- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Bizim çalışmalar dün başladı bebeğim valla ateşle takip edicektim vazgectim hiç yumurtalama düşünmeden değerlendirmeyi düşünüyorum aşkım sen de durumlar neee
Aşkım koydeyim daha yarın geçicez eşimle eve kaçamak şekilde değerlendiriyoruz topik ha benim ha sizin aşkımMervenur277 kuzuuu nerdesın ayy actıgın topığı sureklı canlı tutman lazımm hadıı enerjıııııııı ver bıraz
Ya sorma şu sıralar tam yumurtlama dönemim ve eşimle gerginliğimiz var. Yüzde yüz haklı olduğum bir konu alttan alasım da yok ne yapmam lazım acabaGüzel anneleerrriiimm birtanelim kurabiyelerim çalışmalar nasıl gidiyor bakiyim
Yok canım şöyle testi yap tahmini yumurtlama zamanına yakın 2/3 gün ilişki olmasın sperm dursun yani sonra pik gördüğün an 4/5 saatte bir testi yenile silikleştiği an hemen ilişkin olsun artık kaç kere olabiliyorsa üst üste güzel beslenin muz özellikle ilişki öncesi çok iyi. Kadının altta olan pozisyonu seçin eşin hemen çıkmasın ve yarım saat kalkma. Bu zamana kadar da kendini sıcak tut ayağın bedenin hiç soğuk olmasın. İnşallah vesile olurMerhaba bi şey sorucam yumurtanın ne zaman çatladığını anlayamıyoruz ya sadece çift çizgi çıkınca veya akıntı gelince çatlamak üzere deniyor. O zaman o yumurtayı kaçırmamak için 2-3 gün üst üste yapmak sakıncalı mı oluyor. Çünkü günaşırı yapınca da çatladığı günü kaçırmış olabiliyoruz. Benim kafam karışık bu konuda
Bence şimdi bir kenara not et ve yumurtlama döneminden sonra aç konuyu bebek çalışmalarını kaçırmiyoruz hele yumurtlama döneminde aslaaaYa sorma şu sıralar tam yumurtlama dönemim ve eşimle gerginliğimiz var. Yüzde yüz haklı olduğum bir konu alttan alasım da yok ne yapmam lazım acaba
Ben diyorum ki küsüm sana ama konuşuyorumYa sorma şu sıralar tam yumurtlama dönemim ve eşimle gerginliğimiz var. Yüzde yüz haklı olduğum bir konu alttan alasım da yok ne yapmam lazım acaba
Ay suss suss şuan biraz gönlümü alsa hemen atlıcam da işte o da ağırdan alıyorBence şimdi bir kenara not et ve yumurtlama döneminden sonra aç konuyu bebek çalışmalarını kaçırmiyoruz hele yumurtlama döneminde aslaaa
Yani bir ay tartışmayıp bende bu zamanı buldum ya akılsız kafamBen diyorum ki küsüm sana ama konuşuyorumsevimlilik yap al o spermi millet sperm bankalarına ne paralar döküyor canım evde olanı kullanmak lazım shehehdeh
Ben 2 ay denedim işe yaramadı. İçerisi ekstra ıslak olduğu için eşinin seni hissetmesini biraz engellemiş olabilir o yüzden geç boşalma yaşamış olabilir. Ekstra sıcaklık bende de olmuştu.Kızlar, burada okuduklarımdan esinlenerek birgebeningünlüğü sayfasından gynoseed jel aldım
Dün deneme fırsatı bulduk
Ama benim özel bölgemde bir sıcaklık oluşturdu, ondan sonra yanma hissettim bayaa
Eşimde de gecikmeye neden oldu
Kullanıp böyle etkilerle karşılaşan var mı acaba
Çörek otu kürü nasıl yapılıyor ve ne zaman kullanılıyor bilgilendirebilir misinizNe güzel söyledin canıman itibariyle geldi kırmızılar omega 3 ü iki aydır kullanıyorum zaten çörek otu kürüne de hemen başlıyorum.yılmak yıkılmak yok yola devam
Sen kışkırtıcı giy suratsız da olma kırıldım üzüldüm tavrı olsun üstünde öyle olunca hezarfen gibi uçar enişteYani bir ay tartışmayıp bende bu zamanı buldum ya akılsız kafamneyse gece uzun daha
Offf gerçekten bende bu dertten muzdaribim, bir de benden sonra evlenip benden önce hamile kalanların benden kendilerin saklaması yok muemin ol biliyorlar doktora gittiğimizi deli gibi istediğimizi sırf meraklarından birinde kusur mu var niye olmuyor diye laf arıyorlar hepsi o
Saraçoğlu num her yerde yazan tarifi aslında büz kendimize göre 4 4 10 uyarlamaya karar verdik ( inşallah doğru hatırlıyorumdur kaydettim sanıyordum kaydetmemişim mesajıÇörek otu kürü nasıl yapılıyor ve ne zaman kullanılıyor bilgilendirebilir misiniz
Kuzu dediğin gibi bugünde pik oldu havuç tükettim bakalım yarın çatlamış mı görcemCanım yarın da pik görülebilir pikten sonra 4 saat aralıklarla teste devam edin deniliyor çatlamayı rahat belirleyebilmek adına havuç da tüketebilirsiniz çatlamaya yardımcı oluyormuş
Canım sen yarın ilk idrarla olmayacak şekilde sabah saatlerinde test yap gün içerisinde dört saat arayla devam et bence kasık ağrıları anlık bıçak gibi yokladığında çatladığını gösterir çoğu kadında. Çatlama günü ve sonraki gün önemli hatta çatlamadan sonraki günü değerlendirip bir gün boş bırakıp bir daha değerlendirin diyorlar bilgin olsun. İnşallah güzelce çatlar döllenir tutunur sağlıkla gelir bebeğinKuzu dediğin gibi bugünde pik oldu havuç tükettim bakalım yarın çatlamış mı görcem
O iş bendeSen kışkırtıcı giy suratsız da olma kırıldım üzüldüm tavrı olsun üstünde öyle olunca hezarfen gibi uçar enişte
Dün regl bitti. Bugün Tam başlayacakken grip oldumGüzel anneleerrriiimm birtanelim kurabiyelerim çalışmalar nasıl gidiyor bakiyim
Ahahaha şaşmazO iş bendehiç küsme darılma zamanı değil. Az öncede soruyor bana senin yumurtlama ne zamandı diye
Teşekkür ederimSaraçoğlu num her yerde yazan tarifi aslında büz kendimize göre 4 4 10 uyarlamaya karar verdik ( inşallah doğru hatırlıyorumdur kaydettim sanıyordum kaydetmemişim mesajıbeyons )
Adetle başlayıp yumurtlamaya kadar sabahları bir kaşık tüketeceğiz.