- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.761
Yap canım inş koyulaşırİnşallah diyorum yarın evde yine test yapayım
Ben çooook içtim ne gibi yan etkileri varmış kiduphaston içecektim az önce doktorumun verdiği hormon ilacını ama yan etkilerini okuyunca çok korktum galiba içmeyeceğim yararından çok zararı var gibi daha önce kullanan var mı?
Hormon olduğu için yan etkilerine bakarsan canım dünya şey vardır korkutur tabi haklı olarak.ama progesteron içeriği olduğu için , bebek varsa tutunmasını sağlıyor bebek yoksa adetin gelmesini sağlıyor o açıdan çok iyi bende kullandım.bence tereddüt etme doktorun da verdiyseduphaston içecektim az önce doktorumun verdiği hormon ilacını ama yan etkilerini okuyunca çok korktum galiba içmeyeceğim yararından çok zararı var gibi daha önce kullanan var mı?
Ben hafif bir gölge görüyorum sanki ama gördüğümden mi görmek istediğimden mi bilmiyorumBirşey görebilen var mıııııııııı
Ayy bende bilmiuorm ama testen olablr yumurtlamadan once iki gunde koyuydu ama pik degildi bende bilemedm ama degerlendrmedmde artk napayim cok yorucu oldu nerdeyse 8 gunde 6 gun degerlendrdm esimde yoruluyor isten geliyor soyleyemiyorm adama artkBnmde aynı oldu salı çarşamba pik gördüm bugüne kadar (C.tesi) pik olmasada hep koyuydu bu sabah tam olarak silindi acaba neden böyle oldu catlamayi bugün mü baz alicam
Evet canım görüyorum ama bende emin olamadım belirgin çizgi olmadığı sürece emin olamıyorumBen hafif bir gölge görüyorum sanki ama gördüğümden mi görmek istediğimden mi bilmiyorumsen görüyor musun canım çıplak gözle
Hafif bir çizgi var gibi ama bilemedim canım ama içime doğanı sorarsan bence pozitifimsiBirşey görebilen var mıııııııııı
Görüyorsan süperEvet canım görüyorum ama bende emin olamadım belirgin çizgi olmadığı sürece emin olamıyorum
Yaaaa gerçektenmii yarın sabah tekrarlamak farz oldu inşallah gerçektir inşallahHafif bir çizgi var gibi ama bilemedim canım ama içime doğanı sorarsan bence pozitifimsi
Umutla bekliyoruuuuzzzYaaaa gerçektenmii yarın sabah tekrarlamak farz oldu inşallah gerçektir inşallah
Ayyy bende heyecanlandım yapar yapmaz atıcam burayaGörüyorsan süpero zaman yarın sabah ilk idrarla olan testini bekliyoruz heyecanlara
İnşallah hadi canım bekliycezAyyy bende heyecanlandım yapar yapmaz atıcam buraya
Efekt yapanlara beni de yazınBen gördümmm