- 18 Haziran 2022
- 4.201
- 5.921
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.741
Ayy bakın kuzum ebru hanım ne paylasmıs.kafamızdakı soru ısaretı cozuldu boylelıkleMervenur277 beyons sevayd
Evet aşkım artık evde aslında gece gunduz evde ama 1 hafta sonra tekrar yolcu
Nasıl anladım amaEvet aşkım artık evde aslında gece gunduz evde ama 1 hafta sonra tekrar yolcu
Neyse bıdahakı kocam geldıgınde alırsın artık.ne zaman gelcek tekrardan?bı bakarsın gerek kalmazKeşke lh testi alsaydım demiyor değilim
Ayyyy kendimi gördüm resmen. Benimde ilk gebeliğim 2.5 sene sonra olmuştu hamile kaldığım ay eşim şehir dışına gitti tam yumurtlama haftasında geldi yumurtlama bitince tekrar gitti kasıtlı yapılan bir şey değildi denk gelmişti. Diğer aylar sadece bebiş için birlikte olurken o ay sadece birbirimiz özlediğimiz için olmuştu ve hamile kalmıştım hemide ikizdiValla bebısm benım cınsellıge bakısım degıstı aşırı sogudum bılıyomusun.eskı hayatımız hıc kalmadı bu cocuk mevzuu yuzunden.sureklı hadı degerlendırmemız lazım hadı şöyle hadi dur yastık koyalım bla bla bla.ne tat kaldı ne tuz 1 yıldırbu ay şöyle yapcam bıdakı yumurtlamaya kadar hiiiç ilişki yapmıcam zerooo adetın 12.gunu baslıycam pik olunca 2-3 kez daha ve kapanış
Canım çatlamadan bir hafta sonra deniyor o test için yani ortalama 28 günden kabul edildiği için döngüler 21.gün testi olarak geçiyor.ben bir kere yaptırmıştım sadece 10 lu bişey çıkmıştı doktor tamam yumurtlamışsın demişti. 10 üzerinde ise yumurtlama olmuş diye geçiyor yani.Adete bı kac gun kala olması cok zor bı ıhtımal bence ya.sana bısey sorcam bı kere dongunun 19. Gunu progestron testı vermıstm 8 cıkmıstı,bu kesın olarak yumurta catlamıs demek demı.demekkı 19. Gune kadar kesın catlıyor.sende ver bıkere aklında soru kalmasın eger kesın catlama işaretiyse
Ben de takip ediyorum ama yani çokta bilgili değil bence bazı söylediği şeyler yanlışAyy bakın kuzum ebru hanım ne paylasmıs.kafamızdakı soru ısaretı cozuldu boylelıkleMervenur277 beyons sevayd
Heh işte sendin canım dimi adete 2 3 kala gene kalan geçen ayAyyyy kendimi gördüm resmen. Benimde ilk gebeliğim 2.5 sene sonra olmuştu hamile kaldığım ay eşim şehir dışına gitti tam yumurtlama haftasında geldi yumurtlama bitince tekrar gitti kasıtlı yapılan bir şey değildi denk gelmişti. Diğer aylar sadece bebiş için birlikte olurken o ay sadece birbirimiz özlediğimiz için olmuştu ve hamile kalmıştım hemide ikizdi
Duruma göre bebeğim hamilelik olursa annemlere de geçebilirimNasıl anladım amasen evde tekmı kalcaksın o gıdınce köyemi gıdıceksın.köye gıdersen hıc gelmezsın artık.
O benim nickimi değiştirdimCanım çatlamadan bir hafta sonra deniyor o test için yani ortalama 28 günden kabul edildiği için döngüler 21.gün testi olarak geçiyor.ben bir kere yaptırmıştım sadece 10 lu bişey çıkmıştı doktor tamam yumurtlamışsın demişti. 10 üzerinde ise yumurtlama olmuş diye geçiyor yani.
Burda ocak topiğinde hm diye bi ismi vardı sonra değiştirdi ismini hatırlamıyorum görürse yazar, o adete 2 3 gün kala gebe kalmış işte adet geçtikten 7 gün sonra mı ne gördü pozitifi.ya da tam tersine döngünün 8 9.günlerinde kalanlarda var .istisnalar tabiki ama insan acaba mı diyor işte
Heh işte sendin canım dimi adete 2 3 kala gene kalan geçen ayimagination forever
Ama ovulasyon pık olmamıstı demı o gune kadar bebısmO benim nickimi değiştirdim. Normalde düzenlidir yumurtlamam erken olur ama geç olmazdı ama o ay adete çok yakın yumurtladım ve hamile kaldım çok test yaptım ama hep negatifti anca adet gecikmesinin 7.gününde 13 ile öğrenebildim ama kimyasal oldu o ayrı imagination forever
İnşallah kuzumNeyse bıdahakı kocam geldıgınde alırsın artık.ne zaman gelcek tekrardan?bı bakarsın gerek kalmazsuprız yaparsın ona
Ovulasyon yapmamıştım yapmama gerek de yok ben yumurtlama akıntısı gördümmü yumurtluyorum demek birçok kez doktorla teyit ettim bunu. Evet o güne kadar hiç yumurtlama belirtisi olmadıAma ovulasyon pık olmamıstı demı o gune kadar bebısm
Ay canım kocam rahat bırakmıyor ki bıt bıt konuş konuş beynimi yaktıevet canım hatta üstte yazdım
aslında kopuk kopuk bile olsa yapabildiğin kadar yap ne kaybedersin ki. Yumurtlamayı testle vs yakaldıktan sonra çokta şey değil yaniAy canım kocam rahat bırakmıyor ki bıt bıt konuş konuş beynimi yaktıkopuk kopuk girebiliyorum geride kaldığım yerden devam edince beceremiyorum hemen yakalamayı
Evet canım bende gördümAyy bakın kuzum ebru hanım ne paylasmıs.kafamızdakı soru ısaretı cozuldu boylelıkleMervenur277 beyons sevayd
Canım benim ya inş yükselir bir gün sonra tekrar ver ona göre bakalimSelamün aleyküm kızlar.. bugün yine nobetim var. Çatlatma iğnesi nin 12. Günü kan verdim 3 çıktı. Umut var mı hala yoksa çatlatma iğnesi nin etkisi mi sizce
İnşallah diyorum yarın evde yine test yapayımCanım benim ya inş yükselir bir gün sonra tekrar ver ona göre bakalimtabiki umut var