- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.002
- 27
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.461
Çok erken yapmışsın canım bence bat gününde yenile bence testiniBende bunu görünce dayanamadım test yaptım ama gözümde hayali canlanıyor diye düşünüp yok diyorum boş çıktı. Regle muhtemelen 5-6 gün falan var
Çok erken yapmışsın canım bence bat gününde yenile bence testini
Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahÇok erken yapmışsın canım bence bat gününde yenile bence testini
Kuzum umutlandırmak istemem ama ben pembemsi bir çizgi gördümÖyle yapıcam
Bakınca çıplak gözle bende görüyorum ama umutlanmamak için hayali gibi varla yok arasındaysa kesin yoktur ben yanılıyorum diyorumKuzum umutlandırmak istemem ama ben pembemsi bir çizgi gördüm
Bak mesleğim gereği ben duramadım efekt yaptımBakınca çıplak gözle bende görüyorum ama umutlanmamak için hayali gibi varla yok arasındaysa kesin yoktur ben yanılıyorum diyoruminşallah vardır Pazar sabahı ilk idrarla testi yapıcam. varsa kesin çıkar dediğin gibi
Amin canım inşallahCanım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahadettendir belirtilerin nelerdi bu ay neler yaptın anlatır mısın
Yaaaa canım benim ilk aydan nasip olmuş Rabbim bekletmemiş çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla devam ederAmin canım inşallahbu ay ilk denememizdi canım buradan okuduklarımı yapmaya çalıştım. Gece duş almadım sabah aldım hep. Ovulasyon testi denemedim hiç ama yumurtladığımı ağrıdan hissettim 3 gün üst üste beraberlik oldu Folik asit ve omega3 kullanıyordum takviye olarak Belirtilerim de regl zamanlarımdan bile fazla olan göğüs ağrısı, sağ kasıkta ağrı gibi değil ama değişik bir his, aşırı uyku ve son iki gündür hafif baş dönmesi
Efektle görüyor musun kuzum sen sanki ben görüyorum ya da görmek istiyorumBak mesleğim gereği ben duramadım efekt yaptım
Eveeeet o benimEfektle görüyor musun kuzum sen sanki ben görüyorum ya da görmek istiyorumbende grupta efekt yapan biri vardı dedim içimden sendinnn doğru
Kız niye pazarı bekliyon daha erken yapıverEfektle görüyor musun kuzum sen sanki ben görüyorum ya da görmek istiyorumbende grupta efekt yapan biri vardı dedim içimden sendinnn doğru
İnşallah bu sefer olsun inşallahEveeeet o benimcanım ben efektli de efektsiz de görüyorum zaten testinde gördüğüm için efekt yapım görmeseydim yapmazdım
Pazar yapınca muhtemel regle 2 gün kalmış oluyor ya ondanKız niye pazarı bekliyon daha erken yapıver
İnşallah canım Rabbim duy sesimiziİnşallah bu sefer olsun inşallahCumartesi kandil gecesi hepimize bol bol duâ edicem
Hahaha bencede dayanamayacaksın yarın değil öbür gün yap iştePazar yapınca muhtemel regle 2 gün kalmış oluyor ya ondanbakma böyle dediğime kesin dayanamam
Pazardan bir gün önce yani o da olurHahaha bencede dayanamayacaksın yarın değil öbür gün yap işte
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimYaaaa canım benim ilk aydan nasip olmuş Rabbim bekletmemiş çok mutlu oldum inşallah sağlıcakla devam eder
Ay canım ne bileyim ya bu ay aklıma takmayacağım bat günümü bile bilmiyorum ama adete yakın vajinal kaşıntım olur hafif o bile mevcut belim ve alt karın ağrısıda Çar bi farklı olan yüzüm aşırı kuru ve yanıkmgibi kıpkırmızı oluyor ve kaşınıyor yüzüm Buda bir belirti değildir zaten ama onun harici mide bulantım bel karın ağrımHayır canım doğru bilgi değil eskilerden biri vardı özellikle bu söylentiyi test etmişti. Hamilelik testi net pozitif çıkmışken lh testi yok gibiydi. Bence karalar bağlamak için bir sebep değil
ayyyyy hayırlı olsun canım çok sevindim inan. Benim regl ağrıları var ya ben cesaret edemem sanırım. Çok mutlu oldum inan