- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.281
ooo bebeşim bu pikin piki oh oh bu ay hamilesin dün degerlendirdin umarım aynı tempoda bu akşamda devamBebısm ta taa taa taaaaaam
canım biz bu ay bal tarcın çörek otu yedik yanında da hergün omega 3 ve folik asit hepimizde baya piki gördük sanada tavsiye ederimBu ay yumurtam büyümedi geçen hafta doktora gittiğimde iki tane büyümekte olan yumurta da dün gittiğimde sönmüştü. Adete çok kalmadı duphaston kullanıyorum gecikmeden gelir diye düşünüyorum. Şimdi sorum yumurta büyütmek için hangi kürü önerirsiniz kızlarMervenur277 @imagination forever @sevayd beyons O _okyanus
vermez bence canım sonucta daha hamilelik oluşmamış tabi yine doktoruna soararsınHayırlı sabahlar hanımlar grupta değilim ama size sormak istedim dün dr randevum vardı yumurtalar büyümüş ama kist oluşmuş bi kaç güne çatlar ve onunla kaybolular dedi . Akıntıdan ve kandaki enfeksiyondan kaynaklı da fitil vereceğim dedi değerlendir de dedi eğer gebelik oluşursa fitil zarar verirmi bebeğe acaba çünkü antibiyotik sonuçta … çok kafam karıştı
Tamam canım bende deniycem adet olur olmaz sabah akşam şeklinde değil micanım biz bu ay bal tarcın çörek otu yedik yanında da hergün omega 3 ve folik asit hepimizde baya piki gördük sanada tavsiye ederim
Canm bal tarçın çörek otu incir kullanildi ama açıkçası ben kızlar kadr düzenli kullanmadm kızlar daha iyi bilgi verirBu ay yumurtam büyümedi geçen hafta doktora gittiğimde iki tane büyümekte olan yumurta da dün gittiğimde sönmüştü. Adete çok kalmadı duphaston kullanıyorum gecikmeden gelir diye düşünüyorum. Şimdi sorum yumurta büyütmek için hangi kürü önerirsiniz kızlarMervenur277 @imagination forever @sevayd beyons O _okyanus
Teşekkür ederim yanıtın İçinvermez bence canım sonucta daha hamilelik oluşmamış tabi yine doktoruna soararsın
Evet diğer kızlarda onu tavsiye etti adet olur olmaz yapıcam inşallahCanm bal tarçın çörek otu incir kullanildi ama açıkçası ben kızlar kadr düzenli kullanmadm kızlar daha iyi bilgi verir
adetin 3 günü başla yumurtlama görünce kürü bırakıyorsun sabah aç karna alacak akşamda almam etkisini artırır o şekilde alanda var sadece sabahta alan var sen kendine göre ayarla bir tatlı kaşığıTamam canım bende deniycem adet olur olmaz sabah akşam şeklinde değil mi
Vayyy çok sevindim canmBebısm ta taa taa taaaaaam
Tamam canım teşekkür ederim ben sabah akşam alıyım benimkiler inatçı birazadetin 3 günü başla yumurtlama görünce kürü bırakıyorsun sabah aç karna alacak akşamda almam etkisini artırır o şekilde alanda var sadece sabahta alan var sen kendine göre ayarla bir tatlı kaşığı
Mutlaka değerlendir bebeğim işimizi garantiye alalımYaa asıl pık bugun oldu bız pazar pazartesı salı degerlendırdık ya bugundemı degerlendırecezçeşme kurudu bır gun mola verıp persembe degerlendırrız dıyordum ama sanırım bugunde degerlendırmek gereklı demı mınnosum beyons
Canım bu bal tarcin çörekotu kürü yumurta geliştirmede çok etkili deneyip faydasını gören arkadaşımız çokBu ay yumurtam büyümedi geçen hafta doktora gittiğimde iki tane büyümekte olan yumurta da dün gittiğimde sönmüştü. Adete çok kalmadı duphaston kullanıyorum gecikmeden gelir diye düşünüyorum. Şimdi sorum yumurta büyütmek için hangi kürü önerirsiniz kızlarMervenur277 @imagination forever @sevayd beyons O _okyanus
Canım 2. Günü başla sen 10 gün boyunca her gün 1 tatlı kaşığı yemelisin. Aç karnina yesen daha iyiİnşallah bana da faydası olur sabah akşam olacak şekilde değil mi
Evet diğer arkadaşlarda tavsiye etti adet olunca başlıcam inşallah ölçüsü nekadar olması lazım acabaCanım bu bal tarcin çörekotu kürü yumurta geliştirmede çok etkili deneyip faydasını gören arkadaşımız çok
Tamam canım yatmadan önce de yesem etkisi artar mı acaba benimkiler biraz inatçıdaCanım 2. Günü başla sen 10 gün boyunca her gün 1 tatlı kaşığı yemelisin. Aç karnina yesen daha iyi
Ben kendi ölçümü vereyim canım 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörek otu 10 çay kaşığı tarçın yaptım herkes miktarı farklı yaptı galiba ama ben hep bu şekilde uyguluyorumEvet diğer arkadaşlarda tavsiye etti adet olunca başlıcam inşallah ölçüsü nekadar olması lazım acaba
Onu da deneyebilirsin fikrim yok ama ihtimal olabilir canım ama mutlaka aç karına olsun öyle daha etkili olur hatta yemek yedikten iki saat sonra falanTamam canım yatmadan önce de yesem etkisi artar mı acaba benimkiler biraz inatçıda
O ruh yazıldıysa doğacak canımİmkansızmış gibi geliyor artık ya
Anladım canım dikkat ederimOnu da deneyebilirsin fikrim yok ama ihtimal olabilir canım ama mutlaka aç karına olsun öyle daha etkili olur hatta yemek yedikten iki saat sonra falan