- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.947
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.901
Catlama tam ne zaman oldu bilmiyorum ama hamilelik için erken gibi hissediyorum olmazsa öyle yaparım bebeğimGuzelım bı doktora gıtsen cok ıyı olur.rahımde yara olabılır yada hamıle olabılırsın
Allah korusun aşkım bu ay ateşlere güvenmiyoruzBenımde atesım sapıttısabah 6 gıbı uyandım bugun ölçtüm 35.80 cıktı yıne cok garıp bır sekılde bendede belırtı yok bebısm bu arada.bıdakı ayın planları yapıyom sımdıden biraz ara vercem folık asıtle balık yagına,ahaftada bır ıkı içecegım adet olana kadar.sureklı vıtamın vıtamın bobreklerım curucek dıye korkuyorum töbe Allah korusun
Üzülmeyin.. karaciğer yağlanması olmayan kişi sayısı o kadar az ki.. kilolu insanların çoğunda durum bu. Hepsinin de bebişi oluyor maşallaheşim aradı şimdi karaciğer yağlanması başlamış ve d vitamini eksikliği varmışbunlar bile sperm sayısını etkiler değil mi? daha başlangıç demiş doktor ciddi değil demiş neye üzüleceğimi neyi düşüneceğimi şaşırdım.
benimde bu ay olmazsa bende balık yagı ve folik asiti bırakacam iki aydır devamlı kullandım belki bu doktorada gitmem hiç bişey yapmam ay bilmiyorum regl yaklaşınca bende de devreler gidiyor bakalım nasibimizde ne var görecezBenımde atesım sapıttısabah 6 gıbı uyandım bugun ölçtüm 35.80 cıktı yıne cok garıp bır sekılde bendede belırtı yok bebısm bu arada.bıdakı ayın planları yapıyom sımdıden biraz ara vercem folık asıtle balık yagına,ahaftada bır ıkı içecegım adet olana kadar.sureklı vıtamın vıtamın bobreklerım curucek dıye korkuyorum töbe Allah korusun
Bende klomeme baslıcaktım ya vazgectım bu çörek otunu ıkı uc ay denıycem bebegm.bızı hamiş yaparsa bu çörek otu yapacak.bence klomen kadar etkılı.benimde bu ay olmazsa bende balık yagı ve folik asiti bırakacam iki aydır devamlı kullandım belki bu doktorada gitmem hiç bişey yapmam ay bilmiyorum regl yaklaşınca bende de devreler gidiyor bakalım nasibimizde ne var görecez
hadi verdik gazı aslında belirtinde varmış nasıl duruyorsun anlamadımmadem testte cok yap gitsin gözümüz test görsün
Yarın sabah burada buluşalımBence yap merakın gıtsın kuzum erken ogrenmıs olursun
ohooo ben hem test yapardım üstüne yetmez bu deyip kan verirdimyaşandı maalesef
Benim de ateşim birkaç gündür belirgin derecedeYok aşkım bende de başka belirti yok ki
Gaza geldim şimdi ay hadi İnşallah yaateşim de 36.5 çıktı bu ayın en yukseği ama bir yandan umutlanmak da istemiyorum
Hepimiz aynıyız canm merak etmebenimde bu ay olmazsa bende balık yagı ve folik asiti bırakacam iki aydır devamlı kullandım belki bu doktorada gitmem hiç bişey yapmam ay bilmiyorum regl yaklaşınca bende de devreler gidiyor bakalım nasibimizde ne var görecez
Bu sefer yumurtlamadan dolayı felan mı oldu canım daha önceleri olmamıştı böyle bir şey sanki. Eger devam ederse doktora felan görün yara felan mı var acabaKızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar bu arada benim bugün de lekelenmem oldu neden acaba yaimagination forever melegim can beyons
Jel spermi öldüyormuş onu duydum yanlış değilsem daha net bi bilgisi olan varsa yazarKızlar merhaba, ben daha yeniyim buralarda o yüzden birkaç şey sormak istedim
Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevirim
- Biz ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanıyoruz sizce bu olumsuz bir durum yaratır mı?
- Bu ay reglden önce uçağa bineceğim bu ilk aydan sorun yaratır mı?
dilerim herkes bir an önce sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Ben de kayganlaştırıcı spermin yapısına zarar veriyor diye biliyorum. Uçağa binmek de zarar vermez bence hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyor insanlarKızlar merhaba, ben daha yeniyim buralarda o yüzden birkaç şey sormak istedim
Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevirim
- Biz ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanıyoruz sizce bu olumsuz bir durum yaratır mı?
- Bu ay reglden önce uçağa bineceğim bu ilk aydan sorun yaratır mı?
dilerim herkes bir an önce sağlıkla alır kucağına bebişlerini
Aynı testi bu gün bende yaptım ilk başta bişey görmedim yarım saat içinde pembe hafif bir çizgi çıktı ama 10 dakikadan sonraki geçerli değil miş peki siz ilk sabah yaptığınız test sonradan kurgu çizgi çıktı mıkızlar selam daha önce days doctor testini kullanan oldumu ? Bunu simdi yaptım 4. Dk da çektim bu fotoğrafı silik bir çizgi görüyorum ama emin olamadım çünkü sabah ilk idrarla yaptığım testte bişey yoktu. 2. Foto şuanki hali en fazla 10 dk olmuştur
10 dkdan sonra çöpe attım ama dur bakcam hemen canım çöptekineAynı testi bu gün bende yaptım ilk başta bişey görmedim yarım saat içinde pembe hafif bir çizgi çıktı ama 10 dakikadan sonraki geçerli değil miş peki siz ilk sabah yaptığınız test sonradan kurgu çizgi çıktı mı
Biraz bozulmuş ama sabah ki böyle gözüküyorAynı testi bu gün bende yaptım ilk başta bişey görmedim yarım saat içinde pembe hafif bir çizgi çıktı ama 10 dakikadan sonraki geçerli değil miş peki siz ilk sabah yaptığınız test sonradan kurgu çizgi çıktı mı
Bilemedim ki bende ben çöpe atmadım hiç bozulma olmadı rengi bile sararmadı sadece pembe hafifi bir çizgi çıktıBiraz bozulmuş ama sabah ki böyle gözüküyor
Elinde başka test var mı canım tekarlasana. Normalde 30 dakikadan sonra geçersiz diye biliyorum ben testleri amaBilemedim ki bende ben çöpe atmadım hiç bozulma olmadı rengi bile sararmadı sadece pembe hafifi bir çizgi çıktı