- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.321
Bence başka bir doktora daha görünün bazı doktorlar gerçekten acımasızKizlar fsh 10.9 çikti doktor bugün tüp bebel dedi şok oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence başka bir doktora daha görünün bazı doktorlar gerçekten acımasızKizlar fsh 10.9 çikti doktor bugün tüp bebel dedi şok oldum
Bebısm sen hamıle kaldın zaten nıye tup benek yaptırasın.hsg cekıldıgımde kalmıstm bende.aslında hıc ılaca fln gırmeden once hsg mı cekılsem.gıttıgım bı dr dedıkı 2022 yılında yapılan hısteroskopı gecersız cunku amelıyat oldun sonrasında,ödem nedenıyle tupler tıkanmıs olabılır dedıkafamda delı sorular.anestezı almaktan korkuyorum işte ya hıc ıyı anılarım yokben hiç kullanmadım canım umarım gerek kalmaz ama olmazsa bi denemek istiyorum çünkü tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum
kist mi olmuş acaba canım bol bol havuç yeseydinİnşallah gerek kalmaz aşılama cuma günü oldum iki yumurta var dedi çatlama iğnesi Çarşamba yapmıştım catlamamis dedi. Bilmiyorum ki hiç umudum yok inşallah olmuştur
tatlım bu ay hamilesin inşallah gerek kalmaz ama olaki olmazsa bencede adet bitimi hemen cektır ve üstüne klomende kullan ameliyat sonrası hafif görülmeyecek tıkanıklık olabilir en azından kafan rahat olurBebısm sen hamıle kaldın zaten nıye tup benek yaptırasın.hsg cekıldıgımde kalmıstm bende.aslında hıc ılaca fln gırmeden once hsg mı cekılsem.gıttıgım bı dr dedıkı 2022 yılında yapılan hısteroskopı gecersız cunku amelıyat oldun sonrasında,ödem nedenıyle tupler tıkanmıs olabılır dedıkafamda delı sorular.anestezı almaktan korkuyorum işte ya hıc ıyı anılarım yok
Ayy agzından bal damlıyor bebegm yaaaylar sonra ılk defa heveslendım böyleberaber hamişiz bak görürsüntatlım bu ay hamilesin inşallah gerek kalmaz ama olaki olmazsa bencede adet bitimi hemen cektır ve üstüne klomende kullan ameliyat sonrası hafif görülmeyecek tıkanıklık olabilir en azından kafan rahat olur
canım bu degere nasıl tüp bebek hemen yap dedi anlamadım gayet normal degerinKizlar fsh 10.9 çikti doktor bugün tüp bebel dedi şok oldum
valla canım senin ovulasyon beni çok umutlandırdı cok güzel yumuşun olmuş ben bundan pozitif bekliyorumAyy agzından bal damlıyor bebegm yaaaylar sonra ılk defa heveslendım böyleberaber hamişiz bak görürsün
Bence kan verip ardından doktora gitmen daha iyi olurMerhaba, ben 23 günde bir regl oluyorum. Her ay aynı gün olmuyorum. 21-22-23 değişiyor bu döngü arasında. Şuan 29. Gündeyim hala olmadım. 17 si regl gösteriyordu bugün 24 ü. 8 gün gecikme gösteriyor.Dün yumurta akı gibi akıntım geldi sümüksü ama kahverengi bir akıntı. Devamı gelmedi.Geç döllenme bu kadar uzar mı?
Adetin 2. Gün gecikmesinde kan verdim negatif çıkmıştı doktor 10-15 gün bekle. Gelmezse kan ver demişti.bir daha da gidemedim hayatım boyunca hiç regl olmadığım ay olmadı. Cumaya kadar bekliyim gelmezse gideyimBence kan verip ardından doktora gitmen daha iyi olur
Bir günde bile bir şeyler değişebiliyor diyorlar tekrar kan vermek en iyisiAdetin 2. Gün gecikmesinde kan verdim negatif çıkmıştı bir daha da gidemedim hayatım boyunca hiç regl olmadığım ay olmadı. Cumaya kadar bekliyim gelmezse gideyim
Kadın doğumdan randevu almıştım ama ayın 5 ine verdi. Cumaya kadar olmazsam cuma kan vereyim. Teşekkür ederim dönüşünüz içinBir günde bile bir şeyler değişebiliyor diyorlar tekrar kan vermek en iyisi
Hemen orda havuç suyu yaptırdım atom cuda . Altı tane havuç bir bardak su doldu içtimkist mi olmuş acaba canım bol bol havuç yeseydin
Ooh şifa olsunhavuc candır,bende rendelıcem aksam 3 tane havucu zeytınyag lımon afıyetle yıyecegımHemen orda havuç suyu yaptırdım atom cuda . Altı tane havuç bir bardak su doldu içtim
ondan sonra tekrar baktırabildin mi çatlama var mı diyeHemen orda havuç suyu yaptırdım atom cuda . Altı tane havuç bir bardak su doldu içtim
Yok ya nasıl bakacam ki doktor aşılama yaptı eve gönderdi bu gece çatlar dediondan sonra tekrar baktırabildin mi çatlama var mı diye
Teşekkür ederim inşallah olmuştur. Allah hepimizi tez zamanda sağlıklı bir gebelik ile müjdelesinOoh şifa olsunhavuc candır,bende rendelıcem aksam 3 tane havucu zeytınyag lımon afıyetle yıyecegım
o havuc suyundan sonra catlamıştır kac gün oldu canım aslında ovulasyonla da takip edebilirdinYok ya nasıl bakacam ki doktor aşılama yaptı eve gönderdi bu gece çatlar dedi
Biz Diyarbakır a gittik. Mardin de yaşıyorum. Orda otel tuttuk orda kaldık ne bileyim almadım yanıma bir şey bide çatlatma iğnesi yanıltır diye düşünüyorum sizceo havuc suyundan sonra catlamıştır kac gün oldu canım aslında ovulasyonla da takip edebilirdin
İnşallah çatlamış tır. Bugün beşinci güno havuc suyundan sonra catlamıştır kac gün oldu canım aslında ovulasyonla da takip edebilirdin