-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.521
Çanım 23 ü gösteriyordu 22 si bir damla bir kan gelmişti dün öyle sökülmeye başladı. Hayırlısı artık hepimiz içinErken mi geldi senin reglin bu sefer bende bekliyorum bakalım agrılar başladı
Nasipse gelmez inşallah canım regl olayı da artık can sıkmaya başladıValla benimde iki gün var. Ama hiç gelecek belirtim yok
Belki sökülür falan diye bugün spora gittim 4 saat spor yaptım ama tık yokNasipse gelmez inşallah canım regl olayı da artık can sıkmaya başladı
Gelse bir dert gelmese bir dert yaBelki sökülür falan diye bugün spora gittim 4 saat spor yaptım ama tık yok
Valla öyleGelse bir dert gelmese bir dert ya
Ne kadar erken oldun o kadar iyi önüne bakmak için hiç olmasa daha iyi tabi de zamanı gelince oda olacak hepimiz için inşallahÇanım 23 ü gösteriyordu 22 si bir damla bir kan gelmişti dün öyle sökülmeye başladı. Hayırlısı artık hepimiz için
Öyle canım gebelik yoksa reglin zamanında gelmesi önemli ya şişkinlik sinir halin gidiyor en azındanNe kadar erken oldun o kadar iyi önüne bakmak için hiç olmasa daha iyi tabi de zamanı gelince oda olacak hepimiz için inşallah
Ben de gördüüüm sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah hayırla gelsiiiinEki Görüntüle 3392431 bende dayanamadım test yaptım daha regle 3 gün var hayali bir çizgi var gibi ama bilemedim. Sabırsız davrandım biraz.
Ben de gördüüüm sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah hayırla gelsiiiin
Çok teşekkür ederim valla siz benden çok sevindiniz :) ben henüz sevinip heyecanlanamadım 4 ay önce boş gebelik geçirdim biraz korkuyorum inşallah bu sefer sağlıklı bir süreç olur:)
Inşallah Rabbim bu mübarek gecede gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inşallah (çook Amiin)
Kuzum ben birşeyler gördüm çıplak gözle daha net görünüyor muKızlar ilk bir dakikada kaset test böyle oldu. BaksanızaCandy7777
Acaba regl günümü mü karıştırıyorumKuzum ben birşeyler gördüm çıplak gözle daha net görünüyor mu
Olabilir söyle bakam hangi gün pik hangi gün silinme olduAcaba regl günümü mü karıştırıyorum
12 si pik 13 ü silinme olduOlabilir söyle bakam hangi gün pik hangi gün silinme oldu
İnşallah bırseyın yokturAynı düşünce bendede var soğuk aldım boğaz spreyi sıkarken bile bunu düşünüyorum doktor a soracagım pazartesi yoksa kafayı yiyeceğim
Canım daha 11.gün erken değil mi çok arada derede bırakan bir gün testin varsa yarın ilk idrarla denese12 si pik 13 ü silinme oldu