- 8 Eylül 2021
- 990
- 238
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.441
Ay belirti falan yok ama heves ettim olumlu yada olumsuz zaten öğrenmemiz gerek değil miiiHaydi rast geleeee
Yumurtlama 12 subatta pik gördüm. 13 ü çatladı. 12. Gün oluyor çatlamadan 1 gün sonrasını sayarsakKaçıncı günün oluyor kuzum bende test alabilirsem yapayım bir tane benim 9.günüm oluyor
Hayır canım doğru bilgi değil eskilerden biri vardı özellikle bu söylentiyi test etmişti. Hamilelik testi net pozitif çıkmışken lh testi yok gibiydi. Bence karalar bağlamak için bir sebep değilKızlar bir de hamile olan kişinin lh hormonu yüksek olurmuş ovulasyonda t çizgisi koyu olurmuş o yüzden doğruluğu var mı elimde ovulasyon vardı yapayım dedim t aşırı silikti ümit yok sanırım bu ayda eğer bu bilgi doğruysa
Varsa %85 çıkar kuzum senin ay çok heyecanlı benim belirtim falan yok şimdilik ama yinede heyecanlıyımYumurtlama 12 subatta pik gördüm. 13 ü çatladı. 12. Gün oluyor çatlamadan 1 gün sonrasını sayarsak
Benimde belirtilerim ya regl belirtisi ya hamişlik. Belim çok ağrıyor. Sabahları eklem yerlerim ağrıyor gün içinde geçiyor. Bir de minik minik öğürtülerim oluyor kusmuyorum ama bulanıyor gelmiyorVarsa %85 çıkar kuzum senin ay çok heyecanlı benim belirtim falan yok şimdilik ama yinede heyecanlıyım
Hadi bakalım inşallah hamişliktendirBenimde belirtilerim ya regl belirtisi ya hamişlik. Belim çok ağrıyor. Sabahları eklem yerlerim ağrıyor gün içinde geçiyor. Bir de minik minik öğürtülerim oluyor kusmuyorum ama bulanıyor gelmiyor
Bir yandan da diyorum dün kontrolüm vardı.doktor ulturasonla baktı. Görmez miydiHadi bakalım inşallah hamişliktendir
Yok kız ne görmesi daha 8.günün oluyor. Adetten en az bir hafta falan geçmesi gerek ultrasonda görebilmesi içinBir yandan da diyorum dün kontrolüm vardı.doktor ulturasonla baktı. Görmez miydi
Aaaay ne bileyimYok kız ne görmesi daha 8.günün oluyor. Adetten en az bir hafta falan geçmesi gerek ultrasonda görebilmesi için
Asıl ipucunu vermiş rahim duvarı önemli iyi dediyse süperAaaay ne bileyimRahim duvarı kalınlığın iyi dedi bir de
Yarın sabah yapacağım kuzum bugün de gelmedi reglİnşallah kuzum ama senin sanırım bugün günün dimi sen test yapsaydın yaa
Söylemedi kuzu. Sadece yumurtalıkların gayet iyi. rahim duvarı kalınlığında iyi dediAsıl ipucunu vermiş rahim duvarı önemli iyi dediyse süperkaç olduğunu söyledimi kuzum
Harika hayırlı olsun regle kaç varken çıktı
Çok teşekkür ederim canım normalde bat bugündüHarika hayırlı olsun regle kaç varken çıktı
Bariz var hemen kan verÇok teşekkür ederim canım normalde bat bugündüne yapacağımı şaşırdım acile gidip kan mı versek yoksa bir iki gün daha teste mi baksam bilemedim
Yarın akşam ya da cumartesi sabahtan veririm canım inşallahBariz var hemen kan ver
Bende bunu görünce dayanamadım test yaptım ama gözümde hayali canlanıyor diye düşünüp yok diyorum boş çıktı. Regle muhtemelen 5-6 gün falan var