- 18 Ağustos 2022
- 1.705
- 2.504
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.781
Biliyorum oradan tanıyorum zaten seniocak topicinde benim de adım “efektçi” adaşız ama kendime yapmaya üşendiğim için yapmadım
Teşekkür ederim canım çok tatlısınBiliyorum oradan tanıyorum zaten seniterzi kendi söküğünü dikemez derler ya ben de sana yapıyım dedim
Kuzu sen değerlendırmeyi nasıl yaptın. Günaşırı mı sık mıAyyy bende heyecanlandım yapar yapmaz atıcam buraya
Her günKuzu sen değerlendırmeyi nasıl yaptın. Günaşırı mı sık mı
Helal sana işte cesaret işte ferasetHer gün
Kuzum işe yarıyor ilk gebeliğimde de her gün olmuştu ikiz tuttu düşün yaniHelal sana işte cesaret işte ferasetişe yararsa sen de izinden gidecem senin
Ben yorulsam kocam rahat bırakmıyorHelal sana işte cesaret işte ferasetişe yararsa sen de izinden gidecem senin
Peki ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorsun kuzu ya ben çatlamadan sonra bırakıyorumKuzum işe yarıyor ilk gebeliğimde de her gün olmuştu ikiz tuttu düşün yani
Aman maşallah diyelimBen yorulsam kocam rahat bırakmıyor
Adet bitimi başlayıp diğer adet gelene kadar arada bir gün bilemedin iki gün yapmadığımız oluyor tabi oyüzden hiç yumurtlama takibi yapmıyorumPeki ne zaman başlayıp ne zaman bırakıyorsun kuzu ya ben çatlamadan sonra bırakıyorum
En iyisi valla kuzu ya testler stres yapıyorAdet bitimi başlayıp diğer adet gelene kadar arada bir gün bilemedin iki gün yapmadığımız oluyor tabi oyüzden hiç yumurtlama takibi yapmıyorum
Bence de pik mi değil mi çatladımı değerlendireyim mi diye diye stres oluyorEn iyisi valla kuzu ya testler stres yapıyor
Valla ya ben de sadece bikaç ovü kaldı akıntım gelince bi bakıcam o kadar sonrası rastgele ne zaman istersekBence de pik mi değil mi çatladımı değerlendireyim mi diye diye stres oluyor
Aynen kuzu relax olalım bu ay da böyle deneyelim. Sende de oluyor mu bilmiyorum ama yumurtlama zamanı bende istek artıyor yani eşimin demesine gerek kalmıyorValla ya ben de sadece bikaç ovü kaldı akıntım gelince bi bakıcam o kadar sonrası rastgele ne zaman istersek
Ben de kullanmıştım ovulasyon testi birkaç ay ama doktorum da hiç önermiyor stres yaptırıyor o testler diyo. En iyisi gün aşırı ilişki ve yumurtlama akıntısı takip etmekValla ya ben de sadece bikaç ovü kaldı akıntım gelince bi bakıcam o kadar sonrası rastgele ne zaman istersek
Ben de regl zamanı istek artıyorAynen kuzu relax olalım bu ay da böyle deneyelim. Sende de oluyor mu bilmiyorum ama yumurtlama zamanı bende istek artıyor yani eşimin demesine gerek kalmıyor
Canım benimki düzenli zaten geçen ay günaşırı denedim yumurtlama çatlama gördüm ama işte olmadı vakti zamanı gelmedi demek ki napalım yani çocuk olmadı diye kendimi de eşimi de üzüp strese sokmaya gerek yokBen de kullanmıştım ovulasyon testi birkaç ay ama doktorum da hiç önermiyor stres yaptırıyor o testler diyo. En iyisi gün aşırı ilişki ve yumurtlama akıntısı takip etmek
Hahaha yasaklar her zaman cazip gelmiştir insanaBen de regl zamanı istek artıyorolmayacak ya işte daha istekli oluyorum
Benim de öyle kaç aydır yumurtlama gününü de değerlendiriyoruzdur ama olmadı, nasip artık kafaya takmamaya çalışıyorumCanım benimki düzenli zaten geçen ay günaşırı denedim yumurtlama çatlama gördüm ama işte olmadı vakti zamanı gelmedi demek ki napalım yani çocuk olmadı diye kendimi de eşimi de üzüp strese sokmaya gerek yok
Peki gebe kaldınız mı bu çatlamadan sonraki değerinizle bende çatlamadan sonra progestroa tahlili yaptım 11.8 çıktı gayet sağlıklı çatlamış dedi doktor çok umutluyum sağlıkğı çatladıpı için acaba boşuna mı umut ediyorumCanım çatlamadan bir hafta sonra deniyor o test için yani ortalama 28 günden kabul edildiği için döngüler 21.gün testi olarak geçiyor.ben bir kere yaptırmıştım sadece 10 lu bişey çıkmıştı doktor tamam yumurtlamışsın demişti. 10 üzerinde ise yumurtlama olmuş diye geçiyor yani.
Burda ocak topiğinde hm diye bi ismi vardı sonra değiştirdi ismini hatırlamıyorum görürse yazar, o adete 2 3 gün kala gebe kalmış işte adet geçtikten 7 gün sonra mı ne gördü pozitifi.ya da tam tersine döngünün 8 9.günlerinde kalanlarda var .istisnalar tabiki ama insan acaba mı diyor işte