daha var kaç hün sonra onu yaparım
ohooo ben hem test yapardım üstüne yetmez bu deyip kan verirdim yaşandı maalesefaslında çok yapasım var da
sizden gaz alayım diye yazdım
Nasıl yaniÇok Heyecanlııı
Sanki gölge var da bilemedim ben gözlerime çok güvenmiyorum yarın tekrat yapsana aşkımBirşey görebilen var mıııııııııı
Sabah yapıcam canım inşallahSanki gölge var da bilemedim ben gözlerime çok güvenmiyorum yarın tekrat yapsana aşkım
Bence umut var kuzum testin varsa sabah ilk idrarla tekrarla inşallah daha belirgin çıkar
Bu testte çizgi var görüyorum ama yarım saat sonra çıktıBence umut var kuzum testin varsa sabah ilk idrarla tekrarla inşallah daha belirgin çıkar
Kız altlı üstlü yapitigin testi gördüm kendimi gördüm sende aşkım stres yapınca daha zor oluyor beklemek gölge falan bakma bence bebeğim kırmızı görmeden umutlanmayalim ne olur ne olmazSabah yapıcam canım inşallah
Ayy bunda vaarr
Oyüzden bende sabah ilk idrar yap diyorum varsa çıkarBu testte çizgi var görüyorum ama yarım saat sonra çıktı
Var ama ne yazik ki yarım saat sonra çıktı o yüzden aklım çok karışıkAyy bunda vaarr
Bi testim daha kaldı onuca oerşembe yapacam reglden günümden bir gün sonraOyüzden bende sabah ilk idrar yap diyorum varsa çıkar
Yokya stresli değilim sadece test yapıp çizgi aramayı seviyorum atraksiyon oluyor belirgin çizgiler görmeden inanmam zaten maksat vakit geçsin regl olsamda üzülmem kiKız altlı üstlü yapitigin testi gördüm kendimi gördüm sende aşkım stres yapınca daha zor oluyor beklemek gölge falan bakma bence bebeğim kırmızı görmeden umutlanmayalim ne olur ne olmaz
Tama kuzum için nasıl rahat edecekse öyle yapBi testim daha kaldı onuca oerşembe yapacam reglden günümden bir gün sonra