-
- Konu Sahibi Mervenur277
canım omega3 hangisi hap olarak mıevet canım doktor da söyledi mutlaka 2 günde 1 ilişki olmalı diye spermlerin yenilenmesi için. birde eşime omega3 verdi spermler sağlıklı hızlı olsun diye hayırlısı rabbimden. Allahın izniyle bebeklerimiz olur inşallah bu ay
canım omega3 hangisi hap olarak mı
aa bunu bende aldm ama kendime diye almıştım :) gece diye doktormu dedi ben sabahları içiyorumOmePa Q10 Omega 3 Ubiquinol 30 Kapsül
bu canım evet hap olarak gece yatarken alıyoruz oda bende. 1 adet
evet gece uyumadan eşinde sende kullanın dedi canım 3 aydır kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık çok şükür aksine grip olmuyoruz halsiz değiliz bağışıklığımız kuvvetlendiaa bunu bende aldm ama kendime diye almıştım :) gece diye doktormu dedi ben sabahları içiyorum
Hadi bakalım hayırlısıOlabilir canım kese falan görünmez de anca rahim kalınlaşmış gebelik olabilir der hcg ister
o zaman bende gece içeyim doktor demeden almıştım ben kahvaltıdan sonra içiyordum 3 gündür bununla birlkte başka takviye kullanıyormusun geçen sene 1 ay kullanmıştım q10 magnezyumla birlikte aman bende bir enerji yaptı yorulmuyordum gece 2 3 uykum yoktuevet gece uyumadan eşinde sende kullanın dedi canım 3 aydır kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık çok şükür aksine grip olmuyoruz halsiz değiliz bağışıklığımız kuvvetlendi
aminnevet canım doktor da söyledi mutlaka 2 günde 1 ilişki olmalı diye spermlerin yenilenmesi için. birde eşime omega3 verdi spermler sağlıklı hızlı olsun diye hayırlısı rabbimden. Allahın izniyle bebeklerimiz olur inşallah bu ay
Kuzum doktorun yazmadımı merak ettimevet canım doktor da söyledi mutlaka 2 günde 1 ilişki olmalı diye spermlerin yenilenmesi için. birde eşime omega3 verdi spermler sağlıklı hızlı olsun diye hayırlısı rabbimden. Allahın izniyle bebeklerimiz olur inşallah bu ay
Nasl saldın be mübarek dediklerimden
Bugün bir doktorun videosuna denk geldm uzun yatmak pozisyon vs bunların hamile kalmakta kesin bir etkisi yoktur o yüzden keyfinize bakın diyor
sabahları tok karnına folik asit içiyorum 1 adet solgar markası. gece uyumadan omepaq10 alıyorum 1 adet. birde demirim düşük çıktığı için damla kullanıyorum. sigara yok alkol yok çok şükür. doktor gebelik öncesi elenatal 1 verdi ay o bende bir mide bulantısı yaptı aman allahım sersemledim resmen bıraktık mecbur.o zaman bende gece içeyim doktor demeden almıştım ben kahvaltıdan sonra içiyordum 3 gündür bununla birlkte başka takviye kullanıyormusun geçen sene 1 ay kullanmıştım q10 magnezyumla birlikte aman bende bir enerji yaptı yorulmuyordum gece 2 3 uykum yoktu
yok canım halen yazmadı normalde en az 30 dk da dönerdi birşey olmuş olmalı, ben dönüne sana yazacağımmKuzum doktorun yazmadımı merak ettim
benim 9. gün benimde bunun gibi cıktı yumurtlama erken gelecek gibi canımBebişler bugun dongunun 7. gunu ve lh olması gerekenden koyu gıbı geldı bana sankı.sızın ovulasyonlar nasıl gıdıyor
Normalde yiyorum canım haftada 2 3 tane tüketiyorum ama son bikaç gündür yemedim almadım da . Alayım hemen bugünBebısm kesınlıkle ıyı gelıyor bızzat deneyımledım.et yemegını bıraktım azalttım bır aydır bunları yıyorum fsh 5 cıktı işte.sen mıgros hemende sıparıs ver hemenavokadoyu olgun olandan gondersınler hemen ye gelınce.antıoksıdan etkı gosterıyo karnıbahar flnda.bence düşmüştür dıkkat ettıysen ve vıtamın aldıysan bebısm kocanada kecıboynuzunu kaynat içir ondada sıkıntı cıkmayacaktır
Biz de eşimle 2 aydır kullanıyoruz bence de iyi geldi bize de.inşallah değerlerimize de iyi gelmiştir.evet gece uyumadan eşinde sende kullanın dedi canım 3 aydır kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık çok şükür aksine grip olmuyoruz halsiz değiliz bağışıklığımız kuvvetlendi
omega 3 kullan bide bal tarcın çörek otu yap göreceksin yumurtlamayı 14 şubatta güzel haberi alırsın inşallahNormalde yiyorum canım haftada 2 3 tane tüketiyorum ama son bikaç gündür yemedim almadım da . Alayım hemen bugüneşime keçiboynuzunu geçen sene çok yaptım tiksindi hayatta içmez bidaha özünü yediriyorum her sabah 2 kaşık, muz , arı sütü polen propolis karışımı bide omepa Q10 o kadar.test sonuçlarına göre devam etçez o na yemiyo pislik herşeyi ben çok şey tükettim valla hayıt la aslan pençesi de dahil,hoş ovü testi hiç koyulaşmadığına göre pekte bir faydası olmamış görünen ama bakalım hormonlar nasıl çıkçak inşallah az da olsa faydası olmuştur da ona göre umutla hareket ederim ben de
Oldu oldu ben emınım bebegmNormalde yiyorum canım haftada 2 3 tane tüketiyorum ama son bikaç gündür yemedim almadım da . Alayım hemen bugüneşime keçiboynuzunu geçen sene çok yaptım tiksindi hayatta içmez bidaha özünü yediriyorum her sabah 2 kaşık, muz , arı sütü polen propolis karışımı bide omepa Q10 o kadar.test sonuçlarına göre devam etçez o na yemiyo pislik herşeyi ben çok şey tükettim valla hayıt la aslan pençesi de dahil,hoş ovü testi hiç koyulaşmadığına göre pekte bir faydası olmamış görünen ama bakalım hormonlar nasıl çıkçak inşallah az da olsa faydası olmuştur da ona göre umutla hareket ederim ben de
aynen ya bide bi triplere giriyorlar bide o tripler hep yumurtlamada olur inan bu çocuk işi olmasa bir ay gözüm görmese istemem yaniOldu oldu ben emınım bebegmayy bu oglanlar zaten şu bebeyı yapalım bıda hııc gozumuze gozukmesınler
selam kızlarr ocak topiginden geliyorum bu ay bakalım neler olacak :) benide eklermisiniz sat 16 ocak bat12 şubat tarihimGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat O _okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat bestmb 10 Ocak 16 Şubat kirmizi puantiye