- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.481
Kuzum sana cevap yazıyordum yarım yazmışım diğer arkadaşın ilk denemesinde hamile kalmasına çok sevindim benim ağrılarım devam ediyor her an geldi gelecek hissi var perşembe gecesi bugün hepinize dua edicem inşallah bizlerde de bu ay olur Rabbim nasip etsin inşallahHayır canım doğru bilgi değil eskilerden biri vardı özellikle bu söylentiyi test etmişti. Hamilelik testi net pozitif çıkmışken lh testi yok gibiydi. Bence karalar bağlamak için bir sebep değil
Kuzum benimde kaset testte bu tarz bir şey çıktı kör olursun bakarken yani ama ben görüyordum ilk 3-5 dk da şimdi kurumuş daha bariz olmuş zaten neyse bence erken gebelik testini 2 gün sonra yine tekrarla görülür bi silik çizgi çıkması lazım artık. Birde bir şeye dikkat ediyorum hamile kalanların geneli 3 gün üst üste ilişki oldu diyorlar gün aşırı oldu bizde arada bir gün mü eksik kaldı acaba ondan mı olmuyorBende bunu görünce dayanamadım test yaptım ama gözümde hayali canlanıyor diye düşünüp yok diyorum boş çıktı. Regle muhtemelen 5-6 gün falan var
Bende üst üste oldu. Eğer olursa tabi inşallahKuzum benimde kaset testte bu tarz bir şey çıktı kör olursun bakarken yani ama ben görüyordum ilk 3-5 dk da şimdi kurumuş daha bariz olmuş zaten neyse bence erken gebelik testini 2 gün sonra yine tekrarla görülür bi silik çizgi çıkması lazım artık. Birde bir şeye dikkat ediyorum hamile kalanların geneli 3 gün üst üste ilişki oldu diyorlar gün aşırı oldu bizde arada bir gün mü eksik kaldı acaba ondan mı olmuyor
Espri yapıyorum canım sperm ve yumurta kaliteliyse zaten tek ilişki de yetiyor. İnşallah üçleme size de uğur getirsinBende üst üste oldu. Eğer olursa tabi inşallahCumartesi veya Pazar tekrarlayacagım
Ocak planladım olmadı şimdi şubat deniyorum inşallah olurListeye isim alımı bitmiştir arkadaşlar bilginize!
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT Sonuç. @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat @Eymennnannesi 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @mersaa 7 Ocak 5 Şubat @Myhearts 4 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @rashellim 8 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 10 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @outoffit 13 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @Bedii 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Hatike 21 Ocak 20 Şubat Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat ParlayanGece 27 Ocak 27 Şubat F Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @muallime47 30 Ocak 27 Şubat Candy7777 31 Ocak 28 Şubat @Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat @ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Canım çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede sen de tüm isteyenler de güzel haberi alırAy canım ne bileyim ya bu ay aklıma takmayacağım bat günümü bile bilmiyorum ama adete yakın vajinal kaşıntım olur hafif o bile mevcut belim ve alt karın ağrısıda Çar bi farklı olan yüzüm aşırı kuru ve yanıkmgibi kıpkırmızı oluyor ve kaşınıyor yüzüm Buda bir belirti değildir zaten ama onun harici mide bulantım bel karın ağrım
ayyyyy hayırlı olsun canım çok sevindim inan. Benim regl ağrıları var ya ben cesaret edemem sanırım. Çok mutlu oldum inan
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Kan testi için acele etmeyin bende iki çizgi görür görmez gittim hemen kan verdim sonra başladı 2 günde bir kan vermelerCanım çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede sen de tüm isteyenler de güzel haberi alır
Çok teşekkür ederim, amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Kan testi için acele etmeyin bende iki çizgi görür görmez gittim hemen kan verdim sonra başladı 2 günde bir kan vermeler. Acaba yükselecek mi artışı iyi mi diye stres oluyor insan. 8-10 gün beklemek daha iyi tabi yine siz bilirsiniz
HamişiiimmKızlar hamişlerim yazsın bana
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Ne zaman kan vereceksin?Çok teşekkür ederim, amin inşallahBen de şuan onun ikilemindeyim. Çok pinpirikli bir insanım zaten gece bile bi sürü senaryo kurdum kafamda uyuyamadım
Bu akşam iş dönüşü vermeyi düşünüyorum canım. Sat 21 Ocaktı. Sence daha çok mu var kese görünmesine? 2 günde 1 kan verme stresinden korkuyorum şimdidenHayırlı uğurlu olsun inşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Ne zaman kan vereceksin?
Sana da hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Ne zaman kan vereceksin?
Kuzum sana cevap yazıyordum yarım yazmışım diğer arkadaşın ilk denemesinde hamile kalmasına çok sevindim benim ağrılarım devam ediyor her an geldi gelecek hissi var perşembe gecesi bugün hepinize dua edicem inşallah bizlerde de bu ay olur Rabbim nasip etsin inşallah
Benim sat 25 ocaktı Ben erken öğrendim dün gördüm keseyi. Ama yine kan vermeye devam ediyorum pazartesi vermiştim dün verdim pazartesi yine istediBu akşam iş dönüşü vermeyi düşünüyorum canım. Sat 21 Ocaktı. Sence daha çok mu var kese görünmesine? 2 günde 1 kan verme stresinden korkuyorum şimdiden
Anladım canım, hayırlısı ile kalp atışlarını da duyalım inşallahBenim sat 25 ocaktı Ben erken öğrendim dün gördüm keseyi. Ama yine kan vermeye devam ediyorum pazartesi vermiştim dün verdim pazartesi yine istedi
Kusura bakma canım geç gördüm. Büyük ihtimalle çatlaman olmuştur. Hadi hayırlısı olsun inşallahCanım az önce yaptım. Pik şuan. Bugün dahil 3 günü de değerlendirmeye çalışacağım bakalım
Cnm günaşırı ilişkide aradaki gün kaynamaz. Sperm içerde yaşar. 3 gün üst üste ilişki sperm kalitesını düşürür. Hee sperm degerleri iyiyse yaş ileride degılse olabılır tabiiKuzum benimde kaset testte bu tarz bir şey çıktı kör olursun bakarken yani ama ben görüyordum ilk 3-5 dk da şimdi kurumuş daha bariz olmuş zaten neyse bence erken gebelik testini 2 gün sonra yine tekrarla görülür bi silik çizgi çıkması lazım artık. Birde bir şeye dikkat ediyorum hamile kalanların geneli 3 gün üst üste ilişki oldu diyorlar gün aşırı oldu bizde arada bir gün mü eksik kaldı acaba ondan mı olmuyor