- 3 Ocak 2015
- 19
- 15
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Evet bebısmmm bencede bu ay erken gelsın yumoslaaar beklıyoruz onları dort gozlebenim 9. gün benimde bunun gibi cıktı yumurtlama erken gelecek gibi canım
Valla bende bebegım,1 yıldır bıktım bende artıkaynen ya bide bi triplere giriyorlar bide o tripler hep yumurtlamada olur inan bu çocuk işi olmasa bir ay gözüm görmese istemem yani
libido falan kalmadı kuşum bu bebişler gelsede salsak artıkValla bende bebegım,1 yıldır bıktım bende artıkresmen lıbıdom yerlerde bebıs calısmaları yuzunden
Ne güzel söyledin canımomega 3 kullan bide bal tarcın çörek otu yap göreceksin yumurtlamayı 14 şubatta güzel haberi alırsın inşallah
Aynen öyleOldu oldu ben emınım bebegmayy bu oglanlar zaten şu bebeyı yapalım bıda hııc gozumuze gozukmesınler
benim yarın bitecek regli ovu yapsammı yapmasam mı bilemedim stres olurmuyum dedim ama merakta ediyorum. yıldız tilbe gibi oldu kimseyi sevmiyorum ama yalnızda canım sıkılyor
Tamam canımyok canım halen yazmadı normalde en az 30 dk da dönerdi birşey olmuş olmalı, ben dönüne sana yazacağımm
aynen canım yumurtlama gördünmü bu iş tamamdır inşallahNe güzel söyledin canıman itibariyle geldi kırmızılar omega 3 ü iki aydır kullanıyorum zaten çörek otu kürüne de hemen başlıyorum.yılmak yıkılmak yok yola devam
ay hakketten öyle kimseyi sevmiyorum ama yanlızda canım sıkılıyorbenim yarın bitecek regli ovu yapsammı yapmasam mı bilemedim stres olurmuyum dedim ama merakta ediyorum. yıldız tilbe gibi oldu kimseyi sevmiyorum ama yalnızda canım sıkılyor
inşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırız
Bence de es kaza arada atıyorum bi kaç günlük boşluk misafir oluyor dargınlık ya da bir aksaklık olunca bu defa insan o zaman mıydı acaba diye kendi kendini yiyor meraktan.yani her ay değil belki ama yapınca da tam yapılırsa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana.ay hakketten öyle kimseyi sevmiyorum ama yanlızda canım sıkılıyorbayılıyorum ona sen 2 gün daha bekle öyle başla daha erken o zaman ovu ile takip yapmayınca kactı diye stres basıyor bu defa bu ay bi iyice takip edelim derim
aynen işte çok çıkmazdayım her şekilde stres oluyoruz :))ay hakketten öyle kimseyi sevmiyorum ama yanlızda canım sıkılıyorbayılıyorum ona sen 2 gün daha bekle öyle başla daha erken o zaman ovu ile takip yapmayınca kactı diye stres basıyor bu defa bu ay bi iyice takip edelim derim
aynen canım en azından kafam rahat ediyorum sonrasını bekliyorumBence de es kaza arada atıyorum bi kaç günlük boşluk misafir oluyor dargınlık ya da bir aksaklık olunca bu defa insan o zaman mıydı acaba diye kendi kendini yiyor meraktan.yani her ay değil belki ama yapınca da tam yapılırsa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana.
no dargınlık :) ah o misafirler tamda zamanını bilirlerBence de es kaza arada atıyorum bi kaç günlük boşluk misafir oluyor dargınlık ya da bir aksaklık olunca bu defa insan o zaman mıydı acaba diye kendi kendini yiyor meraktan.yani her ay değil belki ama yapınca da tam yapılırsa daha iyi olurmuş gibi geliyor bana.
bende bazılarıyla bagımı kopardım böyle kafam cok rahat lafları bile beni strese sokuyorduaynen işte çok çıkmazdayım her şekilde stres oluyoruz :))
valla insan belli bir yaştan sonra etrafnda az insan istiyormuş öyle derlerdi doğruymuş
al bendende o kadar kesin şöyle diyecek bunu yapacak drdim yok çünkü sık görüşmüyorum :))bende bazılarıyla bagımı kopardım böyle kafam cok rahat lafları bile beni strese sokuyordu
sık görüşmeme ragmen benim regl günüme kadar soruyordu biri ya normalde bu ara olman lazımdı oldunmu diye sırf bişey var mı diye meraktan kürtajdan sonra zaten psikolojım bozuk diye hiç o konuları kimseye actırmadım artık kimse korkuyor sormayaal bendende o kadar kesin şöyle diyecek bunu yapacak drdim yok çünkü sık görüşmüyorum :))