- 25 Ocak 2023
- 2.508
- 2.448
- 30
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Aklımda deli sorularla geziyorum buralarda halaOluyor canım yumurta çatladıktan sonra opak hale geliyor
Kızlar beni de ekler misiniz gruba, ocak ayı grubundan geldim
SAT 16 ocak BAT 9 Şubat
Kuzu o yetmeyebilir sen akıntın gelmediği sürece en azından regl bitimi beş gün sonra başlayabilirsin elindekilerin yetmesi içinLaboquick 20 Adet Ovulasyon aldım canım
Diren az kalmışAklımda deli sorularla geziyorum buralarda halaaşırı şişkinliğim var kasıklarımda batmalar ve bel ağrım falan regl 8 gün kaldı gelsede bilsem ne olduğunu
inşalah vesile olurlar :)Kizlar reglinin 6 gunundeyim. 4. Gününden itibaren her gun yarim bardak hayit suyu iciyorum. Birde sabah sogan suyu. İnofolic iciyorum birde gece omega 3 inşallah yumurtlama gorebilirim bu ay
Ayy inşallahinşalah vesile olurlar :)
regl biteli 3 gün oldu hiç akıntım yokKuzu o yetmeyebilir sen akıntın gelmediği sürece en azından regl bitimi beş gün sonra başlayabilirsin elindekilerin yetmesi için
Bence normal canım c si epey koyu belirgin çünkü . C ye göre silikliği normal geldi bana . Benim de ateşim dibe vurdu 2 gündür bugün ısrarla duayla regl bekliyorum ben de artık, cuma ya randevumu bile aldım adetin 3.günü olacak diye ,daha adet olmadan o kadar eminim yaniBebişler bugun dongunun 7. gunu ve lh olması gerekenden koyu gıbı geldı bana sankı.sızın ovulasyonlar nasıl gıdıyor
Atesın dibe vurduysa kesın olursun bebegım.hormon tahlıllerını atarsın bızede yaptırınca.Bol bol karnıbahar ıspanak cevız avokado ye cumaya kadar da fsh cok ıyı cıksınBence normal canım c si epey koyu belirgin çünkü . C ye göre silikliği normal geldi bana . Benim de ateşim dibe vurdu 2 gündür bugün ısrarla duayla regl bekliyorum ben de artık, cuma ya randevumu bile aldım adetin 3.günü olacak diye ,daha adet olmadan o kadar eminim yani
Yazdığın hiç bir şey şuan evde yok canım anca bu kadar isabetli olabilirdi yaniAtesın dibe vurduysa kesın olursun bebegım.hormon tahlıllerını atarsın bızede yaptırınca.Bol bol karnıbahar ıspanak cevız avokado ye cumaya kadar da fsh cok ıyı cıksın
canım ınnovita marka test çok iyi. reglin bittikten sonra her gün aynı saatte yapacaksın pik gördüğünde 3/4 saatte bir yapacaksın ta çatladığı saati değerlendireceksiniz çünkü yumurta 12/24 sat canlı kalabiliyor. ondan öncsinde spermi boşa tüketmemek lazım çünkü iki günlün perhiz olmalı öncesinde spermin ggüçlü olması için. ben femometer de kullanıyorum ama o sadece günlük tek ölçüme odaklı cihaz. ama bize tam saati lazım o yüzden bu ay tekrar innovita aldım.benim regl döngülerim 35-37 arası değiştiği için ben net çatlama tarihimi bilmiyorum. doktorum her ay regl bittikten sonraki 15.gün başlar dedi ve o gün kullanmam için progesteron hormonu verdi bebek oluşursa tutunmaya yardımcı olmazsa regl düzenleyici görevi görecek dedi. sorum şu; yine de ovülasyon testi alıp yapmalı mıyım? yapacaksam ne zaman yapmaya başlamalıyım? google dan bakardım ama tecrübeli arkadaşlarıma sormak istedim.
Bebısm kesınlıkle ıyı gelıyor bızzat deneyımledım.et yemegını bıraktım azalttım bır aydır bunları yıyorum fsh 5 cıktı işte.sen mıgros hemende sıparıs ver hemenYazdığın hiç bir şey şuan evde yok canım anca bu kadar isabetli olabilirdi yanibu yazdıkların fsh a iyi mi geliyormuş bilmiyordum ben
en son 19 çıkmıştı inşallah düşmüştürona göre çünkü tekrar femara kullanacağım eşim de haftaya verecek bakalım bir sene oldu ona bakmayalı inşallah yükselmiştir onunki de
Gelir gelmez başlarsın canım senin reglin 16. Gününden sonra başlayabilir yumurtlaman daha vakit var yaniregl biteli 3 gün oldu hiç akıntım yokinternetten aldım testleri gelmesi 2günü bulur.
Hahahaha ay zaten cuma randevum var alttan bakınca görünür mü regliye 6 gün kalmış olacak muhtemelen bakıcak rahimimi kontrol etmesi gerekicek hsg ye gidicem ona göreDiren az kalmış
Olabilir canım kese falan görünmez de anca rahim kalınlaşmış gebelik olabilir der hcg isterHahahaha ay zaten cuma randevum var alttan bakınca görünür mü regliye 6 gün kalmış olacak muhtemelen bakıcak rahimimi kontrol etmesi gerekicek hsg ye gidicem ona göre
evet canım doktor da söyledi mutlaka 2 günde 1 ilişki olmalı diye spermlerin yenilenmesi için. birde eşime omega3 verdi spermler sağlıklı hızlı olsun diye hayırlısı rabbimden. Allahın izniyle bebeklerimiz olur inşallah bu aycanım ınnovita marka test çok iyi. reglin bittikten sonra her gün aynı saatte yapacaksın pik gördüğünde 3/4 saatte bir yapacaksın ta çatladığı saati değerlendireceksiniz çünkü yumurta 12/24 sat canlı kalabiliyor. ondan öncsinde spermi boşa tüketmemek lazım çünkü iki günlün perhiz olmalı öncesinde spermin ggüçlü olması için. ben femometer de kullanıyorum ama o sadece günlük tek ölçüme odaklı cihaz. ama bize tam saati lazım o yüzden bu ay tekrar innovita aldım.
kullandığım takviyeler de var bunun dışında. inşallah bu ay gebeyim. gebeyiz. amin