- 14 Haziran 2023
- 6.443
- 5.288
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.801
Kizlar bugunki testim. Kontrol cizgiside soluk cikti anlam veremedim
sevayd imagination forever Minaa95 Mervenur277
sevayd imagination forever Minaa95 Mervenur277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gunaydın.sankı gölge görüyorum ben ama testın kendı cızgısıde olabılır.ıkı gun sonra tekrarla bence varsa cıkar o zaman.bebısn senınledır umarımKizlar bugunki testim. Kontrol cizgiside soluk cikti anlam veremedim
sevayd imagination forever Minaa95 Mervenur277 Eki Görüntüle 3377711 Eki Görüntüle 3377712
İnşallah benimledirCanım gunaydın.sankı gölge görüyorum ben ama testın kendı cızgısıde olabılır.ıkı gun sonra tekrarla bence varsa cıkar o zaman.bebısn senınledır umarım
başlangıçtan itibaren 1 yıl içerisinde yüksek olarak kan pıhtılaşması, meme kanseri yüksek risk faktörü ( benim anne ve teyze meme rahim kanseri ) rahim kanseri olasılığının artması, bunlar 3 yıllık kullanımda çok daha artıyormuş mutlaka kadın doğuma muayene olun risklerinizi anlatın diyor. sanırım doktorum bunları atladı yada ben anlatmadım hatırlamıyorumBen çooook içtim ne gibi yan etkileri varmış ki
canım ben meme ve rahim kanseri olarak hem anneden hem teyzeden maalesef risk grubundayım bu sebeple tereddüt ettim çünkü bu ilaçla ilgili risk grubundaysanız doktorunuzu bilgilendirin diyor gerçi 10 gün kullanacağım ne olabilir diye düşünmüyor değilim ama işte insan endişe ediyorHormon olduğu için yan etkilerine bakarsan canım dünya şey vardır korkutur tabi haklı olarak.ama progesteron içeriği olduğu için , bebek varsa tutunmasını sağlıyor bebek yoksa adetin gelmesini sağlıyor o açıdan çok iyi bende kullandım.bence tereddüt etme doktorun da verdiyse
Anladım canım için nasıl rahat edicekse öyle yapbaşlangıçtan itibaren 1 yıl içerisinde yüksek olarak kan pıhtılaşması, meme kanseri yüksek risk faktörü ( benim anne ve teyze meme rahim kanseri ) rahim kanseri olasılığının artması, bunlar 3 yıllık kullanımda çok daha artıyormuş mutlaka kadın doğuma muayene olun risklerinizi anlatın diyor. sanırım doktorum bunları atladı yada ben anlatmadım hatırlamıyorum
canım ben gölge çizgileri gördümmmmm maşallah inşallah seninledir bebeğinBirşey görebilen var mıııııııııı
Yaaa gerçektenmii inşallah gerçektir yacanım ben gölge çizgileri gördümmmmm maşallah inşallah seninledir bebeğin
burada eğer şeffaf çizgiler çıktıysa kanda bence yükselmeye başlamıştır acaba kan mı versen canım? regle kaç gün var?Yaaa gerçektenmii inşallah gerçektir ya
Been dünkünden daha mutluydum. Şafak kaçtı senin?
Maalesef biz de sperm sıkıntısı da var yaş da var. Var da var oldurtmaya çalışıyoruz hala. Ama umut edin tabi olma yolundaki adımlardan biri sonuçta , inşallah tutmuşturPeki gebe kaldınız mı bu çatlamadan sonraki değerinizle bende çatlamadan sonra progestroa tahlili yaptım 11.8 çıktı gayet sağlıklı çatlamış dedi doktor çok umutluyum sağlıkğı çatladıpı için acaba boşuna mı umut ediyorum
tatlım gölge var ama emin olamadım kac günün var regle
Kaçıncı günün canım belki erkendir hala ,ben göremedim bu defa sen görüyor musun senin görmen daha önemliKizlar bugunki testim. Kontrol cizgiside soluk cikti anlam veremedim
sevayd imagination forever Minaa95 Mervenur277 Eki Görüntüle 3377711 Eki Görüntüle 3377712
Haklısın canm endişelenmekte Allah korusun. 6 7 gün kullan sen de .test yap bebek varsa doktora göre hareket edersin yoksa kesersin ilacı 10 gün beklemeden , ben öyle yaptım. Ya da rahim kalınlaşmasında ve adette sıkıntı yoksa hiç kullanma. Herkes kullanarak gebe kalmıyor sonuçta.canım ben meme ve rahim kanseri olarak hem anneden hem teyzeden maalesef risk grubundayım bu sebeple tereddüt ettim çünkü bu ilaçla ilgili risk grubundaysanız doktorunuzu bilgilendirin diyor gerçi 10 gün kullanacağım ne olabilir diye düşünmüyor değilim ama işte insan endişe ediyor
rahim düzgün kalınlaşıyor sıkıntı yok sadece regl döngülerim uzun 36- 39 günde 1 regl oluyorum. sadece bu ay 10 gün kullanacağım ama 6 ay devam etmeyeceğim korkuyorumHaklısın canm endişelenmekte Allah korusun. 6 7 gün kullan sen de .test yap bebek varsa doktora göre hareket edersin yoksa kesersin ilacı 10 gün beklemeden , ben öyle yaptım. Ya da rahim kalınlaşmasında ve adette sıkıntı yoksa hiç kullanma. Herkes kullanarak gebe kalmıyor sonuçta.
Doktorunla da konuşursun öyle yaparsın o zaman içini rahat tut 6 ay hesabı yapmadan gerek kalmadan bebeğine kavuşursun inşallahrahim düzgün kalınlaşıyor sıkıntı yok sadece regl döngülerim uzun 36- 39 günde 1 regl oluyorum. sadece bu ay 10 gün kullanacağım ama 6 ay devam etmeyeceğim korkuyorum
Regl tahmini 30-31 ocak. Şimdilik net çizgi görmeden vermek istemiyorum negatif olur falan mazallahburada eğer şeffaf çizgiler çıktıysa kanda bence yükselmeye başlamıştır acaba kan mı versen canım? regle kaç gün var?
30-31 ocak mutluydum derkenBeen dünkünden daha mutluydum. Şafak kaçtı senin?
başka bişi yaptin mi canım kalçs altıns yastık falamnKuzum işe yarıyor ilk gebeliğimde de her gün olmuştu ikiz tuttu düşün yani